Ben çalışmıyorum öğrenciyim henüz Ben de hiç yapmazdım ama bi sefer merakıma yenildim işteBen böyle bir şakayı sevgilime yapamazdım.
Yazık çocuk bir de gitmiş ayakkabı almış sana.
Sen çalışıyor musun?
Sen iş hayatını bilmezken üstelik aynı yerde bile çalışmazken nasıl işi hakkında yorum yapabilirsin.Ben çalışmıyorum öğrenciyim henüz Ben de hiç yapmazdım ama bi sefer merakıma yenildim işte
Ya mesleğini yapmıyor şu an Anlaşmalı girdi İş öğrenmek için çalışıcam dedi Çalışmaya ihtiyacı da yok yeterli geliri var Ama sadece iş öğrenmek için gün içinde az çalışıcam 500-600 lira civarı bi para lıcam bi de yol yemeği karşılıyor patronu Bu şartla girdi Ama patronu gecelere kadar çalıştırıyor saf elemanı bulmuş Sömürüyor da sömürüyor Dersleri başlıcak sınavları olacak Her gün 11 de eve geliyor derslerşnden kalacak böyle giderse Ayrıl dedim Paraya ihtiyacı yok Para sorunu yok "adamları yüzsütü mü bırakayım" dedi Tam zamanlı çalışma için bile girmemişti adamı yüzüstü bırkamaktan bahsediyor ya çok saçma Çok yumuşak mizaçlı benim sevgilim çok vicdanlı Kendisi gitse adamın işleri aksayacak sanıyor Adam istese bin tane eleman bulur memleket işsiz doluSen iş hayatını bilmezken üstelik aynı yerde bile çalışmazken nasıl işi hakkında yorum yapabilirsin.
Umarım hiç tecrübe etmezsin ben özelde çalışırken sabah 7 de gidip gece 2 de işten çıktığımı bilirim.
Çalışmayıp uzaktan konuşması çok kolay geliyor insanlara.
Çok ayıp etmişsin gerçekten. Adama hem enayi demişsin hem salak yerine koymuşsun. Kullanılıyorsun ama anlamıyorsun bu anlama gelir.
Yaa mesele benimkinin parayı sevmesi Yoksa ben de çok tutumluyum asla bırak ondan istemek babamın parasına bile dikkat ederim pahalı şeylerden hoşlanmam da gerekisz bulurum Şeytana uydum bi şaka yaptım kötü olduSen şaka yapmaya çalışmamışsın ki bildiğin adamı denemişsin..İstediğin cevabı almayınca adamı bir güzel azarlamışsın. Nerden girip nereden çıkmışsın..Hatalısın kendini afettir.
O mesajları Okuduysan neler neler söyleyen var ama kimse problem yapmamış hatta alırım ,canım aşkım böcüğüm diiyenlerden ise almam diyenler daha eğlenceli...
İşte bunlar sizi ilgilendirmiyor patronunu seviyor ki savunuyor sevmese zaten çalışmaz.Ya mesleğini yapmıyor şu an Anlaşmalı girdi İş öğrenmek için çalışıcam dedi Çalışmaya ihtiyacı da yok yeterli geliri var Ama sadece iş öğrenmek için gün içinde az çalışıcam 500-600 lira civarı bi para lıcam bi de yol yemeği karşılıyor patronu Bu şartla girdi Ama patronu gecelere kadar çalıştırıyor saf elemanı bulmuş Sömürüyor da sömürüyor Dersleri başlıcak sınavları olacak Her gün 11 de eve geliyor derslerşnden kalacak böyle giderse Ayrıl dedim Paraya ihtiyacı yok Para sorunu yok "adamları yüzsütü mü bırakayım" dedi Tam zamanlı çalışma için bile girmemişti adamı yüzüstü bırkamaktan bahsediyor ya çok saçma Çok yumuşak mizaçlı benim sevgilim çok vicdanlı Kendisi gitse adamın işleri aksayacak sanıyor Adam istese bin tane eleman bulur memleket işsiz dolu
Benim sevgilim öyle Herkesi savunuyor herkese iyi diye bakıyor Kemdini sömürüyor o adam ama görmez bileİşte bunlar sizi ilgilendirmiyor patronunu seviyor ki savunuyor sevmese zaten çalışmaz.
Bence sen bu adamın hayatına çok karışıyorsun. Neredeyse pasif biri gibi görüyorsun onu. Hoş değil.Benim sevgilim öyle Herkesi savunuyor herkese iyi diye bakıyor Kemdini sömürüyor o adam ama görmez bile
Onun işi değil işte Mesleği üzeirne ama henüz diplomasını almadı İş öğrenicem deyip çalışıyor Adam o kadar az para veriyor ki Ama süründürüYor Çok iğrenç Yaa doğru tahmin ettin değil kolay affetmek şimdi sustu küstü diye iki gün konuşmayıp sonra konuşmadığı için özür dileyecek bi adam O kadar zarif ve narin Ama kırılınca susuyor suskunlaşıyor Onun kırgınlığı beni öldürüyor Düzeltmenin imkanı yok İçine kapanıyor Çok üzülüyorum
o dolanan şaka gerçek mi ya..ben hiç inanmadım.. yuhhh ohaaa çüşşş vs tepkiler veren bir tane mi erkek çıkmaz içlerinde..
siz de kendinizi affettirmeye bakın..nerde çalışmak istiyorsa orda çalışsın çalışacağı yere kadar müdahalekar olmayın..
Ben olsam senle hiç konuşmam. Enayisin ne demek ya...
Bu ne bicim bi kelime...
Durduk yere bir insanı nasıl böyle kırdınız yahu? Adam işinde gücünde, daha ne? Bu devirde iş bulmak kolay sanki. Üstüne iş beğenmeyip yan gelip yatanlar da var. Cidden çok ayıp etmişsiniz. İş yerindeki zorlukları o çekiyor, siz değil. Bunun için ona hakaret etmek yerine, destek olmanız gerekiyor. Umarım kendinizi affettirmeyi başarırsınız ve sevgilinize karşı daha şefkatli, daha adil davranırsınız.
O sosyal medyadaki 650 liralık ayakkabı geyiğini ben de gördüm de, ayranımız yok içmeye, tahtırevanla gidiyoruz .....ya durumu sadece. Bir ayakkabıya 650 tl (yoksa euro muydu, emin değilim) verecek kafada insanlar varsa, o parayı psikologlara döksünler bence, en azından kendilerine bir faydaları olur.
alan memnun satan memnun misali sevgilin çalıştığı yerde mutluysa sen niye illa çalışmamasını diretiyorsunki? bu kadar da müdahele etmemelisin. Demek ki huzurlu, memnun yani. Gidip özür dilemen lazım. Ayrıca orda burda gördüğün çocukca şeyleri de sevgilinin üzerinde deneme bence. Her erkek bir değildir tepkileri de farklı farklı olur. Hem bu tip şeyler gereksiz hem de sonu yıpratıcı ve kırıcı olabilir. çocuk seni düşünmüş gitmiş almış ayakkabıyı sen de özür dilersem çalışma konusunda yüz bulur diyorsun. Onu eleştirmek yerine ona destek olsan çok daha iyi olur. Hem erkekler yanlarında ona destek olan bir kadın görmekten memnun olurlar hem de bırakın ortada cidden sıkıntılı bir durum varsa-iş konusunda- sevgiliniz çalışıp kendi karşılaşsın bu durumla
Meslekte yeniyken oluyor böyle şeyler, iş öğrenmek adına hepimiz zaman zaman geçtik bu yollardan, ülkemiz şartlarında pek kolay olmuyor pişeceğin yerler bulabilmek, kaldı ki kendi tercihidir, senin buna karışma hakkın yok. Ayakkabı konusuna gelince çok çirkin bir şaka, sevgiliye yapılmaz yani. Henüz sevgilisiniz, seni memnun etme derdinde bu rakamın onu zor duruma sokacağını, seni de kötü duruma düşüreceğini düşünmeliydin. Özür dilemen gerek, olayı açıklıkla anlat ve özür dile
Bence sen bu adamın hayatına çok karışıyorsun. Neredeyse pasif biri gibi görüyorsun onu. Hoş değil.
bencede özür dileşu an hem şaşkınım hem de çok kızdım kendimebugün internette bi foto galeri gördüm, kadınlar sevgililerine nişanlılarına kocalarına "bi ayakkabı beğendim 650 lira bana alır mısın" şeklinde soru sormuşlar, cevaplarını ekran alıntılarıyla resmetmişler. Benim sevgilim de cimri değildir ama parayı para kazanmayı sever biraz bu huyunu da sevmem Benimkine de yapayım bu şakayı dedim Yapmaz olaydım bi ayakkabı beğendim çok pahalı diye alamadım dedim Kaç lira dedi 600 dedim "eminim çok çrikindir" dedi Sen alır mısın bile demeden eleştirmeye başlayınca cimrilik ediyor diye düşünüp hafif şakayla karışık "aferin aferin ben senden istemediğim halde evlenince ne kadar düşünceli bi koca olacağını göstermiş oldun" dedim laf soktum biraz. Neyse Ayakkabı nasıl bişey falan dedi Benim de aklımda geçenlerde görüp beğendiğim bi ayakkabı vardı onu da pahalı dşye alamamıştım da o 200 lira civarı Onu anlattım illa fotoğraf istedi vermedim Facebookta mesajdan teyzeme armıştım Onu görmüş "bu muu " dedi onu nerden buldun deyince o olduğuna inandı Değmez aşkım bee falan dedi sonra ne gerek var dedi Neyse kapat konuyu dedim Sen hala nerdesin dedim Bir süredir bi yerde çalılıyor ve patron resmen sömürüyor Gecelere kadar çalıştırıyor ve ofis ortamındaki kişileri de beğenmiyorum Başka yerde iş fırsatı çıktı karşısına gitmedi Sinir oluyorum orda çalışmasına Yine mesaiye kaldı sandım Normal çıkışı 18 de Hala çıkmadın di mi falan diye çıkıştım sinirlendim Başka bişey var dedi Eve gelince konuşuruz dedi Tabi gelirsen dedim sinirlendim söylendim Enayisin kullanıyolar seni dedin Dedim de dedim eve gelmiş az önce Söylediklerime de çok kırılmış Sitemli bi mesajla o istediğim ayakkabının fotoğrafını attı Onu bulmuş da almış iş çıkışı Çok kötü oldum yaa kütü bana konuşmuyor şimdi yaa off Çok kırdım çok İşyeri hakkındaki düşüncelerim konusunda da ısrarcıyım Öyle özür dilerim falan demek de orada devam etmesine yüz vermek olacak istemiyorum Bu yaptığı jest karşısında da böyle kırgın bırakmak da hoşuma gitmiyor napıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?