Özür dile sarıl boynuna üzme bu adamı hemen al eniştemin gönlünü :)
Sonuç olarak mecbur :/
Sen bi özür mesaji at, iki tatli söz veeee mutlu son
Markalı bişey mağazadan Geri alırlar O vermeyi kabul etmezse ben alıp geri vericem olmaz öyle
Olsun en azindan umursamiyor diye dusunmezYapıcam kızlar Ama çok hassas kendisi bi kırıldı mı sanki derin bi kuyuya düşmüş gibi oluyor Susuyor konuşmuyor En az bir gün küsecek kesin Özür mesajıma bile sonra cevap verir eminim
Ona yük olmak istemiyyorumMarkalı mağaza da olsa ayıplı, kusurlu mal olmadıkça geri almazlar. Vazgeçtim, karar değiştirdim diye iade sebebi olmaz. Bir yerinde bir hata olursa o zaman alırlar.
Hem geri verirseniz daha çok kırmış olursunuz sevgilinizi bence.
Ben olsam kırılırım aldığım hediye geri iade edilmek istenirse.
Atsın hakkı var :)Olsun en azindan umursamiyor diye dusunmezHep mi biz trip atcaz azicikta onlar atsin :))
Güzel taktikGüzelce konuş iş yerinde seni sömürdüklerine inamıyorum üzülüyordum tabi sen benden daha iyi bilirsin haddimi bilemedim ben dikkatsizim işte affet de biraz dekolte oh mis :)
Güzel taktik
Tamam abla çok sağooolllOnu yücelterek damardan gir kadın halimle neyime gibi erkek milleti işte :) dengeli ol ama abartma hem dediklerine hem dekoltenetaktik çok bende
ben isteyemem ben sevgilimden çikolata bile isteyemiyorum garipsedimBu 650 liralik ayakkabi mevzusu ne ya? Cidden tuhaf karsilamaya basladim. Sevgiliniz ne alaka? Insan sevgilisinden ayakkabi istemeye utanir..
İstemedim yaa Beğendim alamadım dedim Fiyata tepkisini merak ettim zarf attım Ciddiye aldı Çok mahcup oldum yaBi kadin sevgilisinden neden ayakkabi isterki? Adam kendi kendine dusunup hediye alabilir ama sen bildigin hediye siparis etmissin :) sakaymis gercek olmus ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?