Çok büyük hayvanlık yaptım :(

Ya sonuçta işi ve çalişmak zorunda illaki..
Yinede sizin için yaptiği şeye bakilinca haksizlik ettiğiniz apaçik ortada.. Ki anlattiklariniz kadariyla sizi hemen affedicek birisi belirdi kafamda nedendir bilmem
Onun işi değil işte Mesleği üzeirne ama henüz diplomasını almadı İş öğrenicem deyip çalışıyor Adam o kadar az para veriyor ki Ama süründürüYor Çok iğrenç Yaa doğru tahmin ettin değil kolay affetmek şimdi sustu küstü diye iki gün konuşmayıp sonra konuşmadığı için özür dileyecek bi adam O kadar zarif ve narin Ama kırılınca susuyor suskunlaşıyor Onun kırgınlığı beni öldürüyor Düzeltmenin imkanı yok İçine kapanıyor Çok üzülüyorum

Bu 650 liralik ayakkabi mevzusu ne ya? Cidden tuhaf karsilamaya basladim. Sevgiliniz ne alaka? Insan sevgilisinden ayakkabi istemeye utanir..
Hayatta bişey istemem zaten ve daha önce hiç istemediğim için istesem ne tepki evrir merak ettim

Hay ağzin bal yesin. Valla ben yazmaya utanirim. Ciddi algilar filan diye.
Ben de çok korkardım da İlk kez aklıma düştü merak ettim Yapmaz olaydım yaa Adam hediye almaya meraklı zaten Ne zaman ufacık bişeyi beğendiğimden bahsetsem Ne göster ben alim sana lütfen falan der Mesela bi etek aldım üzerine gömlek alacaktım da bulamadım yaa desem Etek ne renk nasıl bi şey üzerini ben alim mi der Ben buna da atlayaçağını düşümeliydim

hayatına müdahele etmeye hakkın yok. çalışan kendısı kazanan kendısı bazen çok hadsiz olabiliyor bu sevgililer sizene arkadaş çalışıp yorulan kendisi. memnun olmasa durur mu?

hayatına müdahele etmeye hakkın yok. çalışan kendısı kazanan kendısı bazen çok hadsiz olabiliyor bu sevgililer sizene arkadaş çalışıp yorulan kendisi. memnun olmasa durur mu?
Yaa saf benim sevgilim valla saf Adamın kendine iyilik yaptığını sanıyo yaa

Benimki gibiymiş seninki şakasina söylesem hemen alir. O yuzden hiçbir şey demem

Ay yazık gitmiş almış helal olsun valla, Allah sizi mutlu etsin :)

Ayyy özledim böyle flörtün sevimli hallerini :)

Bir şey olmaz kız bir öp sarıl hepsini unutur

Ben anlamıyorum,sevgiliden beklentiyi ?
Hiç üzerlerine vazife değil ki,adam almasa hakkı.

Sonuç olarak mecbur :/
Sen bi özür mesaji at, iki tatli söz veeee mutlu son

Ben anlamıyorum,sevgiliden beklentiyi ?
Hiç üzerlerine vazife değil ki,adam almasa hakkı.
Tamam istemek ayıp ben de biliyorum Almasa da olur da Hani dersler ya isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara diye Ben sonu zaten şaka olduğu ortaya çıkacak diye cesaret edip bi yüzsüzlük yaptım Hayır dese biraz ayıp olurdu yani Ben de direkt ondan istemedim o yüzden Beğendim alamadım dedim Yine de almış kurban olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…