Çok canım yanıyor...

Bugün onu toplantı da görünce uzaktan, farkettim ki tüm hücrelerim onu deli gibi özlüyor..
Çok sarılasım geldi..
Ama atlatacağım biliyorum...

Böyle ihanete uğrayanların ve ihanet edenlerin bir gün geri geldiğini pişman olduğunu duyunca daha güçlü hissediyorum kendimi...

Bazen diyorum acaba birisi hakkımda dedikodu mu yaptı? nothingmatters sizin hakkınızda böyle böyle diyor mu dedi?
Ama demedim ki.. Hem dediklerimi de ikisine de söyledim..
Ben size kızgınken bir kere böyle demiştim dedim.. Onlar da hiç kötü değild..
Onun üstünden de çok sular aktı..

Hem bunca yıllık dostluk hemen bitirilir mi?
Ben onların ağzından bile duysam sorardım belki yanlış duymuşumdur diye..
Dostluk bu değil miydi?

Kız olan facebook adresine yazmış 'Çok mutluyum ' falan diye..
Erkekte beğenmiş...

Okulumun tatile girmesine 2 hafta var..
Bir girse de görmesem şunları..
Ortak dersimiz 1 tane bile olsa görüyorum orada burada..

en acı ıntıkam, yok sayılmakmış. yani tanıma etme gorme bilme. 3 maymuncuku bunlara oynanır.

Hay iki salak bulmuş işte birbirini.. Ne takıyon da ağlıyon onlar için.... ??? Git giyin süslen çık dolaş gençliğin varken :) Walla bende üniversitede üzülüp ağladığım kişiler için ne kadar kızıyorum kendime! Hele hele bi de mjt atmışsın .. at tabi ggerçek yüzlerini görmüşsün.. Sakın kendini suçlama hiç... Karakterleri belli olmuş onların... He heyettttt inadına umursamaz ol inadına mutlu ol.... anında yeni çevre edin ki hiç zor olmayacaktır senin kadar duygu yüklü birinin peşinde kimler olmaz ki gerek arkadaşça gerek sevgilice :)) nefes al veeeee dans ettt :))) Ve o salakları yolda görsen tanımaaaa

Bence sana kötü davranmaktan çok seni kendilerinden uzaklaştırmaya çalışıyorlar ve sanırım utanıyorlar açık açık seninle konuşmaya. Kız arkadaşının arkadaşlığını bitirmesine bir mana veremedim ama erkek arkadaşını anlayabiliyorum az çok. Bazen işler çok hızlı ilerlediğinde baştan işleri ilerleten, geleceğe yönelik planlar kurup karşındakini inandıran sen olsan da bir anda istediğinin o olmadığını anlayıp herşeyi bitirme isteği duyabiliyorsun ve sorumlu olan sen olduğun için de oturup karşı tarafa ciddi ve dürüst bir açıklama yapmak çok zor geliyor. Bence karşı tarafın hissettiği de şuan böyle birşey, ilişkinizin ya da dostluğunuzun sürmemesinin suçlusu sen değilsin, ama illa bir suçlu aramakta doğru değil. Dediğim gibi karşı tarafın sana nispet yapmaya, ya da canını yakmaya çalıştıklarını sanmıyorum. En fazla sana senin gösterdiğin kadar değer verememiş olabilirler. Hiç bir ilişkide de böyle bir garanti yoktur zaten. Olanları akışına bırakırsan ve mağdur gibi hissetmekten kurtulursan çok daha güzel dostluklar kurabileceğine eminim ben.

"Biz erkek olanla çok değer veriyorduk birbirimize..
Her derdime koşuyordu, sürekli beraberdik, kulüpte, ortak olan formasyon derslerimizde..
Sonra biz yakınlaşmaya başladık..
Çocuk hayallerine kadar kurduk. Biliyorum benim hatam adı konmamış bir ilişkide bunları yapmamalıydım.
Seni kaybedemem falan diyordu...
Seni çok seviyorum demişti.."

Erkek olanla öncesinde iliskiniz tam olarak neydi? Sevgililik mi, cok yakin arkadaslik mi? Adi konmamis demissiniz. Yazdiklarinizdan anladigim, hafiften flort etmissiniz, kur yapmissiniz birbirinize ama sonra bir sekilde erkek tarafi daha ileriye gitmek istememis, uygun olmadiginizi dusunmus ya da isinamamis size ne bileyim ve iliski daha adi konmadan baslamamis bile.

Sonra bu ikisi birbirinden hoslanmis ve simdi birlikteler. Arkadaslik maziniz oldugu icin de sizden haliyle uzak duruyorlar. Daha cok gencisiniz, onunuzde daha cok arkadasliklar ve iliski(ler) olacak. Kafaniza takmaya degmez.

Haklısınız benim hatam orada oldu adı konmadan güvenmek oldu.
Ya mesela kendisi sıkı Fenerbahçeli, basketbol maçına gittik ikimiz..
Orada bile elimi bırakmadan izlemişti.. Hani kalk zıpla tezahürat falan yap değil mi?
Kafama takmamaya çalışıyorum.
Sadece bana koyan, canımı bu kadar çok yakan, bunca yıllık dostluğu bu kadar kolay silmeleri..
Birde bana söyledikleri şeylerin yalan olduğunu düşündükçe bir daha kimseye güvenesim gelmiyor...

ıhanet ıcın Demet Akalın sarkıları dınle derım..İyi geliyor.Hırslandırıyor ınsanı..Kım ne yapmıs etmıs dıye degıl..Arkana bakmayacaksın artık sadece onune..daha guclu olmak ıcın mucadele etmeye calıs..Dıyebılecegım bu kadar..

bunlar sonuç olarak birbirlerini sizden önce tanıyorlardı ve sin yokken akılları nerdeydi de beraber olmadılar diye düşünüyor insan.. siz bu çocuğa karşı bir şeyler hissedince, yakınlaşınca dank etti heralde kız arkadaşına.. ikinizi kıskandı, hırs yaptı belki kendini dışlanmış hissetti ve çocuğu ayartmaya kalktı. o gece noldu da değişti diyorsun ya bence onlar o gece yattı dönüşsüz bir yola girdiler tabi doğal olarak ikisi de artık seninle konuşmaya devam edemezlerdi. erkek sizinle sevgili olmasa da size bu kadar yüz verdikten sonra artık onunlayım diyemezdi, kız ise allah korusun ben onunla olmam diye söylenirken elinden almak için neler yaptığından artık sizinle konuşamazdı. susmayı tercih ettiler.. Allaha havale eeet. göreceksin neler olacak bunun sonunda sen mutlu olacaksın.ilahi adalet diye bir şey var. tabi ki öbür dünyada herkes bu dünyada yaptığını çekiyor ama emin olun bu dünyada da yaptıkları yanlarına kalmıyor. birinin ahını almak bu kadar kolay değil..

burada sana çok güzel şeyler söylemiş herkes, hepsi ne kadar samimi değil mi? çünkü çoğu insan hayatta böyle kazıklar yemiştir inan ve onun için sana yazılanlar böyle samimi şeyler.
ben de öyle çok kazıklar yedim, öyle çok ağladım ki anlatamam sana. kaç gece uykusuz kaldım nerede yanlış yaptığımı bulabilmek için, yastığım sırılsıklam olurdu inan ağlamaktan.
sana na dersek te tek ilacın zaman ama yine de bir şeyler söylemek isterim. ben üniversite bitip te işe girince ve sevgilimi bulunca anladım. hayatta en değerli sensin, istemeyen çeker gider hayatından. kimse geceleri uykusunu bölüp, senin üzülüp üzülmediğini düşünmüyordur. ben de üni. de en yakın arkadaşımı kaybettim böyle hem de ne arkadaş. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. tam 10 ay gece gündüz kafayı yedim, ne oldu, ne yaptım diye düşünmekten sonraaaa işe girdim, aşık oldum, evlendim, şimdi gebeyim. aklıma bile gelmiyor inan. üzülüyorum, kızıyorum kendime. kim hesabını verecek o sıkıntılı gecelerimin, gözyaşlarımın? kendini yıpratma, sana sen lazımsın. daha ne arkadaşlar, ne dostlar çıkacak karşına.

çok can sıkıcı bir durum gerçekten.ikisinede çok gıcık kaptım. yüzüne bakmazlar tabi çünkü yüzleri yok.derslerine odaklan nasılsa hayatına başkaları da giricek.dünyada sadece onlar yok

Canım, bu "neden,nasıl" soruları seni yer bitirir...Psikolojinin düzelmesi için durumu açıklığa kavuşturman gerekiyor...İkisinin yanına git ve açıkça konuş bu tavırlarının sebebini...
Senin hakkında bazı durumlar dönmüş bu çok belli..
Bu dönen olaylar neyse ortaya çıkar..
Gerekiyorsa birbirilerinin arkalarından neler konuştuklarını da çatır çatır söyle suratlarına...

Sonra da önüne bak...
Kimsenin seni bu kadar üzmeye hakkı yok, bunu unutma..

Bende bunu düşündüm.. Konuşmaya çalıştım.. Aradım mesaj attım vs.
Ne telefonlarıma çıkıldı ne de cevap verildi..
Kulüpte de sorduğum sorular cevaplanmadı..
Seni yok sayan bir insanla ilgili ne konuşabilirsin ki?
Daha fazla gururumu da ayaklar altına almak istemiyorum...
Yanımda bir sürü insan var.. Ben anlatmamama rağmen durumu anlamışlar..
Herkes senin bir hatan yok bu yapılan mide bulandırıcı diyor..
Ben kendimi biliyorum..
Hakkımda çook büyük bir dedikodu bile olsa 3 yıllık arkadaşlığın verdiği hatır için gelip bana sormaları gerekirdi..
Bu kadar kolay mıydı silmek?
Anlatsam birbirlerinin yüzüne bakmayacakları şeyler biliyorum..
Gidip aralarını bozmayacağım..
Kulüpte önemli bir göreve gelmek için arkalarından çevirdikleri oyunları vs. biliyorum..
Yaşayarak öğrensinler..
Gidip konuşmak isterdim ama duvarla konuşmaktan bir farkı yok..
Hem ben kendimi biliyorum.. Ben kötü bir şey yapmadım..

İlk zamanlar çok kötüydüm. Herkese benle ilgili bir şey duyarsanız sormadan inanmayın diyordum.
Herkes saçmalama nothingmatters biz seni biliyoruz ne duyarsak duyalım inanmayız sorarız en azından dedi..
Beni bilmeyen tek kişi en yakınım dediğim o ikisiymiş demek ki..

Haklısınız şöyle bir bakıyorum da.. Geçmişte uğruna ağladığım bir çok kişi olmuş.. Şimdi adları bile yok..
Bunlarda öyle olacak biliyorum..
Çok düşünüyordum neden nasıl diye..
Şimdi de düşünüyorum arada aklıma geliyor..
Bana bazen gül getirirdi mesela..
Böyle bir insan nasıl yapar diye..
Ama sonra hemen kafamı dağıtıyorum..
En azından üzerinde durmamayı öğrendim :)

Onları umursamıyormuş gibi bir tavır sergile canım.
Belki o eski kız arkadaşın seni kıskanmıştır ve bu yüzden bu davranışları senin gözünün önünde sergiliyordur.
İnsanlar çok yüzlüdür. Sakın üzüldüğünü hissettirme onlara.

Yolda yürürken market dükkan tabelalarında onun bana söylediği bir sözle karşılaşınca bile duygulanıyorum...
Polene alerjisi var. Öksürürken suratı çok komik oluyordu çok gülüyordum
Annem öksürünce bile duygulandım..

Of ya neden böyle oldu ki sanki? Biz çok mutlu olabilirdik..
Deli gibi geri dönsün özür dilesin hata yaptım desin birbirlerinin gerçek yüzlerini görsünler istiyorum.
Ama dönünce de affetmeyeceğim..
Çok garip bir ruh hali içerisine girdim..
Madem sildi beni neden hala twitter da takip ediyor..
Oralardan da silse ya..

Bir de düşünüyorum ben burada böyle üzgünüm falan
Hiç onların akıllarına geliyor muyum acaba
Geride 3 yıllık bir dost bıraktık falan diye..
Bunu çok merak ediyorum

Selam kızlar,
Bugün kız olan arkadaşım bana mail atmış..
Biraz önce gördüm..

Tatlım nasılsın, tatilin nasıl..ailene selam söylersen sevinirim...

diye..

hiç cevap vermedim...
Ne yapmaya çalışıyor sizce?
Bu kadar rahatça tatlım demesi canımı sıktı
Sanki hiç bişi yokmuş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…