Çok canım yanıyor artık

denizumudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
517
263
53
34
Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve kötü bir şekilde bitti sorunları kendim çöemediğim için bir uzamana psikiyatriste başvurdum kilo problemlerimde olduğu için prozac'a başladık ilk 3 ay mükemmeldi hatta nolcakkibitti gitti diyorum son 3 gündür harap haldeym sürekli rüyalarımda ilaç etkisinimi yitirdi bilmiyrum ama artık kalbim çok ağrıyo sevdiğim dönse kabul etmem ama hala neden bukadar canım acıyo bilmiyorum herkesin yaşadığı acılar vardır ayrılalı 8 ay oldu ama hala ilk günmüş gibi oturdu içime gene neyapmalıyım.s

Psikiloğa da gidin bence.
Sanırım terapiye ihtiyacınız var.

Biraz mesguliyetini arttir yeni hobilere falan yonel. Arkadaslarinla, ailenle zaman gecir yani yalniz kalmaktan uzak dur derim

Dönse kabul etmem diyorsan gerçekten, çek acını az kalmış demektir.Geçecek.Sabır.
Okadar kötüü şeyler yaptı ki bana sizde olsanız sanırım kabul etmezdiniz ama kötü olanlar silinip sanki mutlu günlerimizi içimde yaşıyorum yeniden buda çok can yakıcı

Biraz mesguliyetini arttir yeni hobilere falan yonel. Arkadaslarinla, ailenle zaman gecir yani yalniz kalmaktan uzak dur derim
iyi olduğum süreçte çok yeni arkadaş edindim erkek kız farketmeksizin ama şimdi onlardanda uzaklaştım bi anda anlam veremiyorum

Kendin edip kendin buluyorsun. Olayı acitasyona bağlarsan kendini çaresiz gibi görürsen tabi beynin şartlanır.
Dünyadaki son erkek o değildi emin ol.

İlacı kafanıza göre kullanmadığınıza göre psikayartiste gidiyorsunuz.
Oysa psikolog ile görüşme yaparsanız belki konuşarak,ağalayarak daha kolay atlatırsınız.
Zamana bırakın denmesi kadar sinir olduğum bişey yok tabiiki bi uzmanın desteğini alıyorum tekrar yeni bir doktor araştıracağım

Kendin edip kendin buluyorsun. Olayı acitasyona bağlarsan kendini çaresiz gibi görürsen tabi beynin şartlanır.
Dünyadaki son erkek o değildi emin ol.
Asla! O son erkek olamaz zaten aslında rüyalarım ve etkisinden kurtulamadığım sabahlar zedeliyor birde arkadaşlarım karşıma geçip onu sorunca iyice karıştım

Okadar kötüü şeyler yaptı ki bana sizde olsanız sanırım kabul etmezdiniz ama kötü olanlar silinip sanki mutlu günlerimizi içimde yaşıyorum yeniden buda çok can yakıcı
Çok haklısın,beynimizin bize bir oyunu bu.Kötü şeyleri düşün,o anlarda neler hissettirdiğini çok işe yarıyor.

Asla! O son erkek olamaz zaten aslında rüyalarım ve etkisinden kurtulamadığım sabahlar zedeliyor birde arkadaşlarım karşıma geçip onu sorunca iyice karıştım
Arkadaşlarına onun adını duymak istemediğini söylersen sana kasıtlı soracak değiller ya.
Israrla diyorum sen çekiyorsun olayları.

Çok haklısın,beynimizin bize bir oyunu bu.Kötü şeyleri düşün,o anlarda neler hissettirdiğini çok işe yarıyor.
ilaç etkisini anlatıyım ben kötü şeyler düşünemiyordum 3 ay içerisinde artık azmı geliyor anlayamadım şimdi bazı şeyleri düşünebiliyorum rüyalardan kurtulmak gerek

İlac etkisini yitirmis ondandir bence, cunku 3 ay oh iyi oldu modundaymissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…