Çok canımı sıktı

zynppnr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
93
38
18
35
Kızlar benim bir eltim var acayip gıcık davranıyor herkese. Düğünde oynamak için karşısına geçiyorum ben yüzünü çeviriyor oynamak istemiyor benimle. Eşim geçiyor onada aynıyı şeyi yapıyor. Kendi şehrindeki düğünde güldüler eğlendiler döktürdüler. Buraya geldi erkek tarafındaki düğünde suratlarını astılar hiç gülmedi bile kız düğün boyunca. Daha birsürü garip olaylar vs. Neyse kayınvalideme de baya kötü davrandığı için herkes ister istemez sevmemeye başladı. Şimdi iki aylık evliler. Bugün hep birlikte kayınvalideme gittik. Yemek hazırlıyorduk bende mutfaktan odaya taşıyordum yemekleri neyse döndüm mutfağa kayınvalidem eltimi öpüp sarılıyor bende rahatsız etmemek için hemen kapının önündeki buz dolabına yöneldim. Kayınvalidemde benim gördüğümü görünce geldi hemen benide öptü bitane. Eltimde gıcık gıcık baktı bana. Ben çok alındım bu duruma. Biz hiç sorun olmadan sıkıntısız evlendik eşimle. Beni çok sever bende severim kayınvalidemi. Birbirimizden kırılmadık. Neyse bugün hem kendisine düğün gününe kadar hep kötü davranan gelinini mucuk mucuk öpüyor ki benim gelip gittiğim belli mutfağa bide sonra ben gördüm diye gelip birtanede beni öpüyor. Sanki gördüm diye ölesine gelip öpmüş gibi oldu. İçim acıdı üzüldüm çok eltimin öyle bana manalı bakması çok canımı sıktı.

kayinvalidemle hicbi sorunumuz yok diyorsun, neden zorla mana ariyorsun ki? kadin seni de opmus hemen eksik kalma diye, kirilma diye, ne guzel iste.. hani o yeni gelin ama ayirmiyorum asla, sen de degerlisin gibi bisey olmus..
eltinin gicik bakisi ayri konu..

Kayinvalidenizin başkalarıyla olan ilişkisine siz karismayin..

Siz sizinle olan kismiyla ilgilenin... Baskasini öper mi söver mi o onların sorunu sizin değil...

Eltinizi de çaya cagirin sorun derdi nedir? Konusun çözün sorunu neyse ne olacak sanki:)

Kayinvalideniz olgun bir hanimmis eminim ikinizin de yeri kalbinde bellidir fakat nihayetinde o da gelini artık ayırım yapmadan onu da ailenize karşı isitmaya çalışıyordur.Eltinizle mesafenizi koruyun ve kendinizi kiyaslamayin,eşinizin ailesiyle madem araniz iyi böyle ufak şeyler için bozulmasın...

Kayinvalideniz bence eltinizin onyargisini kirmak ve arayi yumusatmak icin eltiye yakin davraniyor. Sizin aranizda madem sorun yok, e kayinvalidenizi de tanidiginizi dusunerekten, bu saatten sonra kadinin yaptiginda farkli bir mana aramaniza gerek yok.
Elti buyuk ihtimalle evlenmeden once kayinvalide, elti, gorumce kavramlarina karsi bolca doldurulup beyni yikanmis biri. Birileri "aman yuz verme, aman mesafe koy, tavrini hemen koy" turunden sacmalamistir, o da ilk gunden kendince gardini aliyor. Durduk yere boyle yapiyorsa, bana boyle geldi. Yasi da kucuktur tahminimce.

Kayinvaliden ona nasil davraniyorsa davransin.

Sen kayinvalidenle kendi arandaki iliskiden sorumlusun..
Bunun icin canini sikmana gerek yok...

Eltinlede arana mesafe koyarsin olur biter , ben ortada bir sorun goremedim.

Aman alınma kıskanıodur belli. Kızı ısıtıo kv bence..

Eltin surat cevirdi diye surekli kusmu kalacak ne guzel aralari duzelmis iste sen kendini huzursuzluk mu ariyorsun

benim canimi skan zaten kayinvalidem degil o zaten bizi ayirmamak icin beni goruncede optu ama ben eltimin o anki manali bakisina uzuldum. Keske kayinvalidem sonra opseydi acelesimi vardi ben yemek tasiyorum zaten iceriye 1 saniyede donecegum belliydi. bide ben gordum diye vi rahatsiz olundu normal davranilsaydi hicbirsey olmazdi. eltim benden buyuk yasca

Ooo bu kafayla sen fazla yasamazsin kardes.
Tuhaf bir tip, bu da böyle de, git. Tabii eğer tuhaf olan sen değilsen. Sensen gidecek yerin yok, böyle yasayacan, napacan? Belki hepiniz tuhafsinizdir o zaman heavenly match.

kisaca eltim benim cani.i skti. ev esyasi alacaklardi esimde biz butun evi ikeadan aldik cok memnunuz orayada bir bkin dedi. Eltim direk ay yok hayir ordaki esyalar ogrenci evi gibi vede cok pahali dedi. bizim evimizide gelip gormustu. pahali dedi ve sadece 4 bine tv unitesi aldi ikeada ise bin tl aynisi.

yapmayın etmeyin eşinizin erkek kardeşinin karısı yani, manalı baksa ne olur olmasa olur, mucuk mucuk öpülse ne değişecek? Kötü bir insan mısınız da kıskanıyormuş gibi dert ediyorsunuz?

anneniz kardeşinizi öpse tamam diyeceğim de, elti ya bu, yazarken bile garipsedim.

OoooOO işler değişti, boş boş konuşan bir insan ayrıca bu elti.

hayir
Kendine bir uğraş bul bence. Hem sana hem çevrene yararı dokunur.
ben ne diyorum siz ne diyosunuz. eltim esimede banada surekli gicik davranip laf sokuyor. esimin kardesi bile dedi abi seni kiskaniyo senden konusunca bile konuyu degistiriyo bnei herkesten kiskaniyo diye
. bugunde bole bisi olunca eltim pis pis bakti bana. sanki benden gizlice onu seviyomus ben aniden gelip gorunce ayip olmasin bana diye opmus beni gibi oldu. eltimin alttan bakisi buyduu

Yahu ne var orada olsaydin ilk seni öpecekti belki. Belki bir sebepten öptü kadini. Belki buzlari eritmek icin opuyor ara isitmaya calisiyor. Sen gicik oluyorsunuz diye opmesinmi. Hem düşünmüş gönlün kalmasin diye opmus senide, ayirmamis. Ne düşünceli kaynanam var diyeceğine.. Bu tarz elti kiskancliklarina girme bence, sen sevmesende oda gelini. Sevmiyorsan mesafenin koy, görüşme o ayri.

Canım seni çok iyi anlıyorum aynısından bi eltide bende var bunların gıcıklıkları saymakla bitmez adamı deli ederler psikolojilerini bozarlar sana tavsiyem o nasıl davranıyorsa sende öyle davran çünkü onun gibiler ailede her zaman değer görür

Ne kadar com alingansin böyle,her harekette mana aranmaz. İnsanlar kimi gün öyle kimi gün böyle davranır bosvwr

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Eltiniz istediği yerde eğlenebilir istediği yerde oynamayabilir, sizinle de oynamak zorunda değil. Kafasını çeviriyorsa illa iyi olmanız gerekmez sizde eşinizle oynayın ya da başkasıyla oynayın. Kayınvalidenle onun ilişkisi onları ilgilendirir, sonuçta kayınvalideniz çocuk değil değil mi? Diğer gelininin nasıl davrandığını görüyordur. Çok rahatsız oluyorsanız eltinize bakmayın, size nasıl baktığınıda görmezsiniz.

Kayınvalideniz iyi olmak istiyordur, gelini en nihayetinde, yüzyüze bakacaklar, bakıyorlar. Sizide öpmüş kırılmayın diye,dışlamamış, bir sorun göremedim ben.
Eltinizden hoslanmıyorsanız mecbur kalmadıkça biraraya gelmezsiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…