- Konu Sahibi nothingmatters
-
Daha önce de okuyordum sırf bu konuyu yazmak için üye oldum.
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Öğretmenlik okuyorum.
2 sene önce okul kulübünde tanışıp arkadaş oluğum 1 kız ve 1 erkek arkadaşım var-dı.
Onlarda öğretmenlik okuyor ama farklı bir bölümdeler...
Biz erkek olanla çok değer veriyorduk birbirimize..
Her derdime koşuyordu, sürekli beraberdik, kulüpte, ortak olan formasyon derslerimizde..
Sonra biz yakınlaşmaya başladık..
Çocuk hayallerine kadar kurduk. Biliyorum benim hatam adı konmamış bir ilişkide bunları yapmamalıydım.
Seni kaybedemem falan diyordu...
Seni çok seviyorum demişti..
Gelelim diğer kıza... O da bana sürekli dostumsun, seni asla bırakmam, herkesle küserim senle küsmem diyordu..
Peki ne oldu sizce?
Erkek olan seni hiç bırakmayacağım diyen adam küt diye sırtını döndü bana..
Kulüpte falan karşılaşınca yüzüme bile bakmıyordu.. Hatta kulüp başkanı dedi "arkadaşlar nothingmatters geldi " diye..
Bende kız olan arkadaşıma anlattım işte benle konuşmuyor çok kırılıyorum ne yaptım ben ona falan diye...
1 hafta önce kız olanda bana bir mesaj attı bir daha konuşmayacağım diye...
Çok kötü hissettim...başka bir arkadaşımla konuşurken bu ikisinin beraber sinemaya gittiklerini, yemekhanede birbirlerinin yanaklarından uzun uzun öptüklerini öğrendim..
Yıkıldım resmen...
Aranızda bir şey var mı diye sorduğumda bana hayır allah korusun diyorlardı.
Şimdi ikisi de benimle konuşmuyor.
Konuşmayı bırak yüzüme bile bakmıyorlar..
Hayaletmişim gibi..
Neden diye mesaj attım cevap bile vermediler...
Şimdi ben her şey nasıl düzelir demek için açmadım bu konuyu.
İkisini gördüğüm zaman, yanımda cilveleşmelerine gülüşmelerine falan katlanamıyorum.
Birbirlerinin yanaklarını sıkıyorlar el eleler ve beni umursamıyorlar..
Benim onlara karşı yaptığım bir hata yok, bunu biliyorum..
Birbirleri hakkında söyledikleri o kadar kötü şeyleri biliyorum ki yine de araları bozulmasın diye söylemedim..
Ben şimdi nasıl katlanacağım?
Bazı derslerimiz ortak, aynı yurtta kalıyoruz, kulübü de bırakamam..
3 senemi verdiğim en büyük dertlerini dinlediğim bana sevginin en büyüğünü hissettiren bu insanları nasıl unutacağım?
Belki tam anlatamadım derdimi, onların beni böyle boşvermesi canımı yakıyor..
Boşver, sende umursama diyeceksiniz kendi kendime sürekli öyle diyorum... ama yanıma gelip gülüp eğlenip beni görmemezlikten gelince
çok kötü oluyorum
ağlamaktan gözlerim şişti
Sürekli kafamda bana verdikleri sözler, dedikleri yalanlar geliyor.. Birbirlerine davranışları falan..
Sadece paylaşmak istedim
"Biz erkek olanla çok değer veriyorduk birbirimize..
Her derdime koşuyordu, sürekli beraberdik, kulüpte, ortak olan formasyon derslerimizde..
Çocuk hayallerine kadar kurduk. Biliyorum benim hatam adı konmamış bir ilişkide bunları yapmamalıydım.
Seni çok seviyorum demişti.."
Erkek olanla öncesinde iliskiniz tam olarak neydi? Sevgililik mi, cok yakin arkadaslik mi? Adi konmamis demissiniz. Yazdiklarinizdan anladigim, hafiften flort etmissiniz, kur yapmissiniz birbirinize ama sonra bir sekilde erkek tarafi daha ileriye gitmek istememis, uygun olmadiginizi dusunmus ya da isinamamis size ne bileyim ve iliski daha adi konmadan baslamamis bile.
Sonra bu ikisi birbirinden hoslanmis ve simdi birlikteler. Arkadaslik maziniz oldugu icin de sizden haliyle uzak duruyorlar. Daha cok gencisiniz, onunuzde daha cok arkadasliklar ve iliski(ler) olacak. Kafaniza takmaya degmez.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :)
Allaha havale et ve sadece bekle...
Daha önce de okuyordum sırf bu konuyu yazmak için üye oldum.
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Öğretmenlik okuyorum.
2 sene önce okul kulübünde tanışıp arkadaş oluğum 1 kız ve 1 erkek arkadaşım var-dı.
Onlarda öğretmenlik okuyor ama farklı bir bölümdeler...
Biz erkek olanla çok değer veriyorduk birbirimize..
Seni çok seviyorum demişti..
Gelelim diğer kıza... O da bana sürekli dostumsun, seni asla bırakmam, herkesle küserim senle küsmem diyordu..
Peki ne oldu sizce?
Erkek olan seni hiç bırakmayacağım diyen adam küt diye sırtını döndü bana..
Kulüpte falan karşılaşınca yüzüme bile bakmıyordu.. Hatta kulüp başkanı dedi "arkadaşlar nothingmatters geldi " diye..
Bende kız olan arkadaşıma anlattım işte benle konuşmuyor çok kırılıyorum ne yaptım ben ona falan diye...
1 hafta önce kız olanda bana bir mesaj attı bir daha konuşmayacağım diye...
Çok kötü hissettim...başka bir arkadaşımla konuşurken bu ikisinin beraber sinemaya gittiklerini, tiyatroda birbirlerinin yanaklarından uzun uzun öptüklerini öğrendim, elele dolaştıklarını..
Yıkıldım resmen...
Aranızda bir şey var mı diye sorduğumda bana hayır allah korusun diyorlardı.
Şimdi ikisi de benimle konuşmuyor.
Konuşmayı bırak yüzüme bile bakmıyorlar..
Hayaletmişim gibi..
Neden diye mesaj attım cevap bile vermediler...
Şimdi ben her şey nasıl düzelir demek için açmadım bu konuyu.
İkisini gördüğüm zaman, yanımda cilveleşmelerine gülüşmelerine falan katlanamıyorum.
Birbirlerinin yanaklarını sıkıyorlar el eleler ve beni umursamıyorlar..
Benim onlara karşı yaptığım bir hata yok, bunu biliyorum..
Birbirleri hakkında söyledikleri o kadar kötü şeyleri biliyorum ki yine de araları bozulmasın diye söylemedim..
Ben şimdi nasıl katlanacağım?
Bazı derslerimiz ortak, aynı yurtta kalıyoruz, kulübü de bırakamam..
3 senemi verdiğim en büyük dertlerini dinlediğim bana sevginin en büyüğünü hissettiren bu insanları nasıl unutacağım?
Belki tam anlatamadım derdimi, onların beni böyle boşvermesi canımı yakıyor..
Boşver, sende umursama diyeceksiniz kendi kendime sürekli öyle diyorum... ama yanıma gelip gülüp eğlenip beni görmemezlikten gelince
çok kötü oluyorum
ağlamaktan gözlerim şişti
Sürekli kafamda bana verdikleri sözler, dedikleri yalanlar geliyor.. Birbirlerine davranışları falan..
Sadece paylaşmak istedim
Canım, bu "neden,nasıl" soruları seni yer bitirir...Psikolojinin düzelmesi için durumu açıklığa kavuşturman gerekiyor...İkisinin yanına git ve açıkça konuş bu tavırlarının sebebini...
Senin hakkında bazı durumlar dönmüş bu çok belli..
Bu dönen olaylar neyse ortaya çıkar..
Gerekiyorsa birbirilerinin arkalarından neler konuştuklarını da çatır çatır söyle suratlarına...
Sonra da önüne bak...
Kimsenin seni bu kadar üzmeye hakkı yok, bunu unutma..
burada sana çok güzel şeyler söylemiş herkes, hepsi ne kadar samimi değil mi? çünkü çoğu insan hayatta böyle kazıklar yemiştir inan ve onun için sana yazılanlar böyle samimi şeyler.
ben de öyle çok kazıklar yedim, öyle çok ağladım ki anlatamam sana. kaç gece uykusuz kaldım nerede yanlış yaptığımı bulabilmek için, yastığım sırılsıklam olurdu inan ağlamaktan.
sana na dersek te tek ilacın zaman ama yine de bir şeyler söylemek isterim. ben üniversite bitip te işe girince ve sevgilimi bulunca anladım. hayatta en değerli sensin, istemeyen çeker gider hayatından. kimse geceleri uykusunu bölüp, senin üzülüp üzülmediğini düşünmüyordur. ben de üni. de en yakın arkadaşımı kaybettim böyle hem de ne arkadaş. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. tam 10 ay gece gündüz kafayı yedim, ne oldu, ne yaptım diye düşünmekten sonraaaa işe girdim, aşık oldum, evlendim, şimdi gebeyim. aklıma bile gelmiyor inan. üzülüyorum, kızıyorum kendime. kim hesabını verecek o sıkıntılı gecelerimin, gözyaşlarımın? kendini yıpratma, sana sen lazımsın. daha ne arkadaşlar, ne dostlar çıkacak karşına.
Onları umursamıyormuş gibi bir tavır sergile canım.
Belki o eski kız arkadaşın seni kıskanmıştır ve bu yüzden bu davranışları senin gözünün önünde sergiliyordur.
İnsanlar çok yüzlüdür. Sakın üzüldüğünü hissettirme onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?