cok canim yaniyor biktim !

evet ilerideki mesajımda da söyledim tek eşliliği.. Ben kimsenin inancına görüşüne karışamam saygı çerçevesi içerisinde elbette yorumumu yaparım ama saygı duymak zorundayım. yalnız beni şu olay rahatsız ediyor erkektir merak eder canı çeker. Allah aşkına kadın merak etmezmi canı çekmezmi? Erkeğin cinsel arzusu varsa bir o kadar da kadının vardır fakat yaşadığımız toplum bunu baskılamış ve ister istemez içinde bulunduğumuz kültürdede şekillenmişizdir..
Konuyu açan arkadaşımız hamile , hamileliğin verdiği duygusallık vs hepsini anlıyorum.. Ben ebelik okuyan birisiyim.. Sana aa böyle adammı olur lanet pislik gitmişte başkalarına bakmış diyemem desem bile bunun sana hiç bir faydası yok.. Eşini karşına alıp konuşmalısın herşeyi enine boyuna.. Ve eşine senin tarafından bakmasını söylemelisin.. Aynı şeyi ben yapsam ne yapardın duyguların ne olurdu demelisin.. Bunlara rağmen eşin hala devam ediyorsa bu saygısızlıktır. Ve bu evliliklerde hoş olmayan bir davranıştır..
Ayrıca bir dipnotta düşmek istiyorum :Eğer uygun eğitimler verilirse ve kadın bunun farkında olursa hamilelik kadının en büyük orgazmlarını yaşadığı zamanada dönüşebilir.. ben şahsen gebelerime bunu anlatıyorum eğer böyle bir sıkıntınız varsada yardım alabilirsiniz..

Evet de biraz daha sakin yaklaşmak, anlayışlı olmak gerek olaylara karşı. Söz konusu eşin, kanın canın. Bu kadar çabuk gözden çıkarılmaz. Üstteki mesajımda başka şeyler de yazdım :)

Ya aslnda konu sahibinin eşiyle bizim tartıştığımız konu birazcık farklı.Bu adam sürekli yapıyormuş.esinin üzüldüğünü kahrolduğunu bile bile.ve birde Allah bebegimle benim canımı alsın dediginde amin diyen bir eş.bence bu adam bu bayanı pek umursamıyor bildiğini okuyor gibi geldi bana.hadi bir iki kere yakalasa bizde ne var bunda deriz, ben yine de demem ama bu adamın durumu biraz normalin üzerinde. eşi kendini degersiz hissettigini söylüyorsa bu fantaziye son vercek bu adam.nedir bu ısrarcılk.asıl sorun bu iste :/

Parmagı olan yazıyor iste bacım.Ne diyelim.Allah yardmcısı olsun.Katılıyorum sana.

Sorun iki resme bakmak olarak algıladım ben. Ara mesajları okumadım, diğer konularını bilmiyorum. Yani düşünüyorum da eşiyle mutlu bir kadın da telefonu bilgisayarı bu kadar kurcalamaz zaten. Sen de haklısın. Kadın genel olarak evlilikten mutsuzsa, adam saygısızsa dediğin gibi o halde yapacak bir şey kalmıyor.

Erkek bu yapar diyenler olmus da, pardon da adam bunu sapkinlik haline getirmis. Esiyle birlikte oluyor, kadin dusa giriyor ve adam ciplak kadin fotograflarina mi bakiyor? Madem hala istegi gecmedi, esiyle banyo yapsin? Nedir yani bu ihtiyac ihtiyac dediginiz sey, erkeklerin ihtiyaci var diye diye, tepenize cikardiginizin farkinda misiniz? Ayni seyi kadin yapsa ne olur biliyor musunuz? Adam banyoya girecek, kadin da ciplak erkek modelleri izleyecek internetten?

Canm bazıları normal karşılıyor çok rahat olabiliyor.Bazıları da normal birsey olarak görmüyor ki kesinlikle normal birsey degil.yani bazılarının dedigi gibi kafaya takılmıycak üzülmeyecek bir mesele değil bu.Evli bir adamın bunu yapması bana göre o adamın sorunları olduğunu gösterir .ve ben bir bayan olarak dedigin gibi anormal bir durum olarak görüyorum bunu.Bu kadının yerinde olsam kim bilir neler yapardm düşünemiyorum.

Valla kim ne derse desin esinin cinsel sorunlari var ki
Seninle birlikte olduktan sonra ya da oncesinde ..... izliyor...

Not: kelimeyi site mi gizliyor :)

Son düzenleme:

Ben de normal karsilamayanlardanim. Benim icin aldatmaktan bir farki yok. Yani hadi diyeyim ki adam da kadin da beraber degildir uzun süre, adam bir kere iki kere bakmistir hadi yine tamam densin de, ortada sürekli sürekli tekrarlayan bir eylem var, yani bir adam her Allah`in günü internetten bu tarz fotograf ve videolarla tatmin oluyorsa vardir bir sorun. Üstelik, cinsel iliskide bulunulmus yahu, kadin dusa girmis, yani insan karisiyla sevistikten sonra affedin gidip baska vücutlara bakma ve tatmin olmaya devam etme istegi icine niye girsin? Bu nasil bir zihniyetin ürünüdür? Senin iki dakika önce sevistigin insana saygin sevgin de mi yok?

Böyle bir adamla ben kendimi bedenden ibaret hissederdim. Benim icin sevismek, sevmekten gelir.

Üstelik diyorum ya kadinlar ayni seyi yapsa, kadinin dogasinda var, ihtiyaci var diye haberler ortaliga yayilacak miydi? Hic sanmiyorum.

Yazdıklarının tek tek her harfine katılıyorum arkadaşım.kesinlikle haklısın.Aynı düşüncelere sahibiz

Aynen oyle Lambim.
Ama begenemiyorum

Evet site gizliyor niye anlamadım ben de ya.

Sonra mı izliyomuş. cidden mi o nerde yazıyodu görmedim ben. Anlamadım ya..Yetmiyosa bi daha yapsın. Psikologa gitmesi şart o adamın.

Son düzenleme:
Eşlerinizi, sevgililerinizi eti kanı canı olmayan iki boyutlu görüntülerden kıskanıyorsunuz farkındasınız değil mi? Açıkcası ben de sevgilim bu tür yayınlar izlese sevinçten göbek atmam ama üzüntüden de oturup ağlamam. Nihayetinde sadece iki boyutlu görüntü. Ayrıca biliyorsunuz google vesaire arama motorları bu tip olayların istatistiklerini tutuyor. Emin olun izleyen kadınların sayısı da neredeyse erkekler kadar. Dünyanın bir çok ülkesinde ise sinemanın bir dalı olarak kabul görüyor. Bir de şöyle düşünün birlikte olduğunuz insan bu tip şeyler izlemese ve merakını dışarıda gidermeye çalışsa??? Merakını diyorum çünkü insanevladı (kadın ya da erkek) cinselliğe her zaman fazla ilgi duyar. Hele de bizimki gibi insanların cinsel baskı altında yetiştirildiği kapalı toplumlarda... Biraz rahat olun. Çok mu rahatsız oluyorsunuz, geçin karşısına hadi bugün de beraber izleyelim deyin. Bakalım ne tepki veriyor. Hatta sizin için iyi bile olabilir. Amerika'da evlilik terapistleri çiftlere birlikte seks filmleri izlemelerini öneriyorlar bir aşamadan sonra. Önyargılı olmayın, sabit fikirli olmayın.

Evridikim sanirim biz seninle bu konuda ayni düsünüyoruz cünkü aska da cinsellige de bakis acimiz ayni.
Sevismenin sevmekten ileri geldigini hissedebilmek herkese nasip olsun diyelim bari.

Evet site gizliyor niye anlamadım ben de ya.

Sonra mı izliyomuş. cidden mi o nerde yazıyodu görmedim ben. Anlamadım ya..Yetmiyosa bi daha yapsın. Psikologa gitmesi şart o adamın.

Konunun ilk cümlelerinde yazıyor.

Evridikim sanirim biz seninle bu konuda ayni düsünüyoruz cünkü aska da cinsellige de bakis acimiz ayni.
Sevismenin sevmekten ileri geldigini hissedebilmek herkese nasip olsun diyelim bari.
Amin inşallah :)

Tabi kafasını uçkurundan çıkaramayan veya doyumsuz erkekler için geçerli söyledikleriniz...

Ben diyorum da benimkinin film arşivi yok. Bulmayı da bilmiyor. Aman bilgisayara virüs bulaştırcan diyip duruyoruz.

Konunun ilk cümlelerinde yazıyor.

Amin inşallah :)

Tabi kafasını uçkurundan çıkaramayan veya doyumsuz erkekler için geçerli söyledikleriniz...

Yok aslında herkes için geçerli... Hatta sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli. Ama madem konumuz erkekler şöyle anlatayım; seks filmleri, kitapları, dergileri oldukça gelişmiş bir sektör. Dolayısıyla hem psikoloji hem de sosyal bilimlerle ilgilenenler için müthiş de bir kaynak. Cinsellik biliyorsunuz insanın temel güdülerinden. Yapılan araştırmalar şunu gösteriyor, bu tip yayınları takip eden erkeklerin çok az bir kısmı kendini tatmin etmek için takip ediyor. Seks filmlerini izleyen erkeklerin profili ise o kadar geniş bir yelpazeye yayılıyor ki görseniz dudaklarınız uçuklar. Din adamlarından saygın işadamlarına, eğitimcilerden doktorlara kadar... Bunların içinde hayatı boyunca tek eşli yaşamış olanlar, eşini hiç aldatmamış olanlar, tek eşliliğe inanmayanlar da var. Yani bildiğiniz neredeyse herkes... Ve işin ilginci bu durum kadınlar için de geçerli. Ama bizler olaya Türk kadını olarak bakıyoruz. Cinsel olarak oldukça baskılanmış bir toplumda yetiştik. Ergenliğe girdiğimizde memelerimiz belli olmasın diye neredeyse kambur olduk. Regl olduğumuz anlaşılmasın diye karın ağrısından ölürken hiçbirşey yokmuş gibi davrandık. Öpüştük diye hamile kalır mıyız acaba diye sorduk. Sonuç olarak cinsel içerikli film izlemeyi de sapıklık addeder hale geldik. Oysa dediğim gibi Amerika'da terapistler eş terapilerinde tedavinin parçası olarak kullanıyor. Vajinismus tedavisinde kullanılıyor. Erekte problemlerinde hakeza aynı şekilde. Sevişmek elbette sevmek fiilinin işteş halidir, sevmekten gelir. Ancak sevişmekle seks arasındaki farkı da ayırt etmek gerekiyor. Eşleriniz internette, tv'de seks izliyor, sizinle ise sevişiyorlar. Bir de şu açıdan düşünün, o filmlerde gördükleri, daha önce bilmedikleri herhangi birşeyi denediklerinde mutlu da olabilirsiniz. Çünkü sonuç olarak sevişmek karşılıklı tatmine dayalıdır. Yani bir nevi eğitim aracı bu filmler (tabi abartı derecede .....ya kaçanlarından bahsetmiyorum). Biliyorsunuz toplumumuz sadece kadınlar için değil erkekler için de cinsel açıdan oldukça baskıcı. Hayatı boyunca en fazla bir kızı öpmüş, elini tutmuş bir adamın cinsel açıdan tatmin edici olabilmesi için oldukça yararlı bulunuyor bu tip filmler.

Bir bakıma haklısınız.
Elbette ki bu tür filmler cinsel sorunları olanlar için tedavi amacıyla kullanılıyor.
Ama bizim Türk erkekleri hastalığını kabul etmek yerine ,
bu tür videolar izleyerek sorunu çözmeye çalışıyorlar.
Serde erkekliğe leke sürdürmemek var ya...

Yoksa sağlıklı bir cinsel hayatı olan bir erkeğin ya da kadının düzenli olarak ..... izleyeceğini,
bunu alışkanlık haline getireceğini veyahut da buna ihtiyaç duyacağını sanmıyorum...

Aynen öyle... Biz kadın ya da erkek bunu bir problem olarak görmüyoruz. Hatta konuyla çok alakalı gelmeyebilir ama bence oldukça alakalı, kadınlarımızın oldukça büyük bir kısmı cinselliği erkeği tatmin etmek olarak algılıyor. Benim gördüğüm bir vakada kadın 15 senelik evliydi ve orgazmın ne olduğu, nasıl birşey olduğu konusunda en ufak bir fikri yoktu. Eşi tarafından sürekli ama sürekli olarak aldatılıyordu. Fakat anlattıklarında (isim vermediğim için belirtmemde sakınca yok) çok ilgi çekici detaylar vardı. Kadın evlilik hayatları boyunca bu pozisyon ayıp, onu yapamam utanırım, burda olmaz günah diyerek zaten cinsel hayatlarını öldürmüş. Adamın da tabi ondan arta kalır yanı yoktu. Eşine destek olmak, birlikte kendilerini geliştirmek yerine aldatma yolunu tercih etmiş. Şimdi kadına mı üzüleceksin, adama mı üzüleceksin? Yani kadını ayrı, erkeği ayrı biz toplum olarak bildiğin cinsel özürlüyüz maalesef....

Aynen öyle, ülkenin cinsellik tabulari oldugu dogru, abaza diye tabir ettigimiz erkek türünün hortlama sebebi de bu zaten. Yani bu nasil bir istahtir, nasil bir anlayistir bilmiyorum ama önüne gelen kadinla seks düsünen, her gördügü objeden tahrik olan adamlar var. Tuvalete bile telefonu ile girip, o tarz videolar izleyenler...
Saglikli bir cinsel hayatin, askin ve evliligin söz konusu oldugu yerde ben de buna ihtiyacin oldugunu sanmiyorum ki bana göre olmamali da.
Ama ben esimle ..... izlemeyi seviyorum biz öyle zevk aliyoruz diyenin de kendi tercihidir. Kadin erkek iliskide özgür olduklarini gösteriyorlar zaten.

Lakin karisini markete göndermeyip, sabah aksam, is yerinde cinsellikle kafayi bozmus adamlar, saglikli olmasalar gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…