derdinizin ellerinden öpüyorumKızlar benim bir eltim var acayip gıcık davranıyor herkese. Düğünde oynamak için karşısına geçiyorum ben yüzünü çeviriyor oynamak istemiyor benimle. Eşim geçiyor onada aynıyı şeyi yapıyor. Kendi şehrindeki düğünde güldüler eğlendiler döktürdüler. Buraya geldi erkek tarafındaki düğünde suratlarını astılar hiç gülmedi bile kız düğün boyunca. Daha birsürü garip olaylar vs. Neyse kayınvalideme de baya kötü davrandığı için herkes ister istemez sevmemeye başladı. Şimdi iki aylık evliler. Bugün hep birlikte kayınvalideme gittik. Yemek hazırlıyorduk bende mutfaktan odaya taşıyordum yemekleri neyse döndüm mutfağa kayınvalidem eltimi öpüp sarılıyor bende rahatsız etmemek için hemen kapının önündeki buz dolabına yöneldim. Kayınvalidemde benim gördüğümü görünce geldi hemen benide öptü bitane. Eltimde gıcık gıcık baktı bana. Ben çok alındım bu duruma. Biz hiç sorun olmadan sıkıntısız evlendik eşimle. Beni çok sever bende severim kayınvalidemi. Birbirimizden kırılmadık. Neyse bugün hem kendisine düğün gününe kadar hep kötü davranan gelinini mucuk mucuk öpüyor ki benim gelip gittiğim belli mutfağa bide sonra ben gördüm diye gelip birtanede beni öpüyor. Sanki gördüm diye ölesine gelip öpmüş gibi oldu. İçim acıdı üzüldüm çok eltimin öyle bana manalı bakması çok canımı sıktı.
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı..Kızlar benim bir eltim var acayip gıcık davranıyor herkese. Düğünde oynamak için karşısına geçiyorum ben yüzünü çeviriyor oynamak istemiyor benimle. Eşim geçiyor onada aynıyı şeyi yapıyor. Kendi şehrindeki düğünde güldüler eğlendiler döktürdüler. Buraya geldi erkek tarafındaki düğünde suratlarını astılar hiç gülmedi bile kız düğün boyunca. Daha birsürü garip olaylar vs. Neyse kayınvalideme de baya kötü davrandığı için herkes ister istemez sevmemeye başladı. Şimdi iki aylık evliler. Bugün hep birlikte kayınvalideme gittik. Yemek hazırlıyorduk bende mutfaktan odaya taşıyordum yemekleri neyse döndüm mutfağa kayınvalidem eltimi öpüp sarılıyor bende rahatsız etmemek için hemen kapının önündeki buz dolabına yöneldim. Kayınvalidemde benim gördüğümü görünce geldi hemen benide öptü bitane. Eltimde gıcık gıcık baktı bana. Ben çok alındım bu duruma. Biz hiç sorun olmadan sıkıntısız evlendik eşimle. Beni çok sever bende severim kayınvalidemi. Birbirimizden kırılmadık. Neyse bugün hem kendisine düğün gününe kadar hep kötü davranan gelinini mucuk mucuk öpüyor ki benim gelip gittiğim belli mutfağa bide sonra ben gördüm diye gelip birtanede beni öpüyor. Sanki gördüm diye ölesine gelip öpmüş gibi oldu. İçim acıdı üzüldüm çok eltimin öyle bana manalı bakması çok canımı sıktı.
Kızlar benim bir eltim var acayip gıcık davranıyor herkese. Düğünde oynamak için karşısına geçiyorum ben yüzünü çeviriyor oynamak istemiyor benimle. Eşim geçiyor onada aynıyı şeyi yapıyor. Kendi şehrindeki düğünde güldüler eğlendiler döktürdüler. Buraya geldi erkek tarafındaki düğünde suratlarını astılar hiç gülmedi bile kız düğün boyunca. Daha birsürü garip olaylar vs. Neyse kayınvalideme de baya kötü davrandığı için herkes ister istemez sevmemeye başladı. Şimdi iki aylık evliler. Bugün hep birlikte kayınvalideme gittik. Yemek hazırlıyorduk bende mutfaktan odaya taşıyordum yemekleri neyse döndüm mutfağa kayınvalidem eltimi öpüp sarılıyor bende rahatsız etmemek için hemen kapının önündeki buz dolabına yöneldim. Kayınvalidemde benim gördüğümü görünce geldi hemen benide öptü bitane. Eltimde gıcık gıcık baktı bana. Ben çok alındım bu duruma. Biz hiç sorun olmadan sıkıntısız evlendik eşimle. Beni çok sever bende severim kayınvalidemi. Birbirimizden kırılmadık. Neyse bugün hem kendisine düğün gününe kadar hep kötü davranan gelinini mucuk mucuk öpüyor ki benim gelip gittiğim belli mutfağa bide sonra ben gördüm diye gelip birtanede beni öpüyor. Sanki gördüm diye ölesine gelip öpmüş gibi oldu. İçim acıdı üzüldüm çok eltimin öyle bana manalı bakması çok canımı sıktı.
Bende öyle düşünüyorum artık. Ne yaparsan yap bir değeri kalmıyormuş hep derlerdi de inanmazdım.Canım seni çok iyi anlıyorum aynısından bi eltide bende var bunların gıcıklıkları saymakla bitmez adamı deli ederler psikolojilerini bozarlar sana tavsiyem o nasıl davranıyorsa sende öyle davran çünkü onun gibiler ailede her zaman değer görür
Heheh ya ilk bunda neyse dedim geçtim. Bütün gün eltim birşeylerden laf sokmaya devam ettikçe canımı sıktı artık. Resmen güç aldı gibi oldu. Yaptığı o kadar kötülükler var ki buna rağmen böyle muamele görünce oh dedi sanki. Çünkü düğün günüde hem kendisi hem ailesi kayınvalidemlere o kadar ağır laflar ettilerki hemde hiçbirşey yokken. Bu erkek tarafı kız tarafını köpek yerine koyuyor. Sonra erkekler kına bitince sahilde birşeyler içmeye indiler. Kızın kardeşi dedisi falanda var bunların içinde. Beni rezil ettiniz alkol alarak diye eltim cırım cırım cırladı. Utandırdın beni vs diye anneside sen niye utanıyorsun onlar utansın çocuklarına sahip çıkamadılar vs diye neler sölediler. Ama ortada rezillik yok kendi kendilerine gittiler normal bi şekildede döndüler. Ve bunları götürende kızın kardeşi en çok alkolu alanda o.ayy madem öyle baktığını farkettin KV ne tekrar tekrar sarılsaydın da kodursaydı
ya dün olayın etkisinden epey sıkılmıştı canım. Kimseyede anltamam sonuçta burda paylaştım ama geçti bu sabah hepsi. Bu arada eşim abisi oluyor daha evlerine birkez çaya bile davet etmediler bizi.Aman elti ne yahu
Dışardan gelen o bırak o sana yaklaşsın
Yaklaşmıyosada oralı olma
Kv de ister öpsün ister yalasın
Elti manalı bakıyorsa sende bak o bozulsun
ya dün olayın etkisinden epey sıkılmıştı canım. Kimseyede anltamam sonuçta burda paylaştım ama geçti bu sabah hepsi. Bu arada eşim abisi oluyor daha evlerine birkez çaya bile davet etmediler bizi.
Heheh ya ilk bunda neyse dedim geçtim. Bütün gün eltim birşeylerden laf sokmaya devam ettikçe canımı sıktı artık. Resmen güç aldı gibi oldu. Yaptığı o kadar kötülükler var ki buna rağmen böyle muamele görünce oh dedi sanki. Çünkü düğün günüde hem kendisi hem ailesi kayınvalidemlere o kadar ağır laflar ettilerki hemde hiçbirşey yokken. Bu erkek tarafı kız tarafını köpek yerine koyuyor. Sonra erkekler kına bitince sahilde birşeyler içmeye indiler. Kızın kardeşi dedisi falanda var bunların içinde. Beni rezil ettiniz alkol alarak diye eltim cırım cırım cırladı. Utandırdın beni vs diye anneside sen niye utanıyorsun onlar utansın çocuklarına sahip çıkamadılar vs diye neler sölediler. Ama ortada rezillik yok kendi kendilerine gittiler normal bi şekildede döndüler. Ve bunları götürende kızın kardeşi en çok alkolu alanda o.
ya dün olayın etkisinden epey sıkılmıştı canım. Kimseyede anltamam sonuçta burda paylaştım ama geçti bu sabah hepsi. Bu arada eşim abisi oluyor daha evlerine birkez çaya bile davet etmediler bizi.
2 aylık evliler onların değil sizin çağırmanız gerek yemeğe yada çaya siz çağırdınız mı onları?ya dün olayın etkisinden epey sıkılmıştı canım. Kimseyede anltamam sonuçta burda paylaştım ama geçti bu sabah hepsi. Bu arada eşim abisi oluyor daha evlerine birkez çaya bile davet etmediler bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?