- 13 Ağustos 2015
- 1
- 0
- 1
- Konu Sahibi sosyaldeney
her sey yalan bu dunyada
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yaşındayım. üniversite öğrencisiyim. sevgilimle her şey güzel derken hamile olduğumu öğrendim. nikahı yaptık evlendik. aileler hariç kimselerin haberi yok. uzağa taşındık. borcun harcın içinde kaldık. o da okuyor harcı var okul masrafları var 2 3 haftaya çocuk da gelecek onun da masrafları var. beşik bile alamadık daha yeni işe başladı. anca kirayı ödeyebildik. 2bin 3bin civarı borç var. onları kapatabilsek elimize geçen asgari ücretle kendi yağımızda kavrulur gideriz artık. düğün bile yapamadık. çocuk doğduktan kaç zaman sonra yapabiliriz kim bilir. eğitim için olsun tek seferlik yardım için olsun mesaj atmadığım yer kalmadı. hiç kimse umursamadı be. ailem perişan akrabaların yüzüne nasıl bakıcaz diye yıllarca yaşlandılar bi anda. ben zaten pişmanlığımdan ölüyorum. kendimden nefret ediyorum. çocugu kaç kez yurda bırakmayı düşündüm. yıllar sonra durumları toplayınca ne cevap vericem dedim. sıkıntı çekeceğim 2 yıl dedim. okullar bitsin işe girelim her şeyin altından kalkarız dedim. Ama nasıl olacak ha ? Tamam ben suçluyum her şey benim suçum. Bu bebeğe nasıl bakıcaz onun ne günahı var? bezi, maması, yatacak yeri.. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. kafaları yiyorum. Benim durumumda anne bebeği sevmiyor. sevmek isterdim. aldıramadım ama nasıl bakacağımı da bilmiyorum. Düğün olmadan insanların içine de çıkamam. maddiyat yüzünden mahvoldum. hiç mi kimse yardım etmek istemez ? kimse mi umursamaz ya ? derslerim iyi başarılıyım. burs verin dedim umursamadılar. çok çaresizim dedim 2bin tl ye ihtiyacım var geri ödemeli burs olur bi seferlik nakit yardım olur dedim kimse yardım etmedi. etmeyecek de sanırım. aşırı mahcubum düştüğüm durum için ama borç olarak hala bana bugünlerimi atlatmama yardım edecek birileri varsa duysun sesimi. kimi zaman güçlü olmaya çalışıyorum. kimi zamansa kaçıp gitmeyi düşünüyorum. bıktım. Çok üzgünüm en sevdgim iki insanı üzdüm. kahroluyorum ya. birileri bana yardım etsin. etsin ki yavaş yavaş kalkayım ayağa. dersler çocuk çok zor bir süreç beni bekliyor. o kadar derdin içinde ben bu bebeğe ne verebilirim ? Birileri halimi anlasa kendini benim yerime koysa keşke. Allah kimseyi ben gibi hale düşürmesin orası ayrı tabii. ama oldu bi kere elimden bi şey gelmiyor. şimdilik çalışamıyorum. ama okul bi bitsin yardım edecek olan varsa geri ödeyeceğim. elimden tutsun birileri. çok çaresizim ya. çok zor şeylerin altından kalkmaya çalışıyorum. şu yaşta kendi gençliğimi, psikolojimi geçtim artık. sorumluluğum büyük. bunun altından kalkmaya çalışıyorum. başarmak istiyorum. onca şeyin altından 3 5 seneye kalkmış olurum. ama lanet olsun maddiyat yüzünden çaresizim. çok ama çok çaresizim be.