- 27 Nisan 2012
- 15.820
- 19.051
- 498
istemediğin yorumlar yapma diyorsun dao zaten canımı acıtan biz yok demiştik bundan sonra ayrılık sözü yok kendinden emin misin demişti beni sevdiğine istediğine evet dedim bende eminim dedi. bu konuda böyle neden ne var çorluda anlamıyorum acaba ben orda yaşadım diye mi ne düşünüyor anlamıyorum valla dilinden ya
ilerde evlilik olursa ne siz benim kafamı taşlara vurucağımı bilebilirisiniz ne ben çok mutlu olacağımı bilebilirim allah hayırlısını nasip etsin. ne dememi istiyorsunuz ben anlamıyorum. ben 20 yaşımdayım 4 senem onunla geçmiş napmamı bekliyorsunuz. sanki ben evet onun dediğini yapmalıyım haklı o ne derse o olmalı diyorum. kakılmış lafını kullanmış birisi biraz edep lütfen. kimse kimsenin ilişkisini bilemez kaç defa bu konuda böyle dedim. kimse eşiyle hiç saçmalık yaşamıyor. kimse eşiyle tartışmıyor zaten burda. biraz saygı yaistemediğin yorumlar yapma diyorsun da
sen neyin kafasındasın bu yaşta
o kim oluyor anneni babanı çiğneyeceksin onun için hee
ilerde evlilik olursa çok vurursun kafanı taşlara!!!
böyle sert konuşuyoruz ki aklın başına gelsinilerde evlilik olursa ne siz benim kafamı taşlara vurucağımı bilebilirisiniz ne ben çok mutlu olacağımı bilebilirim allah hayırlısını nasip etsin. ne dememi istiyorsunuz ben anlamıyorum. ben 20 yaşımdayım 4 senem onunla geçmiş napmamı bekliyorsunuz. sanki ben evet onun dediğini yapmalıyım haklı o ne derse o olmalı diyorum. kakılmış lafını kullanmış birisi biraz edep lütfen. kimse kimsenin ilişkisini bilemez kaç defa bu konuda böyle dedim. kimse eşiyle hiç saçmalık yaşamıyor. kimse eşiyle tartışmıyor zaten burda. biraz saygı ya
inşallah en hayırlısı olur teşekkürederimböyle sert konuşuyoruz ki aklın başına gelsin
adam gitme dedi diye anneme babama hastalık uydurayım diyorsun
böyle bişey için seni terkedecekse etsin zaten
sonra çok üzülürsün herşeye boyun bükersen
benden demesi ablacım.. Allah hakkında hayırlısını versin..
Edep? Kakılmışın nesi edepsizlik? Şu an sadece dayak yemiyorsun onun dışında o ne derse yapıyorsun zaten. Pek farkın yok bence.ilerde evlilik olursa ne siz benim kafamı taşlara vurucağımı bilebilirisiniz ne ben çok mutlu olacağımı bilebilirim allah hayırlısını nasip etsin. ne dememi istiyorsunuz ben anlamıyorum. ben 20 yaşımdayım 4 senem onunla geçmiş napmamı bekliyorsunuz. sanki ben evet onun dediğini yapmalıyım haklı o ne derse o olmalı diyorum. kakılmış lafını kullanmış birisi biraz edep lütfen. kimse kimsenin ilişkisini bilemez kaç defa bu konuda böyle dedim. kimse eşiyle hiç saçmalık yaşamıyor. kimse eşiyle tartışmıyor zaten burda. biraz saygı ya
nerden biliyorsunuz pardon ne diyorsa yaptığımıEdep? Kakılmışın nesi edepsizlik? Şu an sadece dayak yemiyorsun onun dışında o ne derse yapıyorsun zaten. Pek farkın yok bence.
Ebrucum senin hayatın beni zerre ilgilendirmiyor. Sadece yorum yazdım geçtim. Nasıl mutluysan öyle yap tabi ki. İyi günler.nerden biliyorsunuz pardon ne diyorsa yaptığımı
iyi günlerEbrucum senin hayatın beni zerre ilgilendirmiyor. Sadece yorum yazdım geçtim. Nasıl mutluysan öyle yap tabi ki. İyi günler.
evet hadi hep beraber gülelim nabalmçok komik gerçekten...
Şehri neden sevmediğini sordum ama öyle bi nedeni yok falan geçistirdi. Bende ondan bu kadar üzülüyorum ya yok yalanı falan mutlaka doğruyu söyler sadıktır üstelik cok seviyorum oda seviyor biliyorum kendide diyor ama istemiyor işte. Nasıl gitmicemki ne dicem aileme
Sevgilim olduğunu biliyorlar evet. Nasıl yalan söylemekSevgilinden haberleri varmi ailenin?
Yalan soylememek daha guzel olurdu.
Ben gitmesem ailemin önüne mi koymuş olurum sence onuSen sevgiline 4 yıl emek vermişsin de ailen de sana 20 yıl emek vermiş.
Hiçbir zaman bir erkeği ailenin önüne koyma, pişman olan sen olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?