- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama yapacak bi şey yok geçmişe takılmamak lazım başta insan sevdiği için ya da başka sebeplerden gözardı edyr ama zaman zaman hortluyor bu düşünceler en iyisi kabullenmek erkekler zaten (bir cogu)evliliğe yüzüğe balayına vs bizim gibi çok anlmlar yuklemiyor mesele olunca da haliyle anlamyrlr duygularimizi.Sen bugüne bak sana değer verdiğini hissedyrmsn seninle iletişimi nasıl evliligininizi ilişkinizi sahipleniyor mu bence bunlara bak yoksa olmusla ölmüse çare yok bi de kendini da koy onun yerine bence senin de şimdiki gibi öyle hevesli olacağını sanmiyorum bazen zor da olsa mantigimizla düşünmek lazım çok zor da olsa gercektenEşim biz evlendikten bir kac ay sonra yüzüğünü çıkartıp parmağının yara olduğunu söyledi. İlk baslarda çok umursamadım sonra ara ara hatırlattım hep zorlama yara oluyor sıkıyor vb surekli birşeyler söyledi. Altin istemiyorsa gümüş o da olmuyorsa baska deneyelim illa ki biri olur dedim yine umursamadı. Açıkçası çok takılmıyordum. Ta ki eski fotoğraflarını gorene kadar.
Esimin ikinci evliliği. Eski esiyle uzun yillar birliktelermis ve sonra evlenmisler. Evlilikleri 4-5 sene sürmüş. Eski fotoğraflarının bir cogunda esimin parmaginda yüzük gördüm. Aile albumunden annesiyle bakarken farkettim. Sonra askerlik fotograflarina baktim orada da vardi. Acaba evlendikten sonra kilo aldığı icin mi diye dusundum. Askerde de su anki gibiymis kilosu. İçime cok dert oldu.
Bunlar yetmez gibi bir de balayi konusu dert oldu icime. Biz ilk evlenirken ben güzel otellere bakiyordum. 5 yildizli cok guzel yerler bulmustum. Bana o tip yerlerden hoslanmadigini hic sevmedigini, para harcamak istemedigini daha butik otellerde takilmanin daha iyi olacagini filan soyledi. Açıkçası cok da dusunmedim uzerinde dinlenmek degil mi diye dusunup tamam dedim. Ama 3 yildizli yarisi tadilatta bir otelde sacma sapan bir balayi oldu o da icimde kalmisti. Sonra bir gun elimizdeki flashlari bosaltirken, esim bir flashi acti klasorler icinde fotograflar vardi. Ya bunlari silecegim ben kalmis deyip cikardi hemen. Klasorlerden birinin adi Antalya daki en luks otellerden biriydi ve otel adi-Balayi seklindeydi. O ne filan dedim eski fotograflar bosver dedi, anladim tabi. O da icime oturdu.
Simdi 4 senedir evli oldugum halde bir gun bile dert etmemisken artık bunu dert etmeye basladim. Eski esine layik gördüğü hicbirseyi benimle yapmak bile istemedigini anladim. Daha bunun gibi bir cok degisik sey var. Ben birsey yapmak istedigimde yok sevmiyorum diyen adamin zamaninda bunlari bayila bayila eski esiyle yaptigini ogrenmek icime oturdu.en sonunda dayanamayıp patladim yuzuk konusunda.
Hic yapmamam gereken seyi yaptim eski esininkini takiyormussun deyip hem agladim hem kavga ettim. Kendi yüzüğümú de cikartip artik ben de takmayacagim deyip kaldirdim. Bir sekilde geri taktirtti bana ama o hala takmayinca bu sabah tekrsr hatirlattim, hatirlatmaz olaydim.
Takarim ama bir daha benimle kavga etmezsen tarzi birsey soyledi. En basindan beri evliligimizin simgesi bu tak dedigim yüzük onun icin sadece benim agzim dursun diye takilacak birseymis meger. Cok agirima gitti.
Belki yanlis davrandim ama cok incindim. Aglamaktan bir hal oldum. Beni sevmedigini düşünüyorum artik, ya da daha dogrusu eski eşi kadsr sevmedigini.
Kıskançlık belki, ama durum bu. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Cok dogru soyluyorÜzgünüm ama okurken bu evliligin hic olmamasi gerektigini, geleceginin olmayacagini hissettim. O gecmis yasantisindan kaciyor, siz de hakli olarak her seyi ilk oldugu icin hevesle yapmak istiyorsunuz. Malesef oturmayan cok sey var.
Erkeklerin cogu ikinci evliligini evde yemegim olsun ev temiz olsun diye yapiyormus. Konu sahibi adamin sevdigine dair isaret goostermemis bile. Addam asik degil bence.Mutlaka seviyordur sizi öyle düşünmeyin. Bir kere boşanan bir insanın öylesine tekrar evleneceğini sanmam en azından.
Siz de ama kendinize göre haklısınız. Ağlamadan sakince hislerinizi paylaşmayı deneyin. Ve içinizden gelmiyorsa takmayın yüzüğü o takana kadar.
Benimde ikinci evliligim esim ilk evliliginde 2 yil evli kalmislar ve fazla olmuyo 1 ay falan oluyo esim bana bise dicekdi benim adimi deildi bosandigi esinin adini soledi yuzume sinirle cok tartisdik yuzuk konusuna gelince benimkide takmaz hic gormedim bn veririm tak diye o arbaay atar orda durur foto konusuna gelincede benim esimdede hepsi var fotolarin ama benim esimin celiskili bi bosanmasi oldu ve karsi taraf cok zorluk cikardi kizindan dolayi bu yuzden o fotolar mahkemede kanit olarak gosteriliyomus o yuzden telefonunda bi kilitli dosyasi var ondalar ben hc gormedim gostermedi benimke foto cekilmesine gelinirse ole pek fotomuzda yok ben ceksem cekilir kendisi aslindaa ama bn fazla cekmiyorum gezme konusunda ise isden bs kaldigi zamanlar goturur allah razi olsunEşim biz evlendikten bir kac ay sonra yüzüğünü çıkartıp parmağının yara olduğunu söyledi. İlk baslarda çok umursamadım sonra ara ara hatırlattım hep zorlama yara oluyor sıkıyor vb surekli birşeyler söyledi. Altin istemiyorsa gümüş o da olmuyorsa baska deneyelim illa ki biri olur dedim yine umursamadı. Açıkçası çok takılmıyordum. Ta ki eski fotoğraflarını gorene kadar.
Esimin ikinci evliliği. Eski esiyle uzun yillar birliktelermis ve sonra evlenmisler. Evlilikleri 4-5 sene sürmüş. Eski fotoğraflarının bir cogunda esimin parmaginda yüzük gördüm. Aile albumunden annesiyle bakarken farkettim. Sonra askerlik fotograflarina baktim orada da vardi. Acaba evlendikten sonra kilo aldığı icin mi diye dusundum. Askerde de su anki gibiymis kilosu. İçime cok dert oldu.
Bunlar yetmez gibi bir de balayi konusu dert oldu icime. Biz ilk evlenirken ben güzel otellere bakiyordum. 5 yildizli cok guzel yerler bulmustum. Bana o tip yerlerden hoslanmadigini hic sevmedigini, para harcamak istemedigini daha butik otellerde takilmanin daha iyi olacagini filan soyledi. Açıkçası cok da dusunmedim uzerinde dinlenmek degil mi diye dusunup tamam dedim. Ama 3 yildizli yarisi tadilatta bir otelde sacma sapan bir balayi oldu o da icimde kalmisti. Sonra bir gun elimizdeki flashlari bosaltirken, esim bir flashi acti klasorler icinde fotograflar vardi. Ya bunlari silecegim ben kalmis deyip cikardi hemen. Klasorlerden birinin adi Antalya daki en luks otellerden biriydi ve otel adi-Balayi seklindeydi. O ne filan dedim eski fotograflar bosver dedi, anladim tabi. O da icime oturdu.
Simdi 4 senedir evli oldugum halde bir gun bile dert etmemisken artık bunu dert etmeye basladim. Eski esine layik gördüğü hicbirseyi benimle yapmak bile istemedigini anladim. Daha bunun gibi bir cok degisik sey var. Ben birsey yapmak istedigimde yok sevmiyorum diyen adamin zamaninda bunlari bayila bayila eski esiyle yaptigini ogrenmek icime oturdu.en sonunda dayanamayıp patladim yuzuk konusunda.
Hic yapmamam gereken seyi yaptim eski esininkini takiyormussun deyip hem agladim hem kavga ettim. Kendi yüzüğümú de cikartip artik ben de takmayacagim deyip kaldirdim. Bir sekilde geri taktirtti bana ama o hala takmayinca bu sabah tekrsr hatirlattim, hatirlatmaz olaydim.
Takarim ama bir daha benimle kavga etmezsen tarzi birsey soyledi. En basindan beri evliligimizin simgesi bu tak dedigim yüzük onun icin sadece benim agzim dursun diye takilacak birseymis meger. Cok agirima gitti.
Belki yanlis davrandim ama cok incindim. Aglamaktan bir hal oldum. Beni sevmedigini düşünüyorum artik, ya da daha dogrusu eski eşi kadsr sevmedigini.
Ben kötü bir evlilik ve boşanma gibi süreçlerden sonra tekrar sevmeyeceğim biriyle evlilik işine girmezdim diye düşündüm bilemiyorum.Erkeklerin cogu ikinci evliligini evde yemegim olsun ev temiz olsun diye yapiyormus. Konu sahibi adamin sevdigine dair isaret gistermemis bile. Asam asik degil bence.
Sizin bu kadar takmanızı istiyorsa sizin talebinize de karşılık vermek Zorunda.Eski esi beni hic ilgilendirmedi simdiye kadar, adini bile unuttum bir kere söylemişti. Eski anilarin saklanmasi gibi degil de mesela evlinoldugu donemde annesiyle cekilmis fotografi var orada elinde yuzuk gibi. Flash bellegi de tamamen unuttu onu biliyorum.
Benim bunca sene sonra bu kadar incinmemin sebebi degersiz hissetmem. Ben onun yerinde olsam ilk soyledigimde kusura bakma dusunemedim ama ben yuzuk takmaktan artik gercekten hoşlanmıyorum deyip aciklama yapardim. Ya da gider yüzüğümú takardim.
Ben aprmagimdan cikarinca kiyamet kopuyor ama o takmayinca sorun yok. Ben alyansin evlilik icin ozel oldugunu düşünüyorum. En basindan beri öyleydi. Daha nisanlanmadan konustum bu konuyu. Onem verdigimi biliyordu.
Bir arkadas demis. Gercekten hevesini aldığı için benim bunlari ilk kez yasadigimi ve heyecanlandigimi umursamadigini dusunuyorum. O yuzden bu kirginligim ve üzüntüm.
Sonuna kadar haklısınız madem boşanmış bitmiş seneler geçmiş eski evliligiyke ilgili neden videolar fotoğraflar duruyor hala neden atmadı eşiniz.yuzuk konusundada sizde takmayın o takana kadarEşim biz evlendikten bir kac ay sonra yüzüğünü çıkartıp parmağının yara olduğunu söyledi. İlk baslarda çok umursamadım sonra ara ara hatırlattım hep zorlama yara oluyor sıkıyor vb surekli birşeyler söyledi. Altin istemiyorsa gümüş o da olmuyorsa baska deneyelim illa ki biri olur dedim yine umursamadı. Açıkçası çok takılmıyordum. Ta ki eski fotoğraflarını gorene kadar.
Aaaa aynen canım. İlk eşini çok severken eşini kaybeden adamlar evlere sığmıyor evleniyorlar hemen. O huzuru başkasıyla bulacaklarını sanıyorlar. Nir de teyzemiz var 39nyaşında dul kaldı dolu teklif geldi. İlalllahh etmiş kadınbir erkek yeniden evlenmişse ilk eşıni çok sevmiştir, bir kadın yeniden evlenmışse ilk eşinden nefret etmistir der teyzem, ilk eşini sevmiş evlenmiş ama belli ki yürümemis, siz önünüze bakın geçmişi kurcalamayın bence artık
Kendi yüzüğümú de cikartip artik ben de takmayacagim deyip kaldirdim. Bir sekilde geri taktirtti bana
Canim tekrar konusmayi dene ama ne soyleyeceklerini iyice dusun soru sordugunda nasil cevaplayacagini iyice dusunEşim biz evlendikten bir kac ay sonra yüzüğünü çıkartıp parmağının yara olduğunu söyledi. İlk baslarda çok umursamadım sonra ara ara hatırlattım hep zorlama yara oluyor sıkıyor vb surekli birşeyler söyledi. Altin istemiyorsa gümüş o da olmuyorsa baska deneyelim illa ki biri olur dedim yine umursamadı. Açıkçası çok takılmıyordum. Ta ki eski fotoğraflarını gorene kadar.
Benim esim de takmadi altin erkege haram kilinmis gumus alayim dedim takmak istemiyorum dedi anlayisla karsiladim ilk evliligimiz insAllah son olur gorucu usulu evlendik ama birbirimizi cok sevdik keske daha once tanissaydik dedik cogu zaman kavga da ederiz ama her zaman hakli ben cikarimEvliyse yüzük takması lazım bekar gibi ne öyle
Eski eşiyle önceden yaptığı şeylere takılmayın sonuçta boşanmışlar onunla belki eski eşi çok ısrar ettiği için mecburiyetten yapıyordu
Gec yasta evlendin diye mi yapmadin tazeleme amacli yapabilirsinİnsanın yaşı gençken daha hevesli oluyor. Bunu hemen eski eşini benden daha çok seviyor diye yorumlamayın. Ben 29 yaşında evlendim. Ne isteme oldu ne kına ne de düğün...ama 23 yaşında evlenen arkadaşlarımın düğünlerine özenirdim. O yaşlarda evlenseydim en azından düğün yapardım. Hele şu an evlenecek olsam gider yurtdışında basarım nikahı ailemden başka kimseye de söylemem. Yaş ilerledikçe bazı şeyler daha da farklı geliyor insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?