cok canim yaniyor biktim !

ayne. oyle... ihtiyac die bisey varsa o ihtiyaci karsilamak icin helalinden esin var oyle degil mi...

bakin anlamiyosunuz, sabit fikirlilikle ilgisi yok.. etleri cani kani olmayan iki boyutlu goruntu diyosunuz fakat orda iki boyutluya bakan, yarin da sokaktan gecen mini etekli kadina da bakar(ki bunu da coook yasadim) ve inanin sizin yaninizda bole bisey yapmasi cok incitici oluyor.. harama bakmaktan men ediyo allah, cunku butun felaketlerin basi bakmaktan gelmiyormu

Canım senle seviştikten hemen sonra bile yapıyorsa adamın problemi var demektir. Konuşmayı dene sakince lütfen. Manken resimlerine bakıp masturbasyon yapmak isteyebilir. Bu sana hakaret değildir. Ama seviştikten hemen sonra yaptığına dair bir şeyler okudum. Hastalık olan kısmı budur.

Arkadaşlar kusura bakmayin bir erkek ilişkiye girdikten sonra tekrar Inter. Bakip tatmin oluyorsa karsidaki insani gerçek anlamda seviyordur bunu söyleyemez seven insan ilişkide zevk alir zevk alınmayan ilişkiler sonu iyi değildir normal zaman larda karsidaki insani umursamaz onun için varmidir yokmudur farketmez sadece bir araci olarak kulanir

Ne kadar yolun başındasın. Benim için deli olan eşimin, ..... seyrettiğini, kadınlarla chat yaptığını ve aynı evde diğer bilgisayarda ben başka kadınmışım gibi benimle yazışmasına şahit oldum, şu 15 yıllık evliliğimin içinde. Erkek milletine güven olmuyor maalesef. Birde madalyonun diğer yüzüde var :) Suç bendemi? ondamı? buda tartışılır. Umarım yaşamazsınız. Ve dava açtım 15 yıldan sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman.

valalhi bende gecenler de seytana uydum neymis bu izledikleri halt diye en bilindik yabanci bir siteye girdim.
Aman yarabbi...
Kizlar oradaki seyler evli olmadigim icin mi bana bu kadar ekstrem geldi bilemiyorum
Oradaki o...lardan baska oyle hareketler yapicak kisiler olamaz.
Midem kalkti
:44:

ewet sevistikten hemen sonra ben dustayken gazeteşok adli bi sitede kadin resimlerine bakmisti... o siteye daha sonra da sık sk ve defalarca girdigini ogrendim... ve o aksam kendimi alfatilmis gibi hissetmistim yetwrsiz degersiz

Son düzenleme:
ewet sevistikten hemen sonra ben dustayken gazeteşok adli bi sitede kadin resimlerine bakmisti... o siteye daha sonra da sık sk ve defalarca girdigini ogrendim... ve o aksam kendimi alfatilmis gibi hissetmistim yetwrsiz degersiz

Yetersiz ve değersiz olan sen değilsin. Adam hasta ya ve tedavi olması lazım. Bence onun için her şey daha da zor. Seviştikten sonra masturbasyon yapmadan tatmin olamamak ne demek ya. Olamadıysa bir daha sevişmek istemek yerine buna yönelmesi gerçekten hastalık. Geç bir yaşta evlendi ve muhtemelen o yaşa kadar sadece masturbasyon yaptı.

Senin kendini yetersiz hissetmene gerek olacak bir şey yok kesinlikle.. Ne kadar yetersiz olabilirsin ki Allah aşkına. Canım kusura bakma ama yatakta ceset gibi yatsan bile masturbasyondan iyidir normal bir erkek için. Doktora götür o adamı sen.

Son düzenleme:

canim sorun sende degil esinde yazmissinda nisanliykende yakalamistim diye bu bir bagimliliktir nitekim modern uyusturucu.
bazilarini hic mi hic anlayamiyorum okadar basitlestirdilerki burda kac kisi bu sorundan sikayetci oldugu icin mi ne artik normal karsiliyorlar ihtiyacmis madem ihtiyaclarini bu sekil karsilabiliyorlarsa ne diye evleniyorlar normal görenler unutmayin cocuk p....lari da var bir vakit sonra o karilardan tatmin olmayinca bunlari izlemeye baslasalar hasta ruhlular ne olucak bunada mi normal diyeceksiniz???
bu cok kötü bir hastalikdir ve devaminida getire bilir benden söylemesi esinle konus zina dir zina sadece birisiyle yatmak degildir kac cesit zina var bu kalbe isliyor ruhu kirletiyor baska bir arkadasa da yollamistim burayada ekleyeyim linkini esin ile beraber izle ama zinanin ne kadar kötü bir sey oldugunu da acikla ona insaALLAH sifa bulur... amin

link bu http://www.youtube.com/watch?v=PkoXGaK8QlU

Not. helede bazi evli olmayanlar ne varki derler ama evlendikten sonra yasarlarsa iste ne oldugunu ozaman anlarlar hic süphesiz!

[video=youtube;PkoXGaK8QlU]http://www.youtube.com/watch?v=PkoXGaK8QlU[/video]

e aylardir bu problemi yasiyorsam konusmamis olamam degil mi.

Güzelim hamileymişin.Bu döenmde fiziksel olarak değişiyoruz ve her şekle girmiyoruz.VE belki sana zarar vermekten korktuğu için yüzeysel yaşıyor olabilir mi?Yani açıklaması ne ola ki?Bağımlıyım bakmadan edemiyom mu diyor ki?Belki sadece geçici bi boşluk dönemidir.Bebeğiniz olunca farklı olabilir.Ne bileyim önyargılı yorum yazamyım diyom ama.

ah..keske zarar vermekten korktugu icin yaptigini bilseydim.. bebegim olunca olgunlasacagi umideyle teselli bulabilseydim.. durum oyle degil. hep inkar etse de her firsatta internette yanlis seyler yaptigini biliyorum... bu bana deger vermemesi midir bilmiyorum.hala sevdigine inaniyorum ,seviyor biliyorum.yoksa bu benim icin atlatilmasi cok guc bi donem olurdu. surekli aldatilma duygusu,sureklu bana yalan soylemesi ve ben evde onu beklerken onun bi yerlerde internette baska baska..turlu turlu cirilciplak kadinlara bakmasi...gururuma yediremiyorum..beynim patliycak gibi..dua etmekten baska elimden hicbisey gelmiyor..is yerinde bilgisayar var. telwfonunda internet var..ama artik takip de etmiyorum ne kadar takip edersem edeyim yapmak isteyen bi sekilde yapicaktir biliyorum. sonra da hicbisey yokmus gibi gayet masumca gelip beni kullanicak iste...

Bu bir sorun sorunlar cözülmek içindir, hamilelik dönemlerinde istisna olabilecekler dışında genelde sevişmeyi boşalma olarak algılamak, bir kez ve hızlı şekilde boşalınca bitti demek cok rastlanan hatalardandır. Bitesiye sevişmek gerekiyor yoksa iki taraf icin de tatminsizlik oluyor. Sevişmeyi uzatın boşalsa dahi duşunuzu yapip tekrar oynaşmaya devam edin, bitirin tatmin olun ve tatmin edin,sevişirken doymayı mutlaka başarin, ve doyurun. Bunu başarabilirseniz en az üç gün kadınlara kadın olarak bakmaz.
Evli ciftlerde ikinci büyuk hata <artık benim onu elde tutmak icin birseyler yapmam gerekmiyor, beni çekici buluyor nasılsa tembelligi.
Eşinizi etkilemek zorundasiniz, cekici olmak zorundasiniz, onu her defasinda tekrar elde etme cabanizin surekli olmasi gerekiyor. Sizi tavadaki balik olarak görmemesi gerekir,sudaki balik olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…