Çok canım yanıyor, ölmek istiyorum

Herzaman derim samimiyet tez ayrilik getirir diye.Anne kardeste olsa herkesin evi yolu ayri olsun.mic mic iliskiler boyle sonuclaniyor.kardesiniz uzak ilde okusun sizi nasil özler deger verir sasirirsiniz.annenizde oyle çalışma hayatinizda evden uzak bir ilde işe girin ozleyin ve ozlenin bak nasil kiymete biniyorsunuz.

Evin en sevilmeyeni bendim tecrube konusuyor emin ol csnim

Ablam için canımı veririm. Kızımdan sonra en kıymetlim odur. Ama bazen annemle yalnız kalınca dedikodusunu yaparım ben yokken de ikisi benim dedikodumu yapar yakalarim bazen. Salaklar gerizekalılar beyinsizler havada uçuşur neler sayarım arkasından ama çok seviyorum ablamı. Duydukların neler bilmiyorum ama oda benim gibidir belki. Seviyordur yinede seni

Annem beni hiç sevmedi diyorsunuz. Acaba kardeşinizde onun dolduruşuyla size karşı böyle hissetmeye başlamış olabilir mi? Eğer öyleyse şehir dışına çıktığında annenizden de uzakta olacak. Düşünceleri değişecektir. Zaten orada ailesinden kimsenin olmayacağı için düşünceleri illaki değiştirecektir. zamana bırakın ama Biyndanda hayatınızda olan güzel şeyleri düşünün. Aslında herkesin yalnız olduğunu biyerden sonra kimseden fayda olmadığını kimsenin sevgisine muhtaç olmadığınızı kendi kendinize yetebileceğinizi düşünün. Aile yalnızca biyolojik değildir. Arkadaşlar kendi seçtiğiniz ailenizdir bazen.

O kadar uzuldum ki inanin.nasil bir caresizlik hissettiginizi aynen hissettim.insan sevgilisinden esinden arkadasindan dolayi hayal kirikligina ugrar,bir caresi vardir ,siler atarsin.ama insanin ailesi boyle hissettirirse ne kadar zordur tahmin ediyorum.aslinda ilk bakista kardes kavgasi olur oyle falan diyorsun ama size boyle hissettirdilerse vardir birsey.aslinda insan inanamiyor annenin seni sevmemesi imkansizdir heralde nasil boyle hissettiriyor sana cok uzucu

Annemin sevmeme sebebi bu değil bence zaten, belki de evde hep bu ayrımı hissettiğim için agresif oldum. Ama sorsan hep ben suçluyum.

Çok yoruldum ya. Gerçekten. Bazen boş veriyorum da bazen bıçak kemiğe dayanıyor işte.

8-9 yaşlarımdayken annemin babama kardeşimi benden daha çok sevdiğini söylediğini duydum ben. Babam öyle şey mi olur evlat ayrılır mı dedi, ne yapayım böyle hissediyorum dedi annem. Olayları teyzeme ve kardeşime kendi gözünden yansıttıkça uzaklaştılar benden belki. Kendimde suç aramıyor muyum sanıyorsunuz. Ama bu derecede ne yapmış olabilirim ya.

Bilmiyorum ki hissettiklerim yaşadıklarım unutulur mu. Çok sağolun.

Kmsem yok demeyin Allah var.
Benimde etrafimda akrabam dicem kimsem kalmadi
Kuzenimi sacma sapan tavirlari yuzunden sildim
Anneanne ve teyzemide ayrimcilik yaptiklari icin sildim.
Babamla aram hic olmadi.
Esimin ailesiyle gorusmuyorum

Hepsi secilmisde bana yollanmis sanki
Öyle bir sınav
Bi annecim var.

Yapcak pek bisey yok
Bu insanlari ve tavirlarini degistiremeyiz
Ya yaw he he dicez pasa pasa alttan alicaz
Yada yol vericez.

Ben kimseye agam pasam demedim dememde cok sukur.
Kimseyide yarin lazim olur ya dursun diye alttan almam

Ölümden gayrisini care var.

Bi yuva kurarsini aileniz olur sımsıkı sarilirsiniz.

Tartışma esnasında kırıcı konuştuğum için kırılıyormuş onlar hep birikmiş. Annemse hiçbir zaman sevmedi beni.

bende tartisma sirasinda agzina geleni soyleyen insanlari hic sevmedim,bu annemde olsa babamda olsa ayni sey.
ben cop tenekesi miyim milletin duygu yogunlugunu tasimak zorunda miyim?
bilmiyorum nasil ve neler soylediginizi ancak siz bilirsiniz ama kizginlik ani fevri olmayin kimseye karsi.
insanlar bunu biriktirir biriktirir sonra bomba gibi suratinizda patlatir,aynen kardesinizin yaptigi gibi.
icinizi rahatlatmak isterdim ama bende sinir ani agzina geleni soyleyenlerden cok cektim ve icim asla sogumuyor onlara karsi.

Sanmıyorum, gayet soğukkanlılıkla uzun zamandan beri hissediliyormuşçasına söylenmiş sözlerdi. Sevmesin artık bana bu kırılma noktasını yaşattıktan sonra.

Çok teşekkür ederim... Biliyorum zaman her şeyi değiştirecek, benim şu anki hislerim de böyle kalmayacak ama canım acıdı mı acıdı. Pişman olsa da ben o sözleri duydum annemle gösterdikleri tavra maruz kaldım. Bana bu geceyi yaşattılar. Umarım daha güçlü olurum artık.

Niye öleceksin inadına yaşayıp o lafları tek tek yedireceğin günü görmelisin ben olsam hırslanırdım

Umarım o günler gelir benden daha fazla gitmeden. Teşekkürler...

Çok teşekkür ederim beni anladığınızı hissettim... Arkadaş sevgili falan hikaye, onlar için üzüldüğümde desteğim olan kişiden bunları işittim ben. Ve sabah olup da hiçbir şey olmamış gibi devam etmeleri kendi aralarında. Hani bi deprem olmuş ama sırf beni etkilemiş gibi. Yokmuşum gibi hissettiyorlar çok zoruma gidiyor. Bu evde aldığım her saniye ağır geliyor.

İntihar etmeyi düşünecek kadar ne yaşadınız merak ettim.Kardeşin çok ağır konuşmuş .Bir süre konuşmazsınız .Hatasını anlayıp özür diler diye düşünüyorum.İnan çoğu ailelerde olan bir durum.Et tırnaktan ayrılmaz.

Son düzenleme:

Ne güzel annecim diyorsunuz, ben hiç öyle bir dayanak hissedemedim :) Allah bozmasın mutluluğunuzu. Belki bir gün ben de kendi ailemi kurarım ama ne olursa olsun desteğim olan birilerinin varlığını bilmek iyi gelirdi.

İntihar etmeyi düşünecek kadar ne yaşadınız merak ettim.

:) Aahh ah. Bazen her şey üst üste gelir ya öyle işte. Anımsamak bile istemiyorum.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

MinervaMcGonagall
Daha önceki konularınızı bilmiyorum, gidiyor musunuz da bilmiyorum ama terapi sizin için çok iyi olur. Öncelikle satır aralarında şu dikkatimi çekti. Birden parlayan, sinirlenince kötü şeyler söyleyebilen ama çabuk sakinleşen bir yapınız var. Öncelikle ben de böyle olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bir yapı değil, bu normal değil ve kimse de bunu çekmek zorunda değil. Buna öz annemiz ve kardeşimiz de dahil. İlerde bu duruma eşiniz de katılacak ve kendi annenizin çekmediğini eşiniz hiç çekmeyecek. Ve zincirin son halkası çocuk. İşte benim için kırılma noktası bu oldu. Çocuk düşündüğümden artık sinirli, sinirlenince ne söylediğini bilmeyen canınfistigi olmamam gerektiğini farkedip tedavi oldum.
Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler var. Sevilmediğinizi düşünüyorsunuz ve belki de cidden öyle. İntihar falan kelimeleri okudum arada. Yani sizin çok ciddi biçimde terapiye ihtiyacınız var. Şu an çalışıyor musunuz bilmiyorum. Bir işe girip sessiz sedasız bir psikologa gitmenizi öneririm. Ailenize bunu asla söylemeyin ama. Bunu size karşı koz olarak kullanmasınlar. Öyle insanlar mı bilmiyorum ama kavga anında sen zaten delisin falan derlerse terapi de boşa çıkmış olur.
Önce kendiniz için, sonra sevdikleriniz için(bu aileniz olmak zorunda değil) en önemlisi gelecekteki çocuklarınız için terapi. Emin olun düzeliyor.

Bence bi uzmanla görüşün zira hiç kimse sizin ruhsal gelgitlerinizi çekmek zorunda değil ana-baba-kardeş olsalar bile.. Zaten gördüğünüz gibi çekemiyorlarmış umarım kardeşiniz bi an evel huzura erer.

ben lisedeyken abim üniye baslayacaktı baska sehirde ve biz okadar köyü anlasıyordukki evde adeta savas vardı birkere kapıyı vurup gitmişti benle kavgasından sonra . yaptıkları asırıydı annmelerde dogal olarak beni savunuyordu. üniye gidecegi zman vedalasmadım ama bilerek degil dısarda isim vardı iptal etmedim o aradı insan abisini yolcu etmeye gelmezmi dedi sasırmıstım bozulduguna çünkü aramızda planımı bozup vedalasacak kadar bir samimiyet sevgi yoktu ama kardes candır uzaktayken kıymetimizi anladık

soyledikleirni o kadar yasadım ki annemin bana olan dusmanlığı zaman zaman birilerini etki altına almıstır ve çok kotu gunler gecirmişimdir
sana vereceğim tek tavsiye
sen kendine bak kimse için değil kendin için yasa kendi istediğin seyleri yap
kimse onceliğin olmasın yoksa canın daha cook acıcak

Ruhsal gelgitlerim olduğunu nereden çıkardınız? Siz kimsiniz de benim ne yaşadığımı olayın tamamını bilmeden böyle bir üslupla konuşabiliyorsunuz? Başınız göğe mi erdi tanımadığınız etmediğiniz dertli bir insanı gelip böyle iğnelediniz?

Ben ailem dışında kimseyle böyle değilim bunu herkes de söyler. Eskiden özel hayatımda da biraz fevriydim ama o yönümü törpüledim. Aile hayatımda ise tahammülümü yitirmeme o kadar çok şey sebep oldu ki. Kimse bana olan davranışını düzeltmeye çalışmazken benim de bunun için çaba göstermeye hevesim olmuyor açıkçası. Bakalım, kendim için yapacağım ama bunu.

Çok teşekkürler, zaman ne gösterecek bakalım. Umarım her şey aşılabilir.

Bunu yaşamayan bilemez ama işte burada bile yok seni çekmek zorunda değiller yok kim bilir ne yaptın. Ben anne karnından itibaren istenmediğini hissederek dünyaya gelmiş biriyim. Anne bu elbette sever diyorlar. Her anne bir mi allah aşkına? Doğurup çöpe atan da var millete pazarlayan da var. Benimki de böyle işte. Kimse durup acaba bu kız bu yüzden mi hırçınlaşıyor demiyor. En ufak olaylarda bile bir ayrımcılık söz konusuysa ve insan bununla devamlı yüzleşiyorsa kolay olmuyor yaşaması.

bazen oyle olmayabilio arkadaşlar bana annem cok kucukten beri takıktır hala takıktır
4-5 yaslarımı bile hatırlarım o zaman bile o yasta da bi hatam olmus olamaz
her zaman sebep aramayın

Kesinlikle. Hadi şimdi koskoca insanlarız, o yaşlarda ne suçumuz vardı ya. Yaşadığımı ben biliyorum.

Zaten arkadaşlara falan yapmayız bunu. Hep en yakınımızdakilere yaparız emin ol. Bu aile olur, eş olur. Sebeplerin varsa da terapi bu sebepleri aşmana da yardımcı olur. Ben çok şeyler çektim böyleyim demek olmuyor. Zaten hep çok şeyler çekmiş insanların terapiye en çok ihtiyacı olur ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…