Çok canım yanıyor...

Eski evliliği ile kendi evliliğinizi kıyaslamayın. Sonuç itibariyle evlenirken biliyordunuz, bu adamın evlilik ile ilgili tüm yaşantıları bir kez tecrübe ettiğini. Aynı hevesi, aynı isteği göstermesini beklemeyin. Kendi adıma söyleyeyim 33 yaşındayım. Şu an boşansam sonra bir evlilik daha yapsam, tek beklentim sakin huzurlu bir yuva olur. Evlilik, hele ki zorlu bir evlilik hayata bakışını beklentilerini değiştiriyor insanın ki bu çok normal.

Yüzük konusunda ben takıntılı değilim. Eşim hep takar hiç çıkarmadı yüzüğü ben ise çoğu zaman takmıyorum. Ya unutuyorum, ya rahstsız ettiği için takmıyorum. Günümüzde ne kadını ne erkeği yüzük durduramıyor. Bir anlamı yok o yüzden.

Asıl mesele sizin bu kadar istemenize rağmen ısrarla takmaması. Siz, sizi aldatacağını mı düşünüyorsunuz? Önlem almak için mi taksın istiyorsunuz yoksa eski eşi ile takmış bende de taksın kıyası içinde misiniz? Eğer son seçenek ise yapmayın bunu.

Ben ilk yüzük taktığımda yüzük hep parmağımdaydı. Seviyordum takmayı da. Altı yıllık evliyim bazen bir yüzüğüm olduğunu bile unutuyorum. İnsan değişir. Zamanla eşyaya, evliliğe yüklediği mana bile değişir. Bu sizi öncekinden daha az değil, daha farklı sevdiğinin alametidir. Yaş aldıkça sevme biçimimiz bile değişiyor. Tecrübe kazandıkça, heyecan ve tutku yerine huzur ve sakinlik istiyoruz. Hep aynı kalsak evliliği sürdürmek mümkün olmaz zaten.

Dört yıllık evliyseniz adam ortalama altı yıl önce filan boşanmıştir en azindan. Yani bu sürede fikirleri değişmiş olabilir. Mesela eskiden gümüş küpe yara yapmazdı ama artık yapıyor. Yada belki o beş yıldızlı otelerden memnun değildir. Bu durumu bana layık görmüyor demek yerine fikirleri değişmiş diye yorumlarsanız belki daha az üzülürsünüz.

Ben tekrar evlensem gelinlik giymem dügün yapmam diyr düsünüyorum sade beyaz bir elbise ailesi arasi yemek oldu bitti. Benim de artik icimde o eski hevesler yok. Bosanmis bir erkekle bazi seylerin kolay olmayacagini düsünüyorum be siz su an bunlari yasiyorsunuz. Kesinlikle siz kendi acinizdan haklisiniz ama bunun cözümü ne ki?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama yapacak bi şey yok geçmişe takılmamak lazım başta insan sevdiği için ya da başka sebeplerden gözardı edyr ama zaman zaman hortluyor bu düşünceler en iyisi kabullenmek erkekler zaten (bir cogu)evliliğe yüzüğe balayına vs bizim gibi çok anlmlar yuklemiyor mesele olunca da haliyle anlamyrlr duygularimizi.Sen bugüne bak sana değer verdiğini hissedyrmsn seninle iletişimi nasıl evliligininizi ilişkinizi sahipleniyor mu bence bunlara bak yoksa olmusla ölmüse çare yok bi de kendini da koy onun yerine bence senin de şimdiki gibi öyle hevesli olacağını sanmiyorum bazen zor da olsa mantigimizla düşünmek lazım çok zor da olsa gercekten

Mutlaka seviyordur sizi öyle düşünmeyin. Bir kere boşanan bir insanın öylesine tekrar evleneceğini sanmam en azından.
Siz de ama kendinize göre haklısınız. Ağlamadan sakince hislerinizi paylaşmayı deneyin. Ve içinizden gelmiyorsa takmayın yüzüğü o takana kadar.

İnsanın yaşı gençken daha hevesli oluyor. Bunu hemen eski eşini benden daha çok seviyor diye yorumlamayın. Ben 29 yaşında evlendim. Ne isteme oldu ne kına ne de düğün...ama 23 yaşında evlenen arkadaşlarımın düğünlerine özenirdim. O yaşlarda evlenseydim en azından düğün yapardım. Hele şu an evlenecek olsam gider yurtdışında basarım nikahı ailemden başka kimseye de söylemem. Yaş ilerledikçe bazı şeyler daha da farklı geliyor insana.

Eski esi beni hic ilgilendirmedi simdiye kadar, adini bile unuttum bir kere söylemişti. Eski anilarin saklanmasi gibi degil de mesela evlinoldugu donemde annesiyle cekilmis fotografi var orada elinde yuzuk gibi. Flash bellegi de tamamen unuttu onu biliyorum.

Benim bunca sene sonra bu kadar incinmemin sebebi degersiz hissetmem. Ben onun yerinde olsam ilk soyledigimde kusura bakma dusunemedim ama ben yuzuk takmaktan artik gercekten hoşlanmıyorum deyip aciklama yapardim. Ya da gider yüzüğümú takardim.

Ben aprmagimdan cikarinca kiyamet kopuyor ama o takmayinca sorun yok. Ben alyansin evlilik icin ozel oldugunu düşünüyorum. En basindan beri öyleydi. Daha nisanlanmadan konustum bu konuyu. Onem verdigimi biliyordu.

Bir arkadas demis. Gercekten hevesini aldığı için benim bunlari ilk kez yasadigimi ve heyecanlandigimi umursamadigini dusunuyorum. O yuzden bu kirginligim ve üzüntüm.

Erkeklerin cogu ikinci evliligini evde yemegim olsun ev temiz olsun diye yapiyormus. Konu sahibi adamin sevdigine dair isaret goostermemis bile. Addam asik degil bence.

Son düzenleme:
Beni Benimde ikinci evliligim esim ilk evliliginde 2 yil evli kalmislar ve fazla olmuyo 1 ay falan oluyo esim bana bise dicekdi benim adimi deildi bosandigi esinin adini soledi yuzume sinirle cok tartisdik yuzuk konusuna gelince benimkide takmaz hic gormedim bn veririm tak diye o arbaay atar orda durur foto konusuna gelincede benim esimdede hepsi var fotolarin ama benim esimin celiskili bi bosanmasi oldu ve karsi taraf cok zorluk cikardi kizindan dolayi bu yuzden o fotolar mahkemede kanit olarak gosteriliyomus o yuzden telefonunda bi kilitli dosyasi var ondalar ben hc gormedim gostermedi benimke foto cekilmesine gelinirse ole pek fotomuzda yok ben ceksem cekilir kendisi aslindaa ama bn fazla cekmiyorum gezme konusunda ise isden bs kaldigi zamanlar goturur allah razi olsun

Erkeklerin cogu ikinci evliligini evde yemegim olsun ev temiz olsun diye yapiyormus. Konu sahibi adamin sevdigine dair isaret gistermemis bile. Asam asik degil bence.
Ben kötü bir evlilik ve boşanma gibi süreçlerden sonra tekrar sevmeyeceğim biriyle evlilik işine girmezdim diye düşündüm bilemiyorum.
Yani temizlikçi tutarsın yemek de ayarlaması zor olmayan şeyler sanki ama erkekler Farklı mıdır bilemiyorum

Sizin bu kadar takmanızı istiyorsa sizin talebinize de karşılık vermek Zorunda.
Sizin yerinizde olsam takmam o tekrar takana kadar

Ben evli zamanimda, cok zaman yüsügümü takmadim. Cünkü öyle incik boncuk hic sevmem. Heleki yüsük ve küpe, allahtan sevmem. Onun icin hemen hemen hic takmadim. Ama kocam severek evlendin ve sevdim. Bunu Ben sevgi sembolu olarak görmüyorum.

Eski eşiyle boşanma sebeplerini öğrendin mi? Üzülmekte haklısın ama birçoğunun eşi de evlenmemiş ama çok aşık oldupu sevgililerinden ayrılmış başkasıyla evlenmiş oluyorlar. O zamanki madfi koşulları da şimdiyle bir olmayabilir. Ya da 2 kişi de ilk evlendiğinde ilk heyecanlar farklı olabilir. Ya da eşinin lüks tutkusu sebebiyle ayrılmışlardır. Sade birinin hayalini kurmuştur.

Sonuna kadar haklısınız madem boşanmış bitmiş seneler geçmiş eski evliligiyke ilgili neden videolar fotoğraflar duruyor hala neden atmadı eşiniz.yuzuk konusundada sizde takmayın o takana kadar

Aaaa aynen canım. İlk eşini çok severken eşini kaybeden adamlar evlere sığmıyor evleniyorlar hemen. O huzuru başkasıyla bulacaklarını sanıyorlar. Nir de teyzemiz var 39nyaşında dul kaldı dolu teklif geldi. İlalllahh etmiş kadın

Canim tekrar konusmayi dene ama ne soyleyeceklerini iyice dusun soru sordugunda nasil cevaplayacagini iyice dusun
Evliyse yüzük takması lazım bekar gibi ne öyle
Eski eşiyle önceden yaptığı şeylere takılmayın sonuçta boşanmışlar onunla belki eski eşi çok ısrar ettiği için mecburiyetten yapıyordu
Benim esim de takmadi altin erkege haram kilinmis gumus alayim dedim takmak istemiyorum dedi anlayisla karsiladim ilk evliligimiz insAllah son olur gorucu usulu evlendik ama birbirimizi cok sevdik keske daha once tanissaydik dedik cogu zaman kavga da ederiz ama her zaman hakli ben cikarim
Gec yasta evlendin diye mi yapmadin tazeleme amacli yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…