Çok büyük hayvanlık yaptım :(

Özür dileyin siz yinede yapacak bse yok

Öyle yapıcam Ben ondan hediye falan kabul edemem ki Hep ara sıra bişeyler alma hevesinde zaten Benim yanıma gelmek için harcadığı uçak paraları da cabası

Özür dilemek erdemdir.
Dile canim nolcak karşindaki sevdiğin adam değil mi ?

Özür dilemek erdemdir.
Dile canim nolcak karşindaki sevdiğin adam değil mi ?
"Oranın sana zararlı olduğunu düşünüyorum ondan tepkim Haddimi aştım özür ilerim" dicem ancak Dinlerse adam onu köle gibi kullandığı halde bişeyden bahsederken "sağolsun patronum da..." Diye konuşunca delirdim

Bence 650 TL'lik ayakkabıyı 200 TL'ye aldığı için sevinmiştir.

Hiç bozuntuya vermeyin derim.

Sonuçta almış artık. Ayakkabıcı geri almaz ki sebepsiz yere.
Markalı bişey mağazadan Geri alırlar O vermeyi kabul etmezse ben alıp geri vericem olmaz öyle

Özür dileyip ayakkabı yi iade ettir.Ve bir daha böyle birşey yapmayın.Çiftlerin bir birlerine saygı sinirini asmalari beni deli ediyor. Biraz düşünüp konuşmak gerek.

Şakayı ona Bildirmelisin canim. Olmus bir kere degistiremezsin ki . Uzme kendini ama mutlaka ozur dile ve sende ona bi hediye al mesela onun cok istedigi birseyi tabii maddi durumun kabul ediyorsa. Hayirlisi olsunn :)

Özür dileyip ayakkabı yi iade ettir.Ve bir daha böyle birşey yapmayın.Çiftlerin bir birlerine saygı sinirini asmalari beni deli ediyor. Biraz düşünüp konuşmak gerek.
Ama çok ısrar ettim Çok yalvardım Orda çalışması kendisi için hiç iyi değil Başka yerde iş bile buldum dinlemedi hiç

Şakayı ona Bildirmelisin canim. Olmus bir kere degistiremezsin ki . Uzme kendini ama mutlaka ozur dile ve sende ona bi hediye al mesela onun cok istedigi birseyi tabii maddi durumun kabul ediyorsa. Hayirlisi olsunn :)
Ayakkabıyı iade ettiremezsem ona verdirdiğim o 200 lirayı telafi edecek kadar bişey alırım altta kalamam ben

Ya sonuçta işi ve çalişmak zorunda illaki..
Yinede sizin için yaptiği şeye bakilinca haksizlik ettiğiniz apaçik ortada.. Ki anlattiklariniz kadariyla sizi hemen affedicek birisi belirdi kafamda nedendir bilmem

Markalı bişey mağazadan Geri alırlar O vermeyi kabul etmezse ben alıp geri vericem olmaz öyle
Adam ayakkabı aldığı için kırılmamış ki size kırılmış, ayakkabıyı geri vermeniz sadece sizinle alakalı onu bağlamaz yani hatta üzülebilir bile.
Onerim özür dilemeniz, hatta pişman olduğunuzu yürekten belli etmelisiniz..
Ama hatanızı anlamanız iyi birşey, düzeltilebilir..

O tur sakalar yaptiran sayfayi biliyorum.. Cogunun esi olmaz demis, mesaji atanlarda gulup gecmis yani.. Olumsuz cvp karsisinda uzatmanin ve konuyu baska yerlere cekmenin alemi yoktu ki adsm normal bi tepki vermis bence... Saglam bi ozur dileyin siz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…