• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok büyük bir dert değil ama....

sorununuza nekadar çare olur bilmem ama önerim siz bu kafayı değiştirin. tek sorun kv nin sizinle bayram ziyaretimi yapması. ne var bunda allah aşkına ailenizin büyüğü sonuçta başbaşa yemeğe giderken peşinize takılsa tamam diyicem kv nin akrabalarına ziyarete gidiyosunuz kv de sizinle geliyo. yapmayın azıcık insanların yerine koyun kendinzi zamanın ne göstereceği belli olmaz.

belki başka konulardan dolayı bu kadar hassaslaşmışımdır artık her şey batıyodur gözüme.azıcık onlar da bizim yerimize koysalar kendilerini hayat daha güzel olacak

Tamam konuya böyle yaklaşsan neyse ne de yok ben asıl oyuncu yanında yedek kalıyorum falan. Bunlar anlamsız şeyler. Bu tavırları kayınvalideler yapınca burda bir ton laf söyleniyor. Eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı. Siz tabiki de onun yanında çocukları gibi olacaksınız. Çünkü zaten çocuklarısınız. Ne önemi var evcilik oyunu gibi akraba ziyeretlerindeki mevki yarışlarına.

Konun eşim çalışıyor bir bayramımız var başbaşa gezsek diye ama günlerce akraba geziyoruz şeklinde olsaydı bir sürü yapıcı öneri gelirdi ama sanki günlerce gene akraba gezseniz ama ikiniz gezseniz sadece sizin için sıkıntı olmayacak gibi. Hal böyle olunca hoş olmuyor.

onun bana yaptığı nahoş tavırların yanında, inan ki benim bu rahatsızlığımı ona söylemeden, sadece burada bir konu açıp sizle paylaşmam devede kulak kalıyor maalesef.

Ya alt tarafı bayram ziyareti bu
Kontrol sende olsa ne olur onda olsa ne olur
Bence çok abartıyosun

Allah göstermesin de senin baban ölmüş olsa, ah zavallı anneciğim olurdu
Şimdi bi bayram ziyaretinde kayınvaliden yanınızda geliyo diye kontrol cart curt diye bahane arıyosun

cart curt diye bahane aramıyorum canım burda size yaşadığım duygularımdan bahsetmek istedim. karşı düşüncede bir yorum yapabilirsiniz ama böyle kelimeler hoşuma gitmiyor benim.

kayınavaliden için biraz üzüldüm bilse böyle düşündüğünü acaba ne hissederdi..sadece bayramlarda ise sorun etme bence..he ama eğer her yere yanınızda geliyorsa o ayrı..

normalde de eşinden ayrı olduğu ve yalnız olduğu için diğer kızları olmasına rağmen hep bizim hayatımıza dahil olmak ister.tek çocuğu eşim mi neden hep bizimle ben ona takıyorum kafamı.

aynı insanlara bayramlaşmaya anne oğul ayrı ayrı mı gidecek,ilginç:19:

bir kadının arada sırada da olsa yalnız başına bir bayramda eşinin sülalesine gitmek istemesinin adı kötü gelinlik mi oldu.gidemeyecek demiyorum yaşadığım duygulardan bahsediyorum

seni en iyi ben anlarım
evlendigimden beri hatta nişanlandıgımdan beri
eşimin tarafını kv kp görümceler cumbur cemaat gezeriz
eşimin amcası teyzesi kp küçükler biz amca teyzeye gideriz
kp kv görümcelerde gelir:1:
valla benimde hoşuma gitmiyor bunun adı kötü gelinlik olmaksa bende kötüyüm
herkes bayramı kendi eşiyle çocuguyla baş başa gezmek ister
bizler kp kv olmadan aileyiz dimi ama
malesefki benim açımdan yapacak bişi yok
eşim tek oglan çünkü:27:

seni en iyi ben anlarım
evlendigimden beri hatta nişanlandıgımdan beri
eşimin tarafını kv kp görümceler cumbur cemaat gezeriz
eşimin amcası teyzesi kp küçükler biz amca teyzeye gideriz
kp kv görümcelerde gelir:1:
valla benimde hoşuma gitmiyor bunun adı kötü gelinlik olmaksa bende kötüyüm
herkes bayramı kendi eşiyle çocuguyla baş başa gezmek ister
bizler kp kv olmadan aileyiz dimi ama
malesefki benim açımdan yapacak bişi yok
eşim tek oglan çünkü:27:

Bırak kötü gelinliği, olay kv olmadan onun dedikodusunu mu yapıcan a kadar geldi.hahaha

normalde de eşinden ayrı olduğu ve yalnız olduğu için diğer kızları olmasına rağmen hep bizim hayatımıza dahil olmak ister.tek çocuğu eşim mi neden hep bizimle ben ona takıyorum kafamı.

haklı olabilirsiniz tabi ama bence eşinizi ve kendinizi üzmenizi gerektirecek büyük bir dert değil bence bayram gezmesinde oğluyla geliniyle birlikte olmayı istemesine takılmayı gelinsiniz nihayetinde azcık sıkıverin dişinizi evliliğinizi yıpratmaya değmez bence:) bayram dışında da atıyorum başbaşa bir yere gitmek istedğinizde de hep gelmek ister mi ?

canım, kusura bakma ama ben buna bencillik derim. Ne var burda söz edecek ? İnsanların ne kadar büyük dertleri var biliyormusun ? keşke derdimiz bu olsa diyenler var. Eşinden ayrılmış bi kadın diyorsun. Ne var? Ya senin annen yokmu ? Kardeşinin ve ya abinin eşi ona böyle davranırsa sevinirmisin, rahat olurmusun? Kesinlikle olamazsın. Hiç birimiz olamayız. Ne var bi bayram. dilimizin altına şeker koysak olmazmı? Sonuçta senin eşini dünyaya getiren kadın o. Git ayaklarını yıkaa demiyorum. Ama oğlunu severim annesini döverim mi oldu şimdi bu ? bence siz yanlışdasınız. Başka gün takın eşinizi de kolunuza istediğiniz akrabaya gidin yedi yirmi dört oturun onlarda. Bir bayram kayın valideyi çekemiyormusunuz ? Kayınvalidesi hasta yatak hastası diye onun yatagı başından ayrılmayan gece sabaha kadar uyumayan her kımıldandığında anne çay vereyimmi anne acıyormu bi yerin deyen insanlar var bizim burda. Onlar kölelermi ? Hayır. Sadece insan eşini kabul ederse kayın validesini de kabul eder. Hele bu senin eşini dünyaya getiren anneyse.

hem kadının kendi akrabaları
hem evler birbirine ters uzak yerlerde
hem sizde araba ihtimal ki kadında araba yok
üstelik yalnız
pes artık pes

belki başka konulardan dolayı bu kadar hassaslaşmışımdır artık her şey batıyodur gözüme.azıcık onlar da bizim yerimize koysalar kendilerini hayat daha güzel olacak

size karşı yaptığı kötü davranışlar varsa tabiki kendisinden soğumanız normal bi durum ama bayram akraba ziyaretini sizinle yapması anormal gelmedi bana. he oralara sizinle gelim herkesin içinde sizi küçük düşürecek şekilde davranıyodur vs ozaman haklısınız derim. ama dedim ya bayram ziyareti aynı evden çıkıyosunuz arabanızda var en münasipi kv nizin de sizinle gelmesi olur. bu durum sadece bayram ziyaretiyle ilgiliyse senede 2 kerelik katlanmaktan bişey çıkmaz.

Back
X