Çok Canım sıkkın yaa...

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
selam kızlar yaa çok moralim bozuk maaşı iki gün önce aldım elimde hiçbirşey kalmadı sevgilimle tatile gitştm ama gittiğim yerlerden kendime kıyafet ayakkabı çanta falan aldım cepte kalmadi fazla para ödemelerim var henüz ödeyemediğim güzel bir tatil dönüşünde bunları düşünmek çok üzücü kimseden borç istemem zatrn kimsede vermez kredi çekemem kredim var zaten ne yapacağımı bilmiyorum moralim sıfır şuan da kuyumcular falan senetle altın ve ya para veriyorlar mı sizce

Senetleri kuyumcular altın alsan ne yapacaksin.Hadi aldın diyelim nasıl ödeyeceksin. Bu ayı ailenden yardım alarak zorda olsa geçir hiç bulaşma altın para meselelerine.Basın çok ağrır yakanı kurtaramazsin.Bana sadece tatil ayakkabı para meselesi değil gibi geldi.eğer ki erkek arkadaşın para altin istiyorsa sakın aman bulaşma. Sonra çok üzülürsün. Yanılıyorsun özür dilerim.Hiçbir bayanın üzülmesini içim kaldırmıyor cunku

zaten borçlarınız varmış. bu tatilin dönüşünü düşünmeden hareket etmenizin sonucu olmuş bu. bir daha ayağınızı yorganınz agöre uzatırsınız. hiç altın maltın senet işlerine girmeyimn. ailenizden çevrenizden borç isteyin.

Cidde'n öyle ya ben aşırı harcadım ailemden isteyemem zatrn ödeyeceğim para duruyor onlara

Vermez herkes benden bekler

Keşke borcunuz varken ufak çaplı bütçenize uygun Bi tatile çıkıp açılmasaydınız ailenizden yardım alın derim

Estagfurullah
Yuksek meblag mi bu ?
Esiniz ,dostunuz,sevgilinizden idare edicek kadar miktarini borc isteyin bence
Daha ayin 18 i
3 bin kadar ihtiyacım var hiç birinden isteyemem ya ben normalde güne girmiştik ordan gelecekti bu miktar arkdaş Biriisi İstanbul'a gideceğınden o almış parayı bende kaldım Böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…