Çok canım yanıyor...

nothingmatters

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
26
0
16
İstanbul
Daha önce de okuyordum sırf bu konuyu yazmak için üye oldum.
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Öğretmenlik okuyorum.
2 sene önce okul kulübünde tanışıp arkadaş oluğum 1 kız ve 1 erkek arkadaşım var-dı.
Onlarda öğretmenlik okuyor ama farklı bir bölümdeler...
Biz erkek olanla çok değer veriyorduk birbirimize..
Her derdime koşuyordu, sürekli beraberdik, kulüpte, ortak olan formasyon derslerimizde..
Sonra biz yakınlaşmaya başladık..
Çocuk hayallerine kadar kurduk. Biliyorum benim hatam adı konmamış bir ilişkide bunları yapmamalıydım.
Seni kaybedemem falan diyordu...
Seni çok seviyorum demişti..

Gelelim diğer kıza... O da bana sürekli dostumsun, seni asla bırakmam, herkesle küserim senle küsmem diyordu..
Peki ne oldu sizce?
Erkek olan seni hiç bırakmayacağım diyen adam küt diye sırtını döndü bana..
Kulüpte falan karşılaşınca yüzüme bile bakmıyordu.. Hatta kulüp başkanı dedi "arkadaşlar nothingmatters geldi " diye..
Bende kız olan arkadaşıma anlattım işte benle konuşmuyor çok kırılıyorum ne yaptım ben ona falan diye...

1 hafta önce kız olanda bana bir mesaj attı bir daha konuşmayacağım diye...
Çok kötü hissettim...başka bir arkadaşımla konuşurken bu ikisinin beraber sinemaya gittiklerini, tiyatroda birbirlerinin yanaklarından uzun uzun öptüklerini öğrendim, elele dolaştıklarını..
Yıkıldım resmen...
Aranızda bir şey var mı diye sorduğumda bana hayır allah korusun diyorlardı.
Şimdi ikisi de benimle konuşmuyor.
Konuşmayı bırak yüzüme bile bakmıyorlar..
Hayaletmişim gibi..
Neden diye mesaj attım cevap bile vermediler...

Şimdi ben her şey nasıl düzelir demek için açmadım bu konuyu.
İkisini gördüğüm zaman, yanımda cilveleşmelerine gülüşmelerine falan katlanamıyorum.
Birbirlerinin yanaklarını sıkıyorlar el eleler ve beni umursamıyorlar..
Benim onlara karşı yaptığım bir hata yok, bunu biliyorum..
Birbirleri hakkında söyledikleri o kadar kötü şeyleri biliyorum ki yine de araları bozulmasın diye söylemedim..
Ben şimdi nasıl katlanacağım?
Bazı derslerimiz ortak, aynı yurtta kalıyoruz, kulübü de bırakamam..
3 senemi verdiğim en büyük dertlerini dinlediğim bana sevginin en büyüğünü hissettiren bu insanları nasıl unutacağım?
Belki tam anlatamadım derdimi, onların beni böyle boşvermesi canımı yakıyor..
Boşver, sende umursama diyeceksiniz kendi kendime sürekli öyle diyorum... ama yanıma gelip gülüp eğlenip beni görmemezlikten gelince
çok kötü oluyorum
ağlamaktan gözlerim şişti
Sürekli kafamda bana verdikleri sözler, dedikleri yalanlar geliyor.. Birbirlerine davranışları falan..
Sadece paylaşmak istedim

Son düzenleme:
birbirleriyle sevgili olunca sen otomatikman elenmişsin ,çünkü çocuk başta sana yazmış, birinizi seçmiş işte olay bu bence.

Son düzenleme:
Bazen hayatın bize öğrettikleri canımızı çok yakar ama öğrenmemiz gereken şeyler vardır, kime güveneceğini kimi seveceğini ve kime ne kadar değer vermen gerektiğini sana kimse öğretemez, doğru insanları bulmayı ve insanları tanımanı sağlayan, kendine yapılanların acısını bilip bu hataları başkasına yapmamanı sağlayacak olan bu hatalardır. Üzüleceksin ama sonsuza kadar sürmez ki gözyaşın, içinde hep yarası kalır o ayrı; ama öyle bir ders olur ki sana bazen sokakta kağıt toplayanların, üniversite mezunu takım elbiseli dünyayı dolaşmış adamlardan daha insan olabileceğini görürsün, insanların içini görmek senin için birdaha kimseyi sadece söyledikleri ve yaşam tarzlarıyla değil onları yürekleriyle değerlendirmen için sana yardımcı olur. Sen de söylemişsin birbirilerinin arkasından konuşup yüzlerine gülüyorlardı diye, bunu ilerde senin içinde yapmayacaklarından nasıl emin oldun ki, işte bu hatalar sana bazı şeyleri öğretir bence biraz ağla sonrada henüz çokda geç olmadan bazı şeyleri gösterdiği için sana Allah a şükret, hayatına devam et, hakkında hayırlısı olsun iyi insanlarla karşılaştırsın Allah.

Sen üzüldüğünü belli etmeyeceksin.
Onlar yokmuş gibi davranacaksın.
Merak etme bugün sana böyle davranan o çocuk, yarın da o kıza aynılarını yapar.
Sen gönlünü sadece Allah'a teslim et.

Aslında insanı üzen terkedilmek değil... İnsana bu ağır ayrılıklar, haketmediği terkedişler ağır geliyor. Demek ki o kişi tutarsızmış, seviyeli biri değilmiş böle düşün ve rahatlamaya çalış. Yarın bir gün o kızı da bırakıp, başka kızla birlikte olmayacağı ne malum. Üzülmeyin lütfen. Hakeden biri için ağlayın, üzülün. Bu olayı kaldırmak çok zor, sizi anlıyorum, ama en azından umursamamaya çalışın

hayat derslerine hoş geldin cnm bu çok kötü bir durum ama öldürmeyen acı güçlendirir bu olay senin biraz daha olgunlaşman için bi kademe dost kazığı yemişsin arkandan vurmuşlar seni sana bir abla tavsiyesi kimseye gereğinden fazla değer verme diceksin kime değer vericeğimi nasıl bilicem ama zamanla öğreniyosun canın hiççç acımasın tatlım her acı bir ders bunu unutma hepimizin başından bu tarz olaylar geldiii geçti ama allaha şükür hepimiz dimdik ayaktayız üzme tatlı canını geriye dönüp baktığında kendine kızıyosun üni hayatını yaşa gerisi zamanla gelir zaten

Hiç kulağa hoş gelmiyor:)
sende bul gercek aşkı, onlar çatlasın!
senin için cok üzücü ama ikiside hayın, çünkü en azsindan sana kötü davranmamalari gerekiyordu, bir aciklamayi enazsindan hak ediyordun. Belki sevinmelisin iki pislikden ayni anda kurtulmana:)

Çok teşekkür ederim cevabınız için...
Onlar karşımda nispet yapar gibi her gülüşlerinde ben ölüyorum

Sen üzüldüğünü belli etmeyeceksin.
Onlar yokmuş gibi davranacaksın.
Merak etme bugün sana böyle davranan o çocuk, yarın da o kıza aynılarını yapar.
Sen gönlünü sadece Allah'a teslim et.

Bana hep sen farklısın diyorlardı ikisi de farklı farklı...
Çokta kolay vazgeçtiler...
Ah ettim sadece, Allah'a sığındım.. sadece içimdeki bu acı geçsin ettiğim ah yerini bulsun istiyorum

Evet ağır gelen o. Bu kadar organize bir şekilde bana haftalarca nasıl yalan söyleyebilmişler..
Seni seviyorum çok değerlisin asla bırakmam seni diyen adam nasıl bu kadar kolay bırakabildi beni
neden diye soruyorum hep

Bundan sonra biri bana sen değerlisin derse nasıl güveneceğim hiç bilmiyorum

Kuzum, ayni olayin daha beteri bana oldu. Ozet geceyim :

Universitedeyken birinden hoslaniyordum gidip bunu en iyi arkadasima anlattim. Sonra o bu cocugu uzaktan gorup ben bunu begenmedim dedi. Bu cocukla aramiz bir muglakti anlarsin :) Sonra cocukla yakinlasalim muhabbet olsun diye baska bir arkadas grubuyla bir yere gidicektim, bu kiz da sevgilisinden yeni ayrilmis bunalim yapiyordu , ben de acilsin biraz diye bunu da cagirdim.

Yani kendi belami kendim aradim, bundan sonra kimseye iyilik yapmamaya karar verdim zaten.

Aksam gittigimiz gece klubunde bu cocukla dans edip eglendik, tuvaletten geldigimde ne goreyim ?! Benim arkadas!!!! cocugun boynuna sarilmis gozlerine bakiyor!!! Aksam eve donerken kiz bana "cocukla cok dans ettim , yanlis anlamadin di mi, ayip etmedim di mi" dedi. Ben de salak gibi "yok canim daha neler aklima bile getirmem " dedim. Salakligima doymayayim.

Lafi uzatmayayim, sonucu tahmin etmissinizdir. O olaydan sonra ikisini de yok saydim, gordugumde selam verip gectim. Baslarda ben de senin gibi cok uzuldum, hoslandigimi kaptirdigima mi yanayim, en iyi arkadasimi kaybettigime mi??? 2 insan birden kaybettim. Sen de aynisini yap, gorunce selam ver gec sekerim, acisi nasilsa bir sure sonra geciyor. Caninin ne kadar yandigini biliyorum kardesim ama inan ki geciyor.

Sonra ilahi adalet tecelli bulmaya basladi, benim kiza extra bir sey dememe, yapmama gerek kalmadi. Cocuk buna kotu davraniyor, dayak atiyor, hakaretler ediyomus, baskalarindan duydum. Kiz bildiginiz sinir hastaligina yakalandi, ikide bir bayiliyormus. Hic acimadim, Hak yerini buldu dedim gectim. Simdi cocuga asik ama cocuk ne evlenmek istiyor, dovup sovunce terk edince de kiz ayrilamiyor cunku seviyor. Bundan buyuk ceza olamaz bence, serserinin birine asik olup pesinde surunmek, sevdigin icin terk edememek....her gun aglayip sizlaniyormus, oh olsun diyorum. Ilahi adalet gelir merak etme, gun gelince sen de bakip oh olsun dersin.

Hala sansima sukrediyorum, o kizin yerinde olan ben de olabilirdim, boyle dengesiz biri bana nasip olmadigi icin Allah'a her gun dua ediyorum. Senin de bu cocukla olmaman da bence senin icin en hayirlisi, baksana yanindaki iki kiza da yazilan erkegin karakterinden sen ne bekliyorsun? Ego tatmini yapip ikinizle de oynamis, sonra seni uzup birakmis. Seni hic dusunmemis, seninle egosunu sisirmis sadece. Simdi icin acidigi icin sana bu cocuk cok cazip bir mal gibi gorunebilir ama inan ki degil, bir kere cok bencil biri. Araniz olmadigina bence sen de ilerde dua edeceksin.

Neden yada nasıl demekten nasıl kurtuldun?
Sürekli düşünüyorum neden yaptılar bunu yada nasıl
hiç mi düşünmediler içleri acımadı diye..

Allah'ın adaletine güveniyorum. Tek istediğim o günü görmek..
Pişman olmaları..
En acısıda aşk acısıyla dost kazığı acısını aynı anda yaşamak :'(

Son cumlene %200 katiliyorum, insan cift tarafli yaniyor resmen.

Ben o zaman en cok kendime kizdim, bunlari niye bir araya koydum diye. Sonra kendi kendime dedim ki ben nerden bileyim boyle olacagini.

Nasil ve neden belli zaten, adam karaktersiz, kiz serefsiz ve asagilik. Bunu baska bir nedeni yok. Sen farkli davransan da anlattigin duruma zaten engel olamazdin, bu iste bir katkin, sucun veya onlemek icin yapabilecegin bir sey yokmus.

Ben de olay oldugunda dogal olarak nasil yaptilar diye dusunuyordum, zira kiz ben bunlari birlikte gormemden 1 gun once bana seni uzecek hicbir sey yapmam diye mesaj atmisti. Ertesi gun bunlari birlikte yemek yerken sarmas dolas gordum. Palavranin boylesi yani....

En az 1 ay gozyasi doktum, nasil ve neden dedim.Icim bayagi acimisti, nerdeyse 6 ay - 1 yil bunlarin ismini bile duymaya katlanamamistim. Araya zaman girince, elemanlari da gormeyince konuyu unutmaya karar verdim. Derslerine, arkadaslarina, baska aktivitelere yogunlastim. Simdi acin yeni, araya zaman girince unutuyorsun. Yedigin kaziktan ders aliyorsun, ben o yedigim kazigi ancak bu kizin basina gelenleri duyunca hazmetmistim.

Onlar pisman olmazlar, suclu hissetmiyorlardir zaten. Ama ilahi adalet gelince de tadindan yenmiyor, simdilik bu konuyu bosvermeye calis, hak yerine gelince zevkten 4 kose oluyor insan :)

İşte ben pişman olsunlar istiyorum. nothing'i nasıl bıraktım desin istiyorum..
Palavra konusu daha da bir can sıkıcı...
Çünkü bana da aynısı denmişti... İki taraftan da seni çok seviyoruzlar,,,onu bırakırım seni bırakmam demeleer...
2 yıl daha aynı derslerimiz olacak.. Mezuniyet balosuna kadar düşünüyorum kol kola gelince onlar kahrolucam diye..
Onları görmediğiniz için unutmuşsunuz ama benim hep burnumun dibindeler..
Kahlahaları sınıfta çınlıyor.. :'(

Goz gormeyince gonul katlaniyor ama her dakika yedigin kazigi gormek tabi ki zor bir sey. Senin yerinde olsan ben katlanamazdim herhalde.

2 yilda daha neler neler olur, cocuk terk eder, kiz arkasindan aglar, sen de bakip oh olsun dersin. Mezuniyet balona kadar devran degisir, sen kolunda biriyle gidersin , onlar ayrilmis olur. Bu kadar karaktersiz cocugu oldugu iliski ne kadar surer saniyorsun ?

Sen basini dik tut, hahahihi yaparlarsa da ac mp3unu dinle, takma kafana.

Her şey bir gecede değişti.
Bir gece önce benimle konuşuyorlardı iyi kötü..
Ertesi gün artık konuşmayacağız dediler..
Tek merak ettiğim o gece ne oldu?

İnşallah atlatacağım...
İnşallah içim ettiğim ahın yerine gelmesiyle soğuyacak...

kesinllikle katılıyorum 2 pislik birbirini bulmus kurtulmussun :) ikiside aynı kalite belli, bence o cocuk bu kızada aynısını yapar kalite belli
daldan dala konar :) hayat okulu bu tatlım kazık yemeyenimiz yoktur bir süre sonra acın geçicek biri cıkcak karsına, üzüldüğüne üzüleceksin zaman gelcek bu olaya :) değmeyenler seni hak etmeyenlere yol ver gitsin, üzülmemeye calış Allaha havale et onları rabbim iyisini bilir...

Burda suç o adamdan çok kız arkadaşınızda...doğru düzgn sizle konuşabilirdi.sizde arkadaş edinmeye çalışın zor anlayabiliryorum ama başka çareniz yok..peki araları bozulduğunuzda kızın dertleşmeye ihtiyacı olmayacakmı?herşey her zaman güzel gitmez...unutmayın bir gün size muhtaç olucaklar ama çoook geç olucak..buda kısa zamanda olur takmayın kafanıza..

o gece nolmuş oğlan kıza yazmış kız da hemen kabul etmiş işte olan budur neyi merak ediyosun etme..
malesef hayatta böyle aşşağılık çok fazla insan var..
böyle hemcinslerimden utanıyorum erkek gördü mü varını yoğunu satıp koşa koşa kucaklarına atlıyolar..vefaymış dostlukmuş hak getire..

senin yüzüne nası bakacaklardı ki oğlan önce senle olup sonra onun elini tutup senin yanına mı gelecekti?

burda suç o oğlanda da değil bence o adi kızda..erkekler böyledir zaten ya tutarsa hesabı önüne gelene yazıp önce bi şanslarını denerler orda olay kıza kalır.
eğer gerçekten senin dostun olsaydı zaten sana bunu yapmazdı..

senin yapacağın güçlü olmasan bile güçlü durmak ve onları yoksaymak..yeni arkadaşlar bul onlarla gez toz..
inan ki bigün pişman olup sana gelecekler böyle adi hikayeler asla mutlu sonla bitmez..

gönlünü ferah tut..

Yaşamınız boyunca yaşı kaç olursa olsun çoğu insanın söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmadığını göreceksiniz.

Umarım o gün hemen gelir...

Bugün kulüp toplantısı vardı... Orada gördüm ikisini... Biliyorum araları bozulacak... Buna tutunuyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…