teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için ama eşinize ya da sevgilinize bu kadar güven duymanıza şaşırıyorum gerçekten bu kadar saf olmayın bu ihtimal her ilişki için geçerlidir ben çok şahid oldum kadın aşırı güveniyor adam işe diye başka kadına gidiyor seminer deyip tatillere aldatmalara gidenler kocamın gözü benden başkasını görmüyor deyip bie anda şok olanlar erkeğe güvenilir mi bu kadar ben kendim bilgisayar kurdu olmasam asla aldatıldığımı öğrenemeyecektim ben de çok güveniyordum önceki ilişkimde benim için yapmadığı güzellik yoktu el üstünde tutardı yaptığı jestler o güzelim evlenme teklifi neyi sayayım neyi saymayayım böyle bir erkek yok derdim ya o kadar yani bir gün bilgisayarına girene kadar beni bu kadar severken sohpet sitelerinde dolaşıyormuş cam açmalar telefonla konuşmalar hele erkek arkadaşlarıyla da muhabbetleri yok bu kız şöyle biz de yapalım falan filan yok kız arkadaşımı her kes biliyor bilmese ben de takılırdım falan filann önceki bu şekilde bitmişti bunda da güven aradım bu şekilde oldu işte napayım şimdi bana güven vercek kimse olamayacak heralde
( kendim de güzel bir bayanım 28 yaşındayım güzel bir işim ve hayatım var kendime de çok güvenirim kendine güvenmiyorsun diyen arkadaşlar var o yüzden yaptım bu açıklamayı yaşadıklarımdan dolayıdır güvensizliğim kendime güvensizlikle alakalı değil