- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 34
- Konu Sahibi denizumudum
-
Tekrar başka bi doktoramı ?Psikiloğa da gidin bence.
Sanırım terapiye ihtiyacınız var.
Okadar kötüü şeyler yaptı ki bana sizde olsanız sanırım kabul etmezdiniz ama kötü olanlar silinip sanki mutlu günlerimizi içimde yaşıyorum yeniden buda çok can yakıcıDönse kabul etmem diyorsan gerçekten, çek acını az kalmış demektir.Geçecek.Sabır.
iyi olduğum süreçte çok yeni arkadaş edindim erkek kız farketmeksizin ama şimdi onlardanda uzaklaştım bi anda anlam veremiyorumBiraz mesguliyetini arttir yeni hobilere falan yonel. Arkadaslarinla, ailenle zaman gecir yani yalniz kalmaktan uzak dur derim
İlacı kafanıza göre kullanmadığınıza göre psikayartiste gidiyorsunuz.Tekrar başka bi doktoramı ?
Çivimdi 2 yıllık ilişkim korkuyorum 6 yıl başkası üstüne çivi çiviyi söktü 2 yıl çok yıprandımÇivi çiviyi söker
Umarım sizi haeden biri ile tanışır mutlu olursunuz.
Zamana bırakın denmesi kadar sinir olduğum bişey yok tabiiki bi uzmanın desteğini alıyorum tekrar yeni bir doktor araştıracağımİlacı kafanıza göre kullanmadığınıza göre psikayartiste gidiyorsunuz.
Oysa psikolog ile görüşme yaparsanız belki konuşarak,ağalayarak daha kolay atlatırsınız.
Asla! O son erkek olamaz zaten aslında rüyalarım ve etkisinden kurtulamadığım sabahlar zedeliyor birde arkadaşlarım karşıma geçip onu sorunca iyice karıştımKendin edip kendin buluyorsun. Olayı acitasyona bağlarsan kendini çaresiz gibi görürsen tabi beynin şartlanır.
Dünyadaki son erkek o değildi emin ol.
Çok haklısın,beynimizin bize bir oyunu bu.Kötü şeyleri düşün,o anlarda neler hissettirdiğini çok işe yarıyor.Okadar kötüü şeyler yaptı ki bana sizde olsanız sanırım kabul etmezdiniz ama kötü olanlar silinip sanki mutlu günlerimizi içimde yaşıyorum yeniden buda çok can yakıcı
Arkadaşlarına onun adını duymak istemediğini söylersen sana kasıtlı soracak değiller ya.Asla! O son erkek olamaz zaten aslında rüyalarım ve etkisinden kurtulamadığım sabahlar zedeliyor birde arkadaşlarım karşıma geçip onu sorunca iyice karıştım
Doktor demiyorum ki...Zamana bırakın denmesi kadar sinir olduğum bişey yok tabiiki bi uzmanın desteğini alıyorum tekrar yeni bir doktor araştıracağım
ilaç etkisini anlatıyım ben kötü şeyler düşünemiyordum 3 ay içerisinde artık azmı geliyor anlayamadım şimdi bazı şeyleri düşünebiliyorum rüyalardan kurtulmak gerekÇok haklısın,beynimizin bize bir oyunu bu.Kötü şeyleri düşün,o anlarda neler hissettirdiğini çok işe yarıyor.
Peki düşüncenizdir saygı duyarım ..Arkadaşlarına onun adını duymak istemediğini söylersen sana kasıtlı soracak değiller ya.
Israrla diyorum sen çekiyorsun olayları.
İlac etkisini yitirmis ondandir bence, cunku 3 ay oh iyi oldu modundaymissinKızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve kötü bir şekilde bitti sorunları kendim çöemediğim için bir uzamana psikiyatriste başvurdum kilo problemlerimde olduğu için prozac'a başladık ilk 3 ay mükemmeldi hatta nolcakkibitti gitti diyorum son 3 gündür harap haldeym sürekli rüyalarımda ilaç etkisinimi yitirdi bilmiyrum ama artık kalbim çok ağrıyo sevdiğim dönse kabul etmem ama hala neden bukadar canım acıyo bilmiyorum herkesin yaşadığı acılar vardır ayrılalı 8 ay oldu ama hala ilk günmüş gibi oturdu içime gene neyapmalıyım.s
Psikiyatristler daha çok dinliyor psikologa da gittim ama zamana bırak vs dediler bunları bizde biliyoruz ama değilmi ?Doktor demiyorum ki...
Psikolog diyorum.
Psikologlar doktor değillerdir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?