- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Dip dibe oturyorduk iftarı bekliyorduk duydum dogal olarak bagira bagira söylüyor ve direk telefonu acar acmaz ne yemek yaptın demesine dayanamadm cevap verdimHadi onlar yakıştıramıyor vs..Eşinizi zorluyor Peki siz neden bu kadar zorluyorsunuz..Telefona uzaktan cevap vermeler falan çok itici.
Eşinizi iki tarafta düşünmüyor Ego tavan!
Allah aşkına sizi ifşa etmeyecekse bu konuyu anlatır mısınız? Çok merak ettimCanım baş başa konuşsa zaten sorun olmaz ama koca koca adamlara iş yerinde demesi cok farklı bi durum hele de evin içinde yaşadığımız farklı bi konuyu anlatması
Diyebilirler.. Orda eşinizi bozmayacaktınız. Haliniz tavrınız hep böyleyse eşinizin işi zor.Dip dibe oturyorduk iftarı bekliyorduk duydum dogal olarak bagira bagira söylüyor ve direk telefonu acar acmaz ne yemek yaptın demesine dayanamadm cevap verdim
Canım düne kadar takmiyordum zaten hatta hoşuma gidiyordu ama en son aramizda gecen olayı anlatinca bende ipler koptuDiyebilirler.. Orda eşinizi bozmayacaktınız. Haliniz tavrınız hep böyleyse eşinizin işi zor.
O zaman duruma şöyle yaklaşacağım. Eşiniz ailesini tanıyordur az çok neleri normal bulurlar veya tepkileri ne olur gibi. Eğer laf söyleyeceklerini bildiği halde size yardım ediyorsa ya laf edildiğinde cevaplarını vermesi lazım ya da alınmaması lazım. Hem yanlarında size yardım edip hem de bunu sorun edecek insanlardan yorum duymamayı ummak çok gerçekçi bi beklenti gibi durmuyor.Söylemiyor zaten canım yapiyor bize geldiklerinde ya da onlara gittigimiz de ama dediğim gibi en son aramızda gecen bi olayı söyleyince hepten sinirlendim
Annesine de yardim eder ama bu sorun olmuyor anneye yapar oluyor bana yapınca karıya yaptı bak bak bak oluyorO zaman duruma şöyle yaklaşacağım. Eşiniz ailesini tanıyordur az çok neleri normal bulurlar veya tepkileri ne olur gibi. Eğer laf söyleyeceklerini bildiği halde size yardım ediyorsa ya laf edildiğinde cevaplarını vermesi lazım ya da alınmaması lazım. Hem yanlarında size yardım edip hem de bunu sorun edecek insanlardan yorum duymamayı ummak çok gerçekçi bi beklenti gibi durmuyor.
Düne kadar takmıyordum valla ama en son konumuzu anlatinca hemten koptu bende herseyBazı büyükler böyle erkek dışarda çalışır evinde yumrugu masaya koyar düşünceleri hala var degişmelerini beklemeyin
Eşinizi toplum için de anlatması küçük düşürmek degil övgüye sebep oldugunun farkına varın
Anlattıgını konu ney? Kendi kulaklarınızla duymadıysanız duymamazlıktan gelmeye devam edinDüne kadar takmıyordum valla ama en son konumuzu anlatinca hemten koptu bende hersey
Aynısını kaynanam yapıyodu artı ogluna erkek adam karı gibi ev işimi yaparmış diyodu Oglu bana yardm etmesin diye....ama baktım birgün damadına diyoki hiç kızıma ev işinde yardımcı olmuyosun yardm etmiyosn diye kızıyodu düşün işte niyetleri neEşim babasıyla aynı iş yerinde çalışıyor küçüklükten beri, şuan kuzenleri amcası hala oğlu vs. Eşim bana yardım eder ev işin de bi dedigimi iki etmez çok şükür kp bunu is yerinde soyleyip eşimi rencide ediyormuş karısı çağırınca hemen gidiyor sofra topluyor vs. gibisinden bunlar söylencek şey mi işte karı ağzına bakıyor vs. E doğal olarak eşim rencide oluyor düşünüyorum da bi baba bunu neden yapar? Geçen gün kaynanamlarda aramızda bi olay geçti onu anlatmış yav arkadaş kol kırılır gen içinde kalır bu nedir.. Severdim kendisini ama çok soğudum bi insan oğlunu küçük düşürmez. Eşim babasının yanında genelde yaptığı şeyleri yapmaz onlardayken bende saygıdan sanırdım meğer rezil ediyormuş, kv. Arayıp ne yemek yaptın diye sormuştu eşime o da ben niye yapayım anne dedi genelde sen yapmıyor musun dedi bende arada yapıyorsun dedim telefonda evet arada yapıyorum diyince (çünkü yapar yani eşim sever yemeyi de yapmayı da) kaynana hemen kapadı telefonu, bu durum canımı sıkmaya başladı. Niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum..
Canım arkadaşlarının demesi farklı babasının demesi farklı esim rahatsiz olmaz en son ki olaydan sonra ben rahatsız oldumBenim esim de yemek yapar cocuga bakar acikcasi temizlige cok yardim etmiyor onceden daha cok ederdi ama asla gocunmaz arkadaslari abi sen de cocuga iyi bakiyorsun diye dalga gececek olurlar esim tabiki bakacam cocuk benim degil mi diye cevap verir icli kofte icimi kavurdu arkadasina atti yani asla cekinmez sizin esinizin zihniyeti utanilacak bise oldugunu dusunuyor o yuzden boyle hissediyor dese ki tabiki yapiyorum karimi seviyorum karsidakiler utanir yada susarlar
Size yardım etmesini istemiyorlar kıskaniyorlar sizi bence eşiniz uyarsada anlamiyorlar demekki siz uyarın ailesini,susmazlar yoksa.Eşim babasıyla aynı iş yerinde çalışıyor küçüklükten beri, şuan kuzenleri amcası hala oğlu vs. Eşim bana yardım eder ev işin de bi dedigimi iki etmez çok şükür kp bunu is yerinde soyleyip eşimi rencide ediyormuş karısı çağırınca hemen gidiyor sofra topluyor vs. gibisinden bunlar söylencek şey mi işte karı ağzına bakıyor vs. E doğal olarak eşim rencide oluyor düşünüyorum da bi baba bunu neden yapar? Geçen gün kaynanamlarda aramızda bi olay geçti onu anlatmış yav arkadaş kol kırılır gen içinde kalır bu nedir.. Severdim kendisini ama çok soğudum bi insan oğlunu küçük düşürmez. Eşim babasının yanında genelde yaptığı şeyleri yapmaz onlardayken bende saygıdan sanırdım meğer rezil ediyormuş, kv. Arayıp ne yemek yaptın diye sormuştu eşime o da ben niye yapayım anne dedi genelde sen yapmıyor musun dedi bende arada yapıyorsun dedim telefonda evet arada yapıyorum diyince (çünkü yapar yani eşim sever yemeyi de yapmayı da) kaynana hemen kapadı telefonu, bu durum canımı sıkmaya başladı. Niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum..
Aslında o laf sokan kaynanada kocasına evde iş yaptiriyordur eminim bundanCok sanslisin kuzum oyle aileden boyle adam cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?