bu erkekler için bu bir ihtiyac diyen zihniyeti de anlamıyorum, üstelik bunu diyen de kadın. bekar bi erkek olsa bi derece anlarım bu dediğini biz bile kadın halimizle merak edip baktık tamam ama evinde gül gibi karısı varken neden sanal bi seye ihtiyac duyuyo bu adam ve bunu sürrekli yapıyor.
yanında karısı var ama adam birlikte video izleyerek tahrik olmayı seçiyor.ya eşiniz size karsı tutku duymuyor ya da saplantı haline gelmiş onda bu
bu erkekler için bu bir ihtiyac diyen zihniyeti de anlamıyorum, üstelik bunu diyen de kadın. bekar bi erkek olsa bi derece anlarım bu dediğini biz bile kadın halimizle merak edip baktık tamam ama evinde gül gibi karısı varken neden sanal bi seye ihtiyac duyuyo bu adam ve bunu sürrekli yapıyor.
yanında karısı var ama adam birlikte video izleyerek tahrik olmayı seçiyor.ya eşiniz size karsı tutku duymuyor ya da saplantı haline gelmiş onda bu
bilemiorum.. ben aylardir bu konuda esimle didismekten biktim, ne bi cozum bulabildim ne ise yarar bi tavir.
kopamiyo bi turlu, küsüp konusmuyorum iki gundur annemlerdym bi kez aramadi bi kez bile.... sanki ben sucluyum
Katılıyorum size.Birde ihtiyac ne var demezler mi pes dogrusu.Gercekten çok kötü bir durum.Yanında helali varken onları izleyecek.bende onu tahrik etmek icin baska yollar deniycem.git ne halin varsa gör derim ben o adama.
aynen öyle valla. bunu diyen insan ya bekar olmalı ya da inanılmaz geniş bir mizaca sahip olmalı. adamın bekarken ..... izlemesini bi derece anlarım ama evlendikten sonra oralarda tahrik olup olup ihtiyacını karısıyla gidericek, yok öyle dünya
bilemiorum.. ben aylardir bu konuda esimle didismekten biktim, ne bi cozum bulabildim ne ise yarar bi tavir.
kopamiyo bi turlu, küsüp konusmuyorum iki gundur annemlerdym bi kez aramadi bi kez bile.... sanki ben sucluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?