- 9 Ocak 2012
- 15.576
- 30.208
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
Siz benim soylemek istedigimi anlamadiniz sanirim birlikte yasasalar bile sizde kayinvalidenizin gelinisiniz,ayri yasamak size ayricalik sunmaz,kaldiki rutin olarak gidilen yerde misafir sayilmazsiniz,benim sahsi fikrim kayinvalidemin evine gittigimde eltim ve kayinvalidem biseylerle ugtasirken ben oturup önume getirmelerini bekleyemem,düsünceme katılir veya katilmazsiniz,belliki sonradan zoraki biseyler yapmak hosunuza gitmemiski birdaha gitmek istemiyor ve burdan dusuncenize destek istiyorsunuz,evlilik fedakarlik ister malesef sadece esimizle evlenmiyoruz,bu kafayla bidahaki konunuz esimle tartıstık evi terketti olursa sasirmam.
biz eşimle fedakarlık olarak görmüyoruz evliliğimizi. ikimizde mutlu olmalıyız. yani evliliğimiz karşılıklı sevgi üzerine kurulu. yaklaşık 5 yıldır evliyim elhamdülillah iyiyiz yani. o beni dinler ben onu dinlerim sorunum onu kırmadan halletmek. yoksa gitmiyorum desem olay bitmiştir.
gelgelelim farzedelim misafir falan değilm ben. siz de o evdesiniz eltimsiniz. saat 19 a kadar oturup işten gelen kadının yemek yapmasını mı bekelrsiniz?? mantığınız bunu alıyor mu? onu da geçtim ben size sordum yapılacak birşey var mı diye olanı söyleyip sustunuz. eşiniz gelip densizlik etti. yorum yapmaz mısınız?? kaldı ki bir çeşit yemek haricinde geri kalan herşeyi yaptım. çok mu zordu güler yüz, iki tatlı dil?