çok canım acıyor yardım edin :(

istemediğin yorumlar yapma diyorsun da
sen neyin kafasındasın bu yaşta
o kim oluyor anneni babanı çiğneyeceksin onun için hee
ilerde evlilik olursa çok vurursun kafanı taşlara!!!

istemediğin yorumlar yapma diyorsun da
sen neyin kafasındasın bu yaşta
o kim oluyor anneni babanı çiğneyeceksin onun için hee
ilerde evlilik olursa çok vurursun kafanı taşlara!!!
ilerde evlilik olursa ne siz benim kafamı taşlara vurucağımı bilebilirisiniz ne ben çok mutlu olacağımı bilebilirim allah hayırlısını nasip etsin. ne dememi istiyorsunuz ben anlamıyorum. ben 20 yaşımdayım 4 senem onunla geçmiş napmamı bekliyorsunuz. sanki ben evet onun dediğini yapmalıyım haklı o ne derse o olmalı diyorum. kakılmış lafını kullanmış birisi biraz edep lütfen. kimse kimsenin ilişkisini bilemez kaç defa bu konuda böyle dedim. kimse eşiyle hiç saçmalık yaşamıyor. kimse eşiyle tartışmıyor zaten burda. biraz saygı ya

böyle sert konuşuyoruz ki aklın başına gelsin
adam gitme dedi diye anneme babama hastalık uydurayım diyorsun
böyle bişey için seni terkedecekse etsin zaten
sonra çok üzülürsün herşeye boyun bükersen
benden demesi ablacım.. Allah hakkında hayırlısını versin..

inşallah en hayırlısı olur teşekkürederim

Ayrıl de sende.Akraba arkadas,aile konusunda en taviz vermiyceğim şeylerdir..Bukadar kolaysa pamuk ipliğine bağlıysa zaten şimdiden kopsun.Şimdi bunu yapan evlenince ana babasına salmaya da kusur bulur..

yapmayın, etmeyin.
şehri sevmemek ne ya? size erkeklik taslıyor. size sahip olduğunu göstermek istiyor. kocanız değil, babanız değil afedersiniz de halt eder o ancak. kocanız bile olsa babanız, ananız varken bu güvensizlik çok terbiyesizce. ondan çok düşünür sizi aileniz. ona bunları söyleme hakkını vermeyin, yerini bilsin.

"4 yılım güzel geçti, gitmek için 4 yılımı mı yakacağım" diyorsunuz ya. bu durum olacakların, size yapacaklarının habercisi, arkası gelecek bu saçmalıkların.

huzurlu, saygılı birliktelikler yaşamak varken kendinize böyle saygısız ilişkileri layık görmeyin.

Edep? Kakılmışın nesi edepsizlik? Şu an sadece dayak yemiyorsun onun dışında o ne derse yapıyorsun zaten. Pek farkın yok bence.

nedir yani gidersen ayrılırım..
sevginin koşulumu olurmuş?
bu kadar taviz vermeyin.

Sevgilinden haberleri varmi ailenin?
Yalan soylememek daha guzel olurdu.

Sen sevgiline 4 yıl emek vermişsin de ailen de sana 20 yıl emek vermiş.

Hiçbir zaman bir erkeği ailenin önüne koyma, pişman olan sen olursun.

Aulenize gidiyorsunuz yoksa baska bi niyetinizmi var? Neden göndermiyor? Bence bisey yapacaginizi ima ediyor, yani güvenmiyor... Erkeklik tasliyor iste, ben ne dersem o tipi, dinleyin dinleyin, simdiden hayatiniza karisan bu kisi imzayi atinca hepten tapulu mali sanar sizi... Sizin hayatiniz, gitmeyin dinleyin sevgilinizi, mazallah elden kacar gidet yazin böyle bi yigide...

Sebebi gerçekten şehri sevmemesi mi acaba yoksa düşündüğü başka şey mi var? Öyle bile olsa insan sevdiğinden bi anda vazgeçer mi. bence sen erkek arkadaşınla açıkça konuş eğer bu sebepten bitirmek konusunda ciddiyse sen bitir. Daha baba evinde bu ne baskı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…