- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
Onun işi değil işte Mesleği üzeirne ama henüz diplomasını almadı İş öğrenicem deyip çalışıyor Adam o kadar az para veriyor ki Ama süründürüYor Çok iğrenç Yaa doğru tahmin ettin değil kolay affetmek şimdi sustu küstü diye iki gün konuşmayıp sonra konuşmadığı için özür dileyecek bi adam O kadar zarif ve narin Ama kırılınca susuyor suskunlaşıyor Onun kırgınlığı beni öldürüyor Düzeltmenin imkanı yok İçine kapanıyor Çok üzülüyorumYa sonuçta işi ve çalişmak zorunda illaki..
Yinede sizin için yaptiği şeye bakilinca haksizlik ettiğiniz apaçik ortada.. Ki anlattiklariniz kadariyla sizi hemen affedicek birisi belirdi kafamda nedendir bilmem
Canim mutlaka saka oldugunu bildirAyakkabıyı iade ettiremezsem ona verdirdiğim o 200 lirayı telafi edecek kadar bişey alırım altta kalamam ben
Hayatta bişey istemem zaten ve daha önce hiç istemediğim için istesem ne tepki evrir merak ettimBu 650 liralik ayakkabi mevzusu ne ya? Cidden tuhaf karsilamaya basladim. Sevgiliniz ne alaka? Insan sevgilisinden ayakkabi istemeye utanir..
Hay ağzin bal yesin. Valla ben yazmaya utanirim. Ciddi algilar filan diye.Bu 650 liralik ayakkabi mevzusu ne ya? Cidden tuhaf karsilamaya basladim. Sevgiliniz ne alaka? Insan sevgilisinden ayakkabi istemeye utanir..
Ben de çok korkardım da İlk kez aklıma düştü merak ettim Yapmaz olaydım yaa Adam hediye almaya meraklı zaten Ne zaman ufacık bişeyi beğendiğimden bahsetsem Ne göster ben alim sana lütfen falan der Mesela bi etek aldım üzerine gömlek alacaktım da bulamadım yaa desem Etek ne renk nasıl bi şey üzerini ben alim mi der Ben buna da atlayaçağını düşümeliydimHay ağzin bal yesin. Valla ben yazmaya utanirim. Ciddi algilar filan diye.
Yaa saf benim sevgilim valla saf Adamın kendine iyilik yaptığını sanıyo yaahayatına müdahele etmeye hakkın yok. çalışan kendısı kazanan kendısı bazen çok hadsiz olabiliyor bu sevgililer sizene arkadaş çalışıp yorulan kendisi. memnun olmasa durur mu?
Benimki gibiymiş seninki şakasina söylesem hemen alir. O yuzden hiçbir şey dememBen de çok korkardım da İlk kez aklıma düştü merak ettim Yapmaz olaydım yaa Adam hediye almaya meraklı zaten Ne zaman ufacık bişeyi beğendiğimden bahsetsem Ne göster ben alim sana lütfen falan der Mesela bi etek aldım üzerine gömlek alacaktım da bulamadım yaa desem Etek ne renk nasıl bi şey üzerini ben alim mi der Ben buna da atlayaçağını düşümeliydim
fena olmuş..ama pozitif düşünmek lazım gene almış bnm hödük kocam arabaya kış lastiği alırım o fiyata dedi
Yaa çok teşekkür ederim İnşallah Melek benim sevgilim yaaAy yazık gitmiş almış helal olsun valla, Allah sizi mutlu etsin :)
Şu an yanımda yakınımda değilAyyy özledim böyle flörtün sevimli hallerini :)
Bir şey olmaz kız bir öp sarıl hepsini unutur
Özür dile sarıl boynuna üzme bu adamı hemen al eniştemin gönlünü :)Yaa çok teşekkür ederim İnşallah Melek benim sevgilim yaa
Sonuç olarak mecbur :/Onun işi değil işte Mesleği üzeirne ama henüz diplomasını almadı İş öğrenicem deyip çalışıyor Adam o kadar az para veriyor ki Ama süründürüYor Çok iğrenç Yaa doğru tahmin ettin değil kolay affetmek şimdi sustu küstü diye iki gün konuşmayıp sonra konuşmadığı için özür dileyecek bi adam O kadar zarif ve narin Ama kırılınca susuyor suskunlaşıyor Onun kırgınlığı beni öldürüyor Düzeltmenin imkanı yok İçine kapanıyor Çok üzülüyorum
Tamam istemek ayıp ben de biliyorum Almasa da olur da Hani dersler ya isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara diye Ben sonu zaten şaka olduğu ortaya çıkacak diye cesaret edip bi yüzsüzlük yaptım Hayır dese biraz ayıp olurdu yani Ben de direkt ondan istemedim o yüzden Beğendim alamadım dedim Yine de almış kurban olurumBen anlamıyorum,sevgiliden beklentiyi ?
Hiç üzerlerine vazife değil ki,adam almasa hakkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?