- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
ne bileyim insanlar değişebilir.her şey olabilirmiş gibi düşnürüm ben hep.çekindiği şey ne?ama kuzum sen biliyorsun öyle bi insan değil o kadar ya. bizde aynı şeyi diyoduk hemde beraber diyoduk. konu bu olunca böyle oldu çocuk ya
o zaten canımı acıtan biz yok demiştik bundan sonra ayrılık sözü yok kendinden emin misin demişti beni sevdiğine istediğine evet dedim bende eminim dedi. bu konuda böyle neden ne var çorluda anlamıyorum acaba ben orda yaşadım diye mi ne düşünüyor anlamıyorum valla dilinden yazaten bu kadarcık bir nedenden dolayı bırakması da ayrı bir olay.
bilmiyorumki neyden çekiniyo ne düşünüyorda bunu yapabiliyorne bileyim insanlar değişebilir.her şey olabilirmiş gibi düşnürüm ben hep.çekindiği şey ne?
O ne yahu kaç yaşında adam. Bunun için ayrılacaksa pesss. Nereye gideceğinizi o belirleyemez henüz evli bile değilsiniz. Ne kadar severseniz sevin gidin bence. Bakalım ne yapacak. Ayrılmasından korkmayın seven insan bu sebepten ayrilmaz. Hem evlenince ne yapacaksınız oraya gitme şuraya gitme boşanırız mı diycek. Yapmayın Allah aşkına. Siz onun dediğini yaptıkca o iyice size baski uyguluycakKızlar yazcaklarım çok saçma gelicek size biliyorum bencede saçma ama böyle bir durumun içindeyim.
Sevgilim 27 yaşında 4 yıldır beraberiz. Lütfen çok ağır şeyler söylemeyin onada..
Annem babam dedem kardeşim hep beraber bi şehre gidicez biz dayımlara cuma gidip pazar aksami dönülcek. Yok sevgilim gitmicen diyor ve gidersen ayrılırım diyor. Çok canım yanıyor o benden vazgeçmiyor diye ben bu kadar ciddi düşünüyordum onunla kavga etse tamam ama ayrılık diyor.
Aslında dürüst biri hiç yanlışı olmadı bugüne kadar bana ama o şehri sevmiyor istemiyor. Baska bir yerde olsalar tamam diyor. Benide abim çağırdı akrabalara sen salmıcan diye gitmedim diyor. Başkalarının yönlendirmesinden bıktım diyor. Nabıcam ben hasta mı edeyim kendimi de gitmeyim nabaym. Yargılamayın lütfen
bu kadar basit çıkmamalı ağzıdan ayrılırım sözü.ne olursa olsun.bilmiyorumki neyden çekiniyo ne düşünüyorda bunu yapabiliyor
Nerden eminsin Allah aşkına?Ailene gitme demez evlenince eminim ondan. Blöf benimde aklıma geldi ama biz ayrılırsak bidaha barışmayz gibime geliyor. Bunun üzerine blöf yapılır mı riske edilir mi bu kadar
Daha önce siz ona böyle bir dayatmada bulunduysanız ozaman haklı bence .
Onun dışında hiç bir mantıklı kabul edilebilir bir bahanesi ve oluru yoktur bu işin.Şu an ailemden bağımsız karar verme ve gitmeme lüksüm yok üzgünüm der gidersiniz onun da paşa paşa kabul etmek den başka bir yolu yoktur.
bu sokağa çıkma ayrılırım. pencereden burnunu çıkarırsan ayrılırım demek gibi bir şey.canı ayrılmak istedi mi bahane çok ve saçma en azından bir erkek için saçma.sende bayıldığın için gitmiyorsun o şehre sonuçta sülalece bir işiniz yada ziyaretiniz var anladığım yerleşmeyecekseniz ne bu oldu bitti mevzusu.Kızlar yazcaklarım çok saçma gelicek size biliyorum bencede saçma ama böyle bir durumun içindeyim.
Sevgilim 27 yaşında 4 yıldır beraberiz. Lütfen çok ağır şeyler söylemeyin onada..
Annem babam dedem kardeşim hep beraber bi şehre gidicez biz dayımlara cuma gidip pazar aksami dönülcek. Yok sevgilim gitmicen diyor ve gidersen ayrılırım diyor. Çok canım yanıyor o benden vazgeçmiyor diye ben bu kadar ciddi düşünüyordum onunla kavga etse tamam ama ayrılık diyor.
Aslında dürüst biri hiç yanlışı olmadı bugüne kadar bana ama o şehri sevmiyor istemiyor. Baska bir yerde olsalar tamam diyor. Benide abim çağırdı akrabalara sen salmıcan diye gitmedim diyor. Başkalarının yönlendirmesinden bıktım diyor. Nabıcam ben hasta mı edeyim kendimi de gitmeyim nabaym. Yargılamayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?