Çok canımı sıktı

derdinizin ellerinden öpüyorum

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı..

Dertsiz başa dert aramak..
Vah vah.

kayınvalidenle bu zamana kadar aranda sorun çıkmadıysa bundan sonrada eltin yüzünden çıkarma.kayınvaliden sana geçmiş zamanda kötü davranmış olsaydı eltine iyi davransaydı davanda haklısın derdim.kadıncağız aranızdaki dengeyi kurmaya elinden geldikçe kurmaya çalışıyor bence.eltinin yeni hayatına alışması içi sarılmıştır aralarında sıcaklık oluşması için.bence sorun eltin ...

Kaynanan eltini kimbilir ne için sarılıp öptü o anda. Gururunu kırıp kendini afettirmeye calışıyordur.elti de "kaynanam ne kadar politik davranıyor obur gelin geldi onu da opmek zorunda. hisseetti"diye icinden gecirmiştir Kötü hissetmesu gereken kişi sen degilsin

Eltinin sinsi ve kinayeli bakışlarından rahatsız oluyorsan sen de ona aynı bakışları atabilirsin

Demekki paylasilamayan kaynanada varmis bu hayatta....idolumdur, ilerde benim gelinlerde beni böyle paylasamasin insallah....

Sorun eltide kayınvalidede değil.
Sizin aranız iyiyse sorun yok, bu yapılanda farklı anlamlar arama.

Kayınvalidenizle aranız iyimiş zaten. . Dert ettiğiniz şeye bak. .
Eltiniz sizinle bir araya gelmek istemiyorsa sizde ona göre davranırsınız olur biter. .
Bazen bazı şeyleri görmemezlkten gelirseniz başınız ağrımaz

eltim sürekli eşimle bana laf sokuyor herkes görüyor duyuyor zaten. Ben yeni geldi alışsın diye uğraştım hep ve eşimde aynı şekilde. Saçlarını boyatmışsın çok güzel olmuş diyorum yoo boyatmadım ki dedi. Bildiğiniz gölge attırmış yoo diyo. Kayınvalideme birşey demiyorum diye kaç kez yazdım kız zaten bize laf sokuıp duruyor birde böyle bişi olunca oh dedi resmen

ayy madem öyle baktığını farkettin KV ne tekrar tekrar sarılsaydın da kodursaydı

Bende öyle düşünüyorum artık. Ne yaparsan yap bir değeri kalmıyormuş hep derlerdi de inanmazdım.

Aman elti ne yahu
Dışardan gelen o bırak o sana yaklaşsın
Yaklaşmıyosada oralı olma
Kv de ister öpsün ister yalasın
Elti manalı bakıyorsa sende bak o bozulsun

ayy madem öyle baktığını farkettin KV ne tekrar tekrar sarılsaydın da kodursaydı
Heheh ya ilk bunda neyse dedim geçtim. Bütün gün eltim birşeylerden laf sokmaya devam ettikçe canımı sıktı artık. Resmen güç aldı gibi oldu. Yaptığı o kadar kötülükler var ki buna rağmen böyle muamele görünce oh dedi sanki. Çünkü düğün günüde hem kendisi hem ailesi kayınvalidemlere o kadar ağır laflar ettilerki hemde hiçbirşey yokken. Bu erkek tarafı kız tarafını köpek yerine koyuyor. Sonra erkekler kına bitince sahilde birşeyler içmeye indiler. Kızın kardeşi dedisi falanda var bunların içinde. Beni rezil ettiniz alkol alarak diye eltim cırım cırım cırladı. Utandırdın beni vs diye anneside sen niye utanıyorsun onlar utansın çocuklarına sahip çıkamadılar vs diye neler sölediler. Ama ortada rezillik yok kendi kendilerine gittiler normal bi şekildede döndüler. Ve bunları götürende kızın kardeşi en çok alkolu alanda o.

Aman elti ne yahu
Dışardan gelen o bırak o sana yaklaşsın
Yaklaşmıyosada oralı olma
Kv de ister öpsün ister yalasın
Elti manalı bakıyorsa sende bak o bozulsun
ya dün olayın etkisinden epey sıkılmıştı canım. Kimseyede anltamam sonuçta burda paylaştım ama geçti bu sabah hepsi. Bu arada eşim abisi oluyor daha evlerine birkez çaya bile davet etmediler bizi.

ya dün olayın etkisinden epey sıkılmıştı canım. Kimseyede anltamam sonuçta burda paylaştım ama geçti bu sabah hepsi. Bu arada eşim abisi oluyor daha evlerine birkez çaya bile davet etmediler bizi.

Canım daha 2 aylık evlilermiş yeni evlinin evine gidilmez
Siz yemeğe alırsınız o kafayı toplayınca sizi alır
Başkasının evinde uyuzluk eden kendi evinde neler eder

bence abartmayın olabilir.düğün zamanı insanlar çok stresli oluyor.ne olduysa onun ayıbı.sürekli o şöyle yaptı böyle yaptı olaylarına girmek size bir şey kazandırmaz.aksine yok saymalısınız böyle önemsenmek ona güç verir kader planında

2 ay olmuş davet edilmeliydi.asla davet edilmeden siz onu çağırmayın.

2 aylık evliler onların değil sizin çağırmanız gerek yemeğe yada çaya siz çağırdınız mı onları?

Elti gemisi yürümez deniyor ya hani, acaba arada kaynana olmasa yürürmü?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…