Öyle yapıcam Ben ondan hediye falan kabul edemem ki Hep ara sıra bişeyler alma hevesinde zaten Benim yanıma gelmek için harcadığı uçak paraları da cabasıözür dileyeceksin.
çünkü orada çalışmak tercihi
bunu daha farklı yollarla dile getirebilirsin ama enayisin vs haddini aşmışsın
ayakkabıyı almış mı?
iade ettir onu da. zaten zor kazanıyomuş bi de ayakkabı parası vermesin
"Oranın sana zararlı olduğunu düşünüyorum ondan tepkim Haddimi aştım özür ilerim" dicem ancak DinlerseÖzür dilemek erdemdir.
Dile canim nolcak karşindaki sevdiğin adam değil mi ?
Markalı bişey mağazadan Geri alırlar O vermeyi kabul etmezse ben alıp geri vericem olmaz öyleBence 650 TL'lik ayakkabıyı 200 TL'ye aldığı için sevinmiştir.
Hiç bozuntuya vermeyin derim.
Sonuçta almış artık. Ayakkabıcı geri almaz ki sebepsiz yere.
Ama çok ısrar ettim Çok yalvardım Orda çalışması kendisi için hiç iyi değil Başka yerde iş bile buldum dinlemedi hiçÖzür dileyip ayakkabı yi iade ettir.Ve bir daha böyle birşey yapmayın.Çiftlerin bir birlerine saygı sinirini asmalari beni deli ediyor. Biraz düşünüp konuşmak gerek.
Ayakkabıyı iade ettiremezsem ona verdirdiğim o 200 lirayı telafi edecek kadar bişey alırım altta kalamam benŞakayı ona Bildirmelisin canim. Olmus bir kere degistiremezsin ki . Uzme kendini ama mutlaka ozur dile ve sende ona bi hediye al mesela onun cok istedigi birseyi tabii maddi durumun kabul ediyorsa. Hayirlisi olsunn :)
Ya sonuçta işi ve çalişmak zorunda illaki.."Oranın sana zararlı olduğunu düşünüyorum ondan tepkim Haddimi aştım özür ilerim" dicem ancak Dinlerseadam onu köle gibi kullandığı halde bişeyden bahsederken "sağolsun patronum da..." Diye konuşunca delirdim
Adam ayakkabı aldığı için kırılmamış ki size kırılmış, ayakkabıyı geri vermeniz sadece sizinle alakalı onu bağlamaz yani hatta üzülebilir bile.Markalı bişey mağazadan Geri alırlar O vermeyi kabul etmezse ben alıp geri vericem olmaz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?