Çok canım yanıyor artık

Çivimdi 2 yıllık ilişkim korkuyorum 6 yıl başkası üstüne çivi çiviyi söktü 2 yıl çok yıprandım

Bakın ,biraz kendinize zaman tanıyıp şuanki bulunduğunuz durum ne ise ondan farklı aktivitelerde bulunun.
Çalışmıyorsanız çalışmayı deneyin ,
Evdeyseniz değişik ortamlarda bulunun,
Kendinize ortam yaratıp zamanınızı dolu dolu yaşayın.
Evet hayat acı ve tatlı tarafları ile bizimle
Sizdede 2 ayrı kötü sonlanan ilşki durumu olmuş
Ama bu 3.nünde kötü olacağı anlamına gelmiyor.
Zaten sevginiz büyük olsaydı yanınızda olurdu
Demek ki zemini kötü hayırlısı böyle rahat olun.
Dünya bunların etrafında emin ol dönmüyor.

Aaaa öyle mi?
Benim zamanımda tam tersiydi.
Bu işler de değişmişse demek...
Amerika dan gelen bi psikologla görüştüm ilk ve sonra devletin bi doktoruna gittim anlattım kısa olarak bana akıllar bile verdi yani bende ilk öyle sanıyordum boşuna gitti param diyebilirim

Bakın ,biraz kendinize zaman tanıyıp şuanki bulunduğunuz durum ne ise ondan farklı aktivitelerde bulunun.
Çalışmıyorsanız çalışmayı deneyin ,
Evdeyseniz değişik ortamlarda bulunun,
Kendinize ortam yaratıp zamanınızı dolu dolu yaşayın.
Evet hayat acı ve tatlı tarafları ile bizimle
Sizdede 2 ayrı kötü sonlanan ilşki durumu olmuş
Ama bu 3.nünde kötü olacağı anlamına gelmiyor.
Zaten sevginiz büyük olsaydı yanınızda olurdu
Demek ki zemini kötü hayırlısı böyle rahat olun.
Dünya bunların etrafında emin ol dönmüyor.

Ben kendisiyle birlikte olduğum süreçte bunu ona hiç yaşatmadım zaten teşekkür ederim ben biraz grur delisiyim ezilmeyi bükülmeyi karşısında ağlamayı asla sevmem kötü şeyler hep birbirini çekermş öyle oldu sanırım biraz

Okadar kötüü şeyler yaptı ki bana sizde olsanız sanırım kabul etmezdiniz ama kötü olanlar silinip sanki mutlu günlerimizi içimde yaşıyorum yeniden buda çok can yakıcı
Haksizlik zorluk bosluk olacaktir ve ilginctir ki aklamissiniz onu icinizde sanki asla.geriye donmeyin donmeyin derken barismaktan soz etmiyorum mutlu gunler oldu ve gecti oda bitti artik icime soz geciremem.demeyin dusunmeyeceksiniz o mu geldi akliniza hemen dua edin salavat getirin ki uzuntunuz hemen gecer birkc salavattan sonra Allahi.zikredin bunlarla mesgul olun bos duran zihinde 40.tilki dolanir musade etmeyin yeni hedefler koyun daha mutlu olursunuz kapatin o defteri acisini tatlisini layik oldugunuz sevgiyi yasayin insaAllah o ciksinka rsiniza yasanmis bitmis aci cektiginiz ve hayallerde olanlarla degil

Haksizlik zorluk bosluk olacaktir ve ilginctir ki aklamissiniz onu icinizde sanki asla.geriye donmeyin donmeyin derken barismaktan soz etmiyorum mutlu gunler oldu ve gecti oda bitti artik icime soz geciremem.demeyin dusunmeyeceksiniz o mu geldi akliniza hemen dua edin salavat getirin ki uzuntunuz hemen gecer birkc salavattan sonra Allahi.zikredin bunlarla mesgul olun bos duran zihinde 40.tilki dolanir musade etmeyin yeni hedefler koyun daha mutlu olursunuz kapatin o defteri acisini tatlisini layik oldugunuz sevgiyi yasayin insaAllah o ciksinka rsiniza yasanmis bitmis aci cektiginiz ve hayallerde olanlarla degil
Çok teşekkür ederim aklımın bi köşesine yazdım bunları ..

Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve kötü bir şekilde bitti sorunları kendim çöemediğim için bir uzamana psikiyatriste başvurdum kilo problemlerimde olduğu için prozac'a başladık ilk 3 ay mükemmeldi hatta nolcakkibitti gitti diyorum son 3 gündür harap haldeym sürekli rüyalarımda ilaç etkisinimi yitirdi bilmiyrum ama artık kalbim çok ağrıyo sevdiğim dönse kabul etmem ama hala neden bukadar canım acıyo bilmiyorum herkesin yaşadığı acılar vardır ayrılalı 8 ay oldu ama hala ilk günmüş gibi oturdu içime gene neyapmalıyım.s

Sevgili Kalp sen nasıl bir organsın ? Vazgeç denir vazgeçmez ..

Bitti dersin bitirmez.. Bu Kalbin yapısını bozmak gerek..

İnşallah çok iyi olursunuz .. haplara çok bağlanmayın lütfen..

İnsanlar cenaze kaldırıyor ve yine hayata başı dimdik devam edebiliyor. .

Bu düşünceyi kabullendirin kendinize........

Ben de psikiyatr a gittim daha cok yeni iki gundur ilac kullaniyorum. Dunyada ask acisindan cok daha buyuk dertler var farkindayim ama bu aci da illet gibi somut bir aci gibi yani seni anliyorum. İnsan mutlu olup dolu dolu yasamayi ozluyor. İnsallah atlatirsin.

Sevgilin sana kötü bi şey yapmış ayrılmışsınız demek ki o kötü biri,
Ve dışarıda çok daha yakışıklı çok romantik seni üzmeyecek biri seni bekliyor:)
Düşünsene o ilk elektrik alma zamanları, kalbinin küt küt atması, ilk flörtleşmeler ne kadar heyecanlı ve sen onları daha iyi birisiyle tekrar yaşayacaksın ne şanslısın :)
Hemen makyajını yap kendini topla çevrene olumlu mesajlar ver :)

O Prozac çok değişik bir şey...Bende doktor kontrolünde azaltarak bıraktım ve o 2 ay çok kötü geçti!doktora dozu artırtmayı sorabilirsiniz

Prozac i ben uc gundur kullaniyorum kendimi iyi hissetme gibi bir durum olmadi bende henuz. Neden ki acaba?

Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve kötü bir şekilde bitti sorunları kendim çöemediğim için bir uzamana psikiyatriste başvurdum kilo problemlerimde olduğu için prozac'a başladık ilk 3 ay mükemmeldi hatta nolcakkibitti gitti diyorum son 3 gündür harap haldeym sürekli rüyalarımda ilaç etkisinimi yitirdi bilmiyrum ama artık kalbim çok ağrıyo sevdiğim dönse kabul etmem ama hala neden bukadar canım acıyo bilmiyorum herkesin yaşadığı acılar vardır ayrılalı 8 ay oldu ama hala ilk günmüş gibi oturdu içime gene neyapmalıyım.s
Disclaimer: Asagidaki bilgiler tibbi bir kurum raporudur, icerigi ve yorumundan sorumlu degilim, lutfen doktorunuza danisiniz.
SRI (serotonin reuptake inhibitor) kullaniyorsunuz. Ilaciniz asil adi Fluoxetine. sanirim ilacin isleyisinin ilk alti ayi cok kritik, "sanirim" beyninizde noron arasi baglantilari yeniden organize ediyor. O yuzden her bireyin farkli tepkisi olabilir bu ilaca. Yan etkiler Tablo iki, sutun ikide:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC181155/
Ozellikle "Psychiatric" etkiler bolumune bakin: somnolance, insomnia ,asthenia, anorexia,anxiety, manic switch,nervousness (yani uykuya yönelme , uykusuzluk , halsizlik , iştahsızlık, anksiyete, manik degisim, sinirlilik) degerleri en az 2 arti(++)., cogunlukla 3 arti(+++).
Siz bu yan etkileri yasiyor olabilirsiniz. SRI kullanimini dusmanimin basina dileme, gelin goru ki Turk milleti SRI ilac kobay hayvan laboratuari olmus, kullanmayan vatandas yok.
Yaziklar olsun. Psikiyatristler leblebi gibi dagitiyorlar su zikkimi.

Back
X