- 20 Şubat 2010
- 32.917
- 6.267
- 773
merhabalar sınavıma 2 ay kala erkek arkadaşımın bencil tatili ve yalanları,3 yıla yakın bir birlikteliğim var,ben erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla tatil yapmasına asla vermem çünkü güvenmem erkek erkeğe gidin çoğu aldatır,bana erkek arkadaşıyla tatile gitmek istediğini söyledi ben de olmaz dedim asla izin vermem deyince ailemle giderim dedi tamam dedim eniştesiyle ailesiyle gidecekleri güya meğer beni kandırmış geçen gece aradım yalan dolan uydurdu saat 12 yi geçiyordu yoldaydı belliydi nerdesin dedim eve gidiyorum dedi,inanmıyordum eve gidiyosan teli kapama dinlicem dedim eve girdiğini,birden şarj biter gibi tel kapandı ve açmadı,ertesi gün açıklamak zorunda kaldı erkek arkadaşıyla antalyada 9 günlük bir tatil ayarlamış netten çok üzüldüm duyunca kalbim sıkıştı resmen,dön dedim çok üzüldüm bu çalışmamın ortasında nasıl beni bu şekilde kandırırsın üzersin dön dedim ama malesef tatilini bitirmeden dönmeyecek dönmezsen biter dedim bu ilişki beni bu kadar üzerek yalanlarınla tatil yapamazsın dönmezsen arama dedim tamam diyo onun amacı tatil sonrası beni kandırırım düşüncesi siz olsanız napardınız,2 erkek bu ramazan ayında antalya plajlarında aldatmadan dönebilir mibu yalanı nasıl hazmadebilirm
merhabalar sınavıma 2 ay kala erkek arkadaşımın bencil tatili ve yalanları,3 yıla yakın bir birlikteliğim var,ben erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla tatil yapmasına asla vermem çünkü güvenmem erkek erkeğe gidin çoğu aldatır,bana erkek arkadaşıyla tatile gitmek istediğini söyledi ben de olmaz dedim asla izin vermem deyince ailemle giderim dedi tamam dedim eniştesiyle ailesiyle gidecekleri güya meğer beni kandırmış geçen gece aradım yalan dolan uydurdu saat 12 yi geçiyordu yoldaydı belliydi nerdesin dedim eve gidiyorum dedi,inanmıyordum eve gidiyosan teli kapama dinlicem dedim eve girdiğini,birden şarj biter gibi tel kapandı ve açmadı,ertesi gün açıklamak zorunda kaldı erkek arkadaşıyla antalyada 9 günlük bir tatil ayarlamış netten çok üzüldüm duyunca kalbim sıkıştı resmen,dön dedim çok üzüldüm bu çalışmamın ortasında nasıl beni bu şekilde kandırırsın üzersin dön dedim ama malesef tatilini bitirmeden dönmeyecek dönmezsen biter dedim bu ilişki beni bu kadar üzerek yalanlarınla tatil yapamazsın dönmezsen arama dedim tamam diyo onun amacı tatil sonrası beni kandırırım düşüncesi siz olsanız napardınız,2 erkek bu ramazan ayında antalya plajlarında aldatmadan dönebilir mibu yalanı nasıl hazmadebilirm
güvenimi kırmıştı daha önce güvenemedim bir daha ama seviyordum da vaz geçmedim yani illa gidecem deseydi zorlasaydı en azından bu şekilde hiç takmadan yalanlarıyla gitmesi hoş değil ilişkimizin başında böyle bir tatilde aldatmıştı beni o yüzden tepkim bu şeklde izin vermiyorum
Evli degilsin, nisanli degilsin, sözlü degilsin. Derslerinle ugrassana sen.
Ne zaman arianizda ciddi seyler olmus olur o zaman birbirinizden sorumlusunuz.
Birde güven olmayan yerde sevgi olmaz.
teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için ama eşinize ya da sevgilinize bu kadar güven duymanıza şaşırıyorum gerçekten bu kadar saf olmayın bu ihtimal her ilişki için geçerlidir ben çok şahid oldum kadın aşırı güveniyor adam işe diye başka kadına gidiyor seminer deyip tatillere aldatmalara gidenler kocamın gözü benden başkasını görmüyor deyip bie anda şok olanlar erkeğe güvenilir mi bu kadar ben kendim bilgisayar kurdu olmasam asla aldatıldığımı öğrenemeyecektim ben de çok güveniyordum önceki ilişkimde benim için yapmadığı güzellik yoktu el üstünde tutardı yaptığı jestler o güzelim evlenme teklifi neyi sayayım neyi saymayayım böyle bir erkek yok derdim ya o kadar yani bir gün bilgisayarına girene kadar beni bu kadar severken sohpet sitelerinde dolaşıyormuş cam açmalar telefonla konuşmalar hele erkek arkadaşlarıyla da muhabbetleri yok bu kız şöyle biz de yapalım falan filan yok kız arkadaşımı her kes biliyor bilmese ben de takılırdım falan filann önceki bu şekilde bitmişti bunda da güven aradım bu şekilde oldu işte napayım şimdi bana güven vercek kimse olamayacak heralde( kendim de güzel bir bayanım 28 yaşındayım güzel bir işim ve hayatım var kendime de çok güvenirim kendine güvenmiyorsun diyen arkadaşlar var o yüzden yaptım bu açıklamayı yaşadıklarımdan dolayıdır güvensizliğim kendime güvensizlikle alakalı değil
Sevgiliyi, eşi sıkmamak saflık değil, ona saygı duymaktır.
Beşer, şaşar. Hiçbir insan %100 güvenilir olamaz.
Kimse hayatındaki insan için "Yapmaz" diyemez.
Ama ne olursa olsun bir insanın hayatı da kısıtlanamaz.
Ben kendimde bu hakkı göremem en azından.
Size önerim fanusa kapatın sevgilinizi, aldatılmaktan korunmanın başka yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?