çok canım acıyor yardım edin :(

ama kuzum sen biliyorsun öyle bi insan değil o kadar ya. bizde aynı şeyi diyoduk hemde beraber diyoduk. konu bu olunca böyle oldu çocuk ya
ne bileyim insanlar değişebilir.her şey olabilirmiş gibi düşnürüm ben hep.çekindiği şey ne?

Annen baban yanındayken ona ne oluyor?
Bu kadar yüz verirseniz eğer evlilik olursa sonunda tepenize çıkar.
Annenize bile gidemezsiniz.
Tavrınızı koyun. Güzelce izah edin.

zaten bu kadarcık bir nedenden dolayı bırakması da ayrı bir olay.
o zaten canımı acıtan biz yok demiştik bundan sonra ayrılık sözü yok kendinden emin misin demişti beni sevdiğine istediğine evet dedim bende eminim dedi. bu konuda böyle neden ne var çorluda anlamıyorum acaba ben orda yaşadım diye mi ne düşünüyor anlamıyorum valla dilinden ya

O ne yahu kaç yaşında adam. Bunun için ayrılacaksa pesss. Nereye gideceğinizi o belirleyemez henüz evli bile değilsiniz. Ne kadar severseniz sevin gidin bence. Bakalım ne yapacak. Ayrılmasından korkmayın seven insan bu sebepten ayrilmaz. Hem evlenince ne yapacaksınız oraya gitme şuraya gitme boşanırız mı diycek. Yapmayın Allah aşkına. Siz onun dediğini yaptıkca o iyice size baski uyguluycak

ikinizde aynısınız desene sevgililerin birbirine oraya gitmeyeceksin bunu yapmayacaksın demelerinde ki kafa nedir arkadaş

Eğer bu defa taviz verir de gitmez evde kalırsan bundan sonra önünü alamazsın ben sana diyim..

Daha önce siz ona böyle bir dayatmada bulunduysanız ozaman haklı bence .
Onun dışında hiç bir mantıklı kabul edilebilir bir bahanesi ve oluru yoktur bu işin.Şu an ailemden bağımsız karar verme ve gitmeme lüksüm yok üzgünüm der gidersiniz onun da paşa paşa kabul etmek den başka bir yolu yoktur.

Senin ailen su an sevgilinden sana daha yakin. Sevgilini dinleme. Simdiden sana baski yapmaya ne hakki var, ne cok yüz vermissin. Kocan olsa gitme derdim, ama daha sevgiliyken böyle olan adam seni yarin markete göndermez izinsiz.
Üzülme, az dik dur. Git ailenle nereye gideceksen. Ama sen gitmezsin kesin.
Cok kiziyorum senin gibi kizlara, daha simdiden böyle yaparsaniz. Biz sevgiliyken yapmadik, ama adam yine sorun cikariyor cogu konuda, sen simdiden elini verirsen kolunu birdaha zor geri alirsin.

Ailene gitme demez evlenince eminim ondan. Blöf benimde aklıma geldi ama biz ayrılırsak bidaha barışmayz gibime geliyor. Bunun üzerine blöf yapılır mı riske edilir mi bu kadar
Nerden eminsin Allah aşkına?
Adam senin ailenle gideceğin akraba ziyaretine karışıyor daha evlenmeden.
Şuan yaptığının mantıklı bir açıklaması olmadığı gibi evlendiğinizdede hiçbir mantıklı açıklama yapmadan ''ailene gidemezsin'' diyebilir.
Şimdi diyeceksin ki ''buna izin vermem''.
Öyle bir izin verirsin ki...Daha sevgiliyken bırakmayı göze alamıyorsun,evlenince hayatta boşanamazsın.Üstelik oda boşanamayacağını bildiği için daha ezecek seni.

Aynen öyle. Annen baban seni birakip gider mi hem? Bu ne ya gicik oldum ha.
Ayrilirsa ayrilsin.

Bunun için ayrılacaksan hiç durma de çocuk gibi bu neya saçma sapan şeyler. Böyle şeylerde niye izin alıyorsunuz birbirinizden altı üstü bir iki gün ay değil ,yıl değil evlide değilsiniz üstelik şimdiden böyle yorarsanız bir birinizi zıtlaşmalar şimdiden başlar sonuda gelmez

ortada bişey yok , söz , nişan , düğün ...anne baba evindeki bi kıza müdahale edemez etmemeli izin vermemelisin ... şimdiden böyleyse evlenince baba evine de göndermez bu adam seni ...

bu sokağa çıkma ayrılırım. pencereden burnunu çıkarırsan ayrılırım demek gibi bir şey.canı ayrılmak istedi mi bahane çok ve saçma en azından bir erkek için saçma.sende bayıldığın için gitmiyorsun o şehre sonuçta sülalece bir işiniz yada ziyaretiniz var anladığım yerleşmeyecekseniz ne bu oldu bitti mevzusu.

Şu an yaşadıkların ileride yaşayacaklarının teminatıdır. Evlenince kakılmış gibi olmazsın umarim. Gel dediginde gelmeni, git dediginde gitmeni isteyen, ailenle gorusmene izin vermeyen, ben boyle istedim boyle olaca yoksa defol git bosanalim diyen, cok emek verdigin bir kocaya sahip olmamani temenni ediyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…