Sorun iki resme bakmak olarak QqqSorun iki resme bakmak olarak algıladım ben. Ara mesajları okumadım, diğer konularını bilmiyorum. Yani düşünüyorum da eşiyle mutlu bir kadın da telefonu bilgisayarı bu kadar kurcalamaz zaten. Sen de haklısın. Kadın genel olarak evlilikten mutsuzsa, adam saygısızsa dediğin gibi o halde yapacak bir şey kalmıyor.
esimle p..... disinda hicbir problemimiz yok.. ilk basta twsadufi denk gelmistim daha sonra da yine yapacagindan suphelendigimicin kontrol etme gwrwgi duydum ve defalarca gecmis tarihlerde baktigini buldum.... mutsuz degildm basta yani secerek evlendik mutluyduk...problem sudur ki guzel ve fizigi yerinde bi bayanim esim bekarken yapiyormus hala vazgecemiyor nedwn gerek duyduguna anlam veremiyorum..canli canli yasamak varken esiyle.
Erkek bu yapar diyenler olmus da, pardon da adam bunu sapkinlik haline getirmis. Esiyle birlikte oluyor, kadin dusa giriyor ve adam ciplak kadin fotograflarina mi bakiyor? Madem hala istegi gecmedi, esiyle banyo yapsin? Nedir yani bu ihtiyac ihtiyac dediginiz sey, erkeklerin ihtiyaci var diye diye, tepenize cikardiginizin farkinda misiniz? Ayni seyi kadin yapsa ne olur biliyor musunuz? Adam banyoya girecek, kadin da ciplak erkek modelleri izleyecek internetten?
Erkek bu yapar diyenler olmus da, pardon da adam bunu sapkinlik haline getirmis. Esiyle birlikte oluyor, kadin dusa giriyor ve adam ciplak kadin fotograflarina mi bakiyor? Madem hala istegi gecmedi, esiyle banyo yapsin? Nedir yani bu ihtiyac ihtiyac dediginiz sey, erkeklerin ihtiyaci var diye diye, tepenize cikardiginizin farkinda misiniz? Ayni seyi kadin yapsa ne olur biliyor musunuz? Adam banyoya girecek, kadin da ciplak erkek modelleri izleyecek internetten?
Eşlerinizi, sevgililerinizi eti kanı canı olmayan iki boyutlu görüntülerden kıskanıyorsunuz farkındasınız değil mi? Açıkcası ben de sevgilim bu tür yayınlar izlese sevinçten göbek atmam ama üzüntüden de oturup ağlamam. Nihayetinde sadece iki boyutlu görüntü. Ayrıca biliyorsunuz google vesaire arama motorları bu tip olayların istatistiklerini tutuyor. Emin olun izleyen kadınların sayısı da neredeyse erkekler kadar. Dünyanın bir çok ülkesinde ise sinemanın bir dalı olarak kabul görüyor. Bir de şöyle düşünün birlikte olduğunuz insan bu tip şeyler izlemese ve merakını dışarıda gidermeye çalışsa??? Merakını diyorum çünkü insanevladı (kadın ya da erkek) cinselliğe her zaman fazla ilgi duyar. Hele de bizimki gibi insanların cinsel baskı altında yetiştirildiği kapalı toplumlarda... Biraz rahat olun. Çok mu rahatsız oluyorsunuz, geçin karşısına hadi bugün de beraber izleyelim deyin. Bakalım ne tepki veriyor. Hatta sizin için iyi bile olabilir. Amerika'da evlilik terapistleri çiftlere birlikte seks filmleri izlemelerini öneriyorlar bir aşamadan sonra. Önyargılı olmayın, sabit fikirli olmayın.
otur konus kocanlaaa
hamileyim ama esimin ihtiyaclarina karsilik veremiycek kadar aciz diilim ki ben hamilelik donemimden bahsetmiyorum yeni evliligimizden beri daha bir aylik evliyken de bakmisti..hamile olmam bahane deil 9 aylik evliyim daha bi kez olsun istemiyorum deyip reddetmedim..bend problem yok ciplak manken resimlerine bakip mastrbasyon yapmasini hakedicek bi kusurum yok :-(
Canım senle seviştikten hemen sonra bile yapıyorsa adamın problemi var demektir. Konuşmayı dene sakince lütfen. Manken resimlerine bakıp masturbasyon yapmak isteyebilir. Bu sana hakaret değildir. Ama seviştikten hemen sonra yaptığına dair bir şeyler okudum. Hastalık olan kısmı budur.
ewet sevistikten hemen sonra ben dustayken gazeteşok adli bi sitede kadin resimlerine bakmisti... o siteye daha sonra da sık sk ve defalarca girdigini ogrendim... ve o aksam kendimi alfatilmis gibi hissetmistim yetwrsiz degersiz
ewet sevistikten hemen sonra ben dustayken gazeteşok adli bi sitede kadin resimlerine bakmisti... o siteye daha sonra da sık sk ve defalarca girdigini ogrendim... ve o aksam kendimi alfatilmis gibi hissetmistim yetwrsiz degersiz
Evet erkeklerin çoğu bakıyo ama adamların hiçbirisi bakmıyo e tabi doğal olarak bir insanı evlendiği kişinin adam çıkmaması üzer insanı haklısın senin için üzüldüm[/QU
Bakmayan adam mı?Örneklendirin dicem başlarsınız sıralamaya babam,kardeşim vs.bende kendinize çok yalan söylediğiniz için çok acıdım şimdi size...
e aylardir bu problemi yasiyorsam konusmamis olamam degil mi.
Güzelim hamileymişin.Bu döenmde fiziksel olarak değişiyoruz ve her şekle girmiyoruz.VE belki sana zarar vermekten korktuğu için yüzeysel yaşıyor olabilir mi?Yani açıklaması ne ola ki?Bağımlıyım bakmadan edemiyom mu diyor ki?Belki sadece geçici bi boşluk dönemidir.Bebeğiniz olunca farklı olabilir.Ne bileyim önyargılı yorum yazamyım diyom ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?