Çok canım yanıyor, ölmek istiyorum

Herkesın derdi kendıne göre en büyük benımde derdim var cok çıkamıyorum işin içinden ve yaptıgım hataların bedelınj cekıyorum ailemı dinlememenıb cezasını ama Allah büyük inşAllah cıkar yol gösterir hepımıze Aminnnnn

Bu sebepleri yaratan insanlar kendini düzeltmedikçe ne değişir? Yok saymayı başarmama mı yardım edecek terapi? Yani ben geçmişte yaşadığım ve aşamadığım şeyler yüzünden böyle değilim ki, durum aynen devam ediyor.

Lisans mezunu musun?
İş bulup çalışman lazım

Evet, iş arıyorum zaten

İnşallah. Yani benimki çözümü aranacak bir sorun değil, kötü sözlere ve tavırlara maruz kaldım. Beklemediğim için canımı yaktı. Sadece sindirecek zamana ihtiyacım var. Umarım siz çözüm bulursunuz dertlerinize.

Değiştiremeyeceğimiz durumlarla yaşamayı öğrenebiliriz sonuçta. Üzerinizdeki rehaveti atıp hayatınıza yön vermenizi sağlayabilir. Kabullenmişlik iyi bir şey değil. Etrafımdakiler değişmezse benim sorunlaırm gitmez inanın terapiye gelenlerin tipik sözleri. Başka eğitimlere konferanslara falan katıldım bu cidden böyle. Beni sinir edenler gitsin ben niye gideyim demek çok çok tipik.

Tartışma esnasında kırıcı konuştuğum için kırılıyormuş onlar hep birikmiş. Annemse hiçbir zaman sevmedi beni.
ben de asla unutmam kavgada bana söylenen lafları
gönlünü almaya çalışsanız hemen düzelir her şey bence
ne dersiniz güzelce bir sarılsanız ben onları öfkeyle söylerdim ama dikkat edeceğim artık öyle şeyler olmayacak deseniz
güzle bir pasta yapsanız elinizde öyle onunla giidp konuşsanız hatta hı?

klasık olacak ama aile arasında oluyor böyle. gercekten çok önemsiz bunlar aslında. insan kendısıne tahammul edemıyor bazen, bir arada yaşıyorsunuz sonucta

Son düzenleme:

Hiç çözüm aramamış değilim, psikologla da görüştüm hep annemle de görüşmeleri gerektiğini söylediler. Ama gelmedi. Yani inanın dışarıdan söylemesi pek kolay ama ben yıllardır bu sorunları çözmek için tek başıma çaba sarfediyorum. Zaman geçiyor her şeyi geride bırakıyorum sonra bir olay oluyor benim geçti sandığım şeylerin hiç değişmediği ortaya çıkıyor. Yılların yılgınlığı bezginliği var. Yardımcı olmak istiyorsunuz farkındayım ama burada bu moral bozukluğuyla yazdığım birkaç satırdan anlayabileceğiniz bir şey değil kabul edersiniz ki.

Çok iyi niyetlisiniz :) Bilemiyorum bu kırgınlıkla gerçekten çok zor. Yani bir sorunu varsa söyleme şekli böyle olmamalıydı. Ben hatasını kabul etmeyecek biri değilim, ki o tartışmalarımız hep geçerdi sonunda gülerdik. Canımı acıtan nokta bunlara kin güdüp çözmeye bile çalışmadan noktayı koyması. İçinde saklayıp beni gözden çıkarmış meğer.

klasık olacak ama aile arasında oluyor böyle. gercekten çok önemsiz bunlar aslında. insan kendısıne tahammul edemıyor bazen, bir arada yaşıyorsunuz sonucta
her sey :=)

Öyle ya, ben zaten hep aile birbirini tolere edemeyecekse ne anlamı var diye düşünürüm. Sadece onlar beni hoşgörsün demedim ki, ben bu evde nelere göz yumuyorum. Ama kardeşim fena patladı. Bakalım sonu nereye varacak.

devran döner ve allah cok buyuk o kardeşin ve annen bir gun sana muhtaç olurlar
sen allaha guven
sizi allaha havale ediyorum kim kötüyse allah onun yoluna versin de.

Çok teşekkür ederim.. Allah'tan içimi ferahlatmasını diliyorum sadece. Gerisini de ona bıraktım, ilahi adalete inanıyorum.

göz yummayacaksın. evde en çok deger gören kimlerdir bilir misin? en asi olanlardır!
o yuzden her seye susma, içine atma.

başım göğe ermeli mi?
nerden mi çıkardım?
siz yazmış olabilir misiniz acaba?
intihar etmeyi düşünmeniz size normal mi geliyor yoksa?
üniversiteye yerleşecek çağdaki bi bireye 'intihar etmiyorsam sebebi sensin' demek sizin ailede sıradan bir durum mu?
sıkıntılarınız olduğunu anlamak için alim olmaya gerek var mı sanıyorsunuz ya da kankanız mı olmalıyım?

ciddiyim bi uzmana görünün ya çok arabesk ruhlusunuz ya da çevreniz bu şekilde gerçi sanmıyorum çevreniz sizden bi hayli şikayetçi olduğuna göre sorun yine sizde gibi görünüyor.
beğenmiyorsanız yorumumu beğenmemeye devam edebilirsiniz zira beğendirmek zorunda değilim.

göz yummayacaksın. evde en çok deger gören kimlerdir bilir misin? en asi olanlardır!
o yuzden her seye susma, içine atma.

Çok teşekkür ederim. Haklısınız galiba. Bundan sonra daha farklı olur umarım.

Her yazdığımı okumadan aradan cımbızlayıp bu şekilde yorum yapmanız ne kadar doğru? O cümleyi kurduğum noktaya nasıl geldim bilmeden etmeden. Ve üzerinden çok zaman geçti, ben gerekeni yapıp düşüncelerimi düzelttim. İnsan can sıkıntısından kendini öldürecek noktaya gelmiyor, herkesin psikolojisi de her an yeterince güçlü olmayabiliyor. "İnsanlar sizden bıkmış, kardeşiniz gitsin de huzura ersin" falan bunlar bana kötü niyetli cümleler geldi. Sizden başka kimse de bu tarz yaklaşmadı. Benim ruh halim üzerinde ahkam kesebiliyorsanız ben de sizin üslubunuzu eleştirebilirim sanıyorum ki.

Ayrıca buraya yıllardır üyeyim, onlarca konu açıp ağlayıp sızlardım düşündüğünüz gibi biri olsam.

Canım ben de terapiye gidiyorum ve inanın size sadece siz mutlu olun, huzurlu olun diye yazıyorum. Yoksa ne diye ahkam keseyim.

İyi niyetinizi gerçekten sezdim zaten, çok sağolun. Ama sonraki "terapiye gelenlerin genel bahanesi vs." tarzı cümleleriniz için bunu söyledim.

git bavul kafa falan al yanına da bi bira aç yemin ediyorum kendine getirir. senin konunu okurken ben dertlendim aklıma bazı şeyler geldi.

git bavul kafa falan al yanına da bi bira aç yemin ediyorum kendine getirir. senin konunu okurken ben dertlendim aklıma bazı şeyler geldi.

Sağol pofuduk. Evden biraz çıkayım, dediğin gibi de yapabilirim. Düşün düşün içim sıkılıyor çünkü.

Sen de takma kafana düşünme şimdi. Hepsi geçecek bak gör, iyi olacağız bir gün. Sana söylerken kendime de telkin ediyorum :)

çık çık. gerçi nereye gidersen git düşüneceksin zaten ama kafanı doldur.

bak ben aynı yoldan geçiyorum. spor, yürüyüş, kuaför çare değil. genelde bunları öneriyorlar neden bilmem. kafanı meşgul edecek şeyler lazım. dün ben çorba karıştırırken çıldırıyordum çünkü kafa boş kaldı.

sen naparsın bilmem de ben böyle zamanlarda d&r dost falan takılırım. ya agora yakın mı sana orası benim çok hoşuma gitmişti orda olsam giderdim.

spor, yürüyüş, kuaför çare değil. genelde bunları öneriyorlar neden bilmem.
Ay sen çok yaşa pofuduk iyi güldüm şu lafa
Ben boşanma dönemi acısını alışverişle ve yürüyüşle attım Yani herşey bunlarla geçmiyor tabi ama faydası oldu diyeyim. Sanayide doğru düzgün yürüyecek yer de yok ama öğle aralarında çıkar yorulana kadar yürürdüm.

yürürken ben çok düşünüyorum ya iyi gelmiyor. ne bileyim daha da bunalıyorum bunları yapınca.

İyi de bu bahsettiğiniz kişi kardeşiniz birinin demesiyle sizden neden nefret etsin teyzem doldurmuş diyorsunuz aynı evde birlikte büyümüş insanlarsınız yani başkasının lafıyla olacak iş mi bu hele ki annemde onayladı diyorsunuz ne yaşandı ki kardeşin nefret ediyor, annen onaylıyor onu anlayamadım diğer konularınızda da ailenizle ilgili bir bunalım haliniz yok. Bence kardeşinizi annenizi alın karşınıza konuşun ne kötülüğünü görmüşler hiç sebepsiz çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…