Çok büyük hayvanlık yaptım :(

o dolanan şaka gerçek mi ya..ben hiç inanmadım.. yuhhh ohaaa çüşşş vs tepkiler veren bir tane mi erkek çıkmaz içlerinde..

siz de kendinizi affettirmeye bakın..nerde çalışmak istiyorsa orda çalışsın çalışacağı yere kadar müdahalekar olmayın..

Durduk yere bir insanı nasıl böyle kırdınız yahu? Adam işinde gücünde, daha ne? Bu devirde iş bulmak kolay sanki. Üstüne iş beğenmeyip yan gelip yatanlar da var. Cidden çok ayıp etmişsiniz. İş yerindeki zorlukları o çekiyor, siz değil. Bunun için ona hakaret etmek yerine, destek olmanız gerekiyor. Umarım kendinizi affettirmeyi başarırsınız ve sevgilinize karşı daha şefkatli, daha adil davranırsınız.

O sosyal medyadaki 650 liralık ayakkabı geyiğini ben de gördüm de, ayranımız yok içmeye, tahtırevanla gidiyoruz .....ya durumu sadece. Bir ayakkabıya 650 tl (yoksa euro muydu, emin değilim) verecek kafada insanlar varsa, o parayı psikologlara döksünler bence, en azından kendilerine bir faydaları olur.

Ben böyle bir şakayı sevgilime yapamazdım.
Yazık çocuk bir de gitmiş ayakkabı almış sana.
Sen çalışıyor musun?

Ben böyle bir şakayı sevgilime yapamazdım.
Yazık çocuk bir de gitmiş ayakkabı almış sana.
Sen çalışıyor musun?
Ben çalışmıyorum öğrenciyim henüz Ben de hiç yapmazdım ama bi sefer merakıma yenildim işte

Ben çalışmıyorum öğrenciyim henüz Ben de hiç yapmazdım ama bi sefer merakıma yenildim işte
Sen iş hayatını bilmezken üstelik aynı yerde bile çalışmazken nasıl işi hakkında yorum yapabilirsin.
Umarım hiç tecrübe etmezsin ben özelde çalışırken sabah 7 de gidip gece 2 de işten çıktığımı bilirim.
Çalışmayıp uzaktan konuşması çok kolay geliyor insanlara.
Çok ayıp etmişsin gerçekten. Adama hem enayi demişsin hem salak yerine koymuşsun. Kullanılıyorsun ama anlamıyorsun bu anlama gelir.

Sen şaka yapmaya çalışmamışsın ki bildiğin adamı denemişsin..İstediğin cevabı almayınca adamı bir güzel azarlamışsın. Nerden girip nereden çıkmışsın..Hatalısın kendini afettir.
O mesajları Okuduysan neler neler söyleyen var ama kimse problem yapmamış hatta alırım ,canım aşkım böcüğüm diiyenlerden ise almam diyenler daha eğlenceli...

Ya mesleğini yapmıyor şu an Anlaşmalı girdi İş öğrenmek için çalışıcam dedi Çalışmaya ihtiyacı da yok yeterli geliri var Ama sadece iş öğrenmek için gün içinde az çalışıcam 500-600 lira civarı bi para lıcam bi de yol yemeği karşılıyor patronu Bu şartla girdi Ama patronu gecelere kadar çalıştırıyor saf elemanı bulmuş Sömürüyor da sömürüyor Dersleri başlıcak sınavları olacak Her gün 11 de eve geliyor derslerşnden kalacak böyle giderse Ayrıl dedim Paraya ihtiyacı yok Para sorunu yok "adamları yüzsütü mü bırakayım" dedi Tam zamanlı çalışma için bile girmemişti adamı yüzüstü bırkamaktan bahsediyor ya çok saçma Çok yumuşak mizaçlı benim sevgilim çok vicdanlı Kendisi gitse adamın işleri aksayacak sanıyor Adam istese bin tane eleman bulur memleket işsiz dolu

Yaa mesele benimkinin parayı sevmesi Yoksa ben de çok tutumluyum asla bırak ondan istemek babamın parasına bile dikkat ederim pahalı şeylerden hoşlanmam da gerekisz bulurum Şeytana uydum bi şaka yaptım kötü oldu

İşte bunlar sizi ilgilendirmiyor patronunu seviyor ki savunuyor sevmese zaten çalışmaz.

İşte bunlar sizi ilgilendirmiyor patronunu seviyor ki savunuyor sevmese zaten çalışmaz.
Benim sevgilim öyle Herkesi savunuyor herkese iyi diye bakıyor Kemdini sömürüyor o adam ama görmez bile

alan memnun satan memnun misali sevgilin çalıştığı yerde mutluysa sen niye illa çalışmamasını diretiyorsunki? bu kadar da müdahele etmemelisin. Demek ki huzurlu, memnun yani. Gidip özür dilemen lazım. Ayrıca orda burda gördüğün çocukca şeyleri de sevgilinin üzerinde deneme bence. Her erkek bir değildir tepkileri de farklı farklı olur. Hem bu tip şeyler gereksiz hem de sonu yıpratıcı ve kırıcı olabilir. çocuk seni düşünmüş gitmiş almış ayakkabıyı sen de özür dilersem çalışma konusunda yüz bulur diyorsun. Onu eleştirmek yerine ona destek olsan çok daha iyi olur. Hem erkekler yanlarında ona destek olan bir kadın görmekten memnun olurlar hem de bırakın ortada cidden sıkıntılı bir durum varsa-iş konusunda- sevgiliniz çalışıp kendi karşılaşsın bu durumla

Benim sevgilim öyle Herkesi savunuyor herkese iyi diye bakıyor Kemdini sömürüyor o adam ama görmez bile
Bence sen bu adamın hayatına çok karışıyorsun. Neredeyse pasif biri gibi görüyorsun onu. Hoş değil.

Meslekte yeniyken oluyor böyle şeyler, iş öğrenmek adına hepimiz zaman zaman geçtik bu yollardan, ülkemiz şartlarında pek kolay olmuyor pişeceğin yerler bulabilmek, kaldı ki kendi tercihidir, senin buna karışma hakkın yok. Ayakkabı konusuna gelince çok çirkin bir şaka, sevgiliye yapılmaz yani. Henüz sevgilisiniz, seni memnun etme derdinde bu rakamın onu zor duruma sokacağını, seni de kötü duruma düşüreceğini düşünmeliydin. Özür dilemen gerek, olayı açıklıkla anlat ve özür dile

Ben olsam senle hiç konuşmam. Enayisin ne demek ya...
Bu ne bicim bi kelime...

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Ben dün akşam çoktan özür diledim Israr ettim mesajlar attım ama sevgilimin huyunu biliyorum kızlar Bir iki gün illa susacak Hala cevap vermedi Umarım çok uzatmaz

Ahh biz kadınlar bende eşime aynen böyle iş yüzünden kızdım 1 hafta gec geldi nedn sen kalıyorsun mesaiye diye.meger o hafta boyunca benim ailemin en yakın arkadaslarımın yanındaymış doğum günüm için hepsini videoya çekmiş.bir haftanın sonunda doğum günümde sürpriz yapınca cok utanmıştım.işten çıkıp yorgun yorgun herkese gitmiş ve ben durmadan arayıp çık gel işten demişim videoya konusan tüm tanıdıklarım çocuga bi huzur vermedin bizim yanımızda aradın durdun dedi

Bence sen bu adamın hayatına çok karışıyorsun. Neredeyse pasif biri gibi görüyorsun onu. Hoş değil.

kesinlikle katılıyorum.

Y yooook
eski yorgunluk konunda da aynı şekilde düşünmüştük. annesi gibi görmekten vazgeçmen gerek.

ayrıca gerçekten sevgilinin iş-patron mevzusuna çok takıksın. adam işi öğrenmeye çalışıyor. biraz sabır..

Valla siz de şakayı çok uzatmışsınız o şakada ilk tepki merak ediliyordu, bence bir daha şaka falan yapmayın.

Şaka oldugunu tepkiden hemen sonra soylemen gerekirdi ayakkabi almasini beklemeye gerek yoktu

bencede özür dile
bız 1.5 senelık evlıyız bılıyorum eşım neler neler almak ister ama henuz borçlarımız bıtmedıgı ıcın ben ıstemem açıkcası.onu da geçtım bu yoklukta 50 tl lık ayakkabı alsam bnm ıcın cok ıyı 200u 600u gectım.. sonucta para kolay kazanılmıyor.olsa neden almasın ayrıca?
iş konusundada başka yere geçme konusunda çekıncelerı var demekkı,anlamaya anlatmaya calıs bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…