Çok canımı sıktı

kayınvalidem biraz tutucu pahalı olunca bişiler gözüne gelir çünkü maddi durumları iyi değildi bu sene düzeldi biraz. O yüzden de pahalı şeyler oldumu garip geliyor kadına. Eltimde bunu biliyordu herkesin içinde dedi. İkea hem çok kalitesiz öğrenci evi gibi aile evine uygun değil hemde çok pahalı dedi. Eşimde bende şok olduk. Halbuki tam tersi biz aylarca araştırıp aldık çok kaliteli ve kalitesine göre de çok uygun. Bide genç yaşta evlendiğimiz için geç dizayn ettik biz evi modern ve spor. Gelip gördüğü için öğrenci evi dedi bizim eve. Ve öyle diyim bizim tv ünitesinin aynı tarzında tv ünitesi aldı ve 4000 tl verdiler. Biz 1000 tl verdik aynısına. Buz dolabını 4000 tlye aldırttı illede ben bunu istiyorum diye. İlk başta ikea çok pahalı deyip herşeyin en pahalısını aldırttı. Ve kayınvalidemlerin durumu iyi değildi epey borca girdiler. Aslında kimseyi borca sokmaya ihtiyaçları yoktu kendiside kocasıda çalışıyor evlerine zaten 6000 maaş giriyor.

sende kayınvalidenin sevgisini kıskanmışsın galiba ?

hani kız o kadar surat yaptı yine de yarandı benden kıymetli diye düşünmüşsün
Kıskanmaktan ziyade şöyle oldu. Allah biliyo gerçekten ben çok iyi olsunlar isterim. Hepimiz aileyiz sonuçta herkes mutlu oldukça bende olurum. Ben yemek taşıyorum döneceğim bir saniye sonra sarıldın öptün diyelim beni görünce bir rahatsızlık oldu yanlış anlıcakmışım gibi oysa ben yanlış anlamadım. Sonra gelip beni de öptü eltimde böyle manalı baktı. Ben kendimi beni hiç sevmiyormuş da ben gidince o arada hemen eltimi sevmiş bende gelince mecburen benide sevmiş gibi oldu. Ben yinede kayınvalideme kırılmadım kıskanmadım eltimin manalı bakışı canımı sıkmıştı. Şuanda geçti ama önemli değil gerçekten.

Böyle söylerseniz kv nin yanında falan garip anlaşılır ama. Haklısınız fakat şimdi biri gelip bana şu marka neden almadın neden ucuza kaçtın, ben daha fazla para verdim benimki daha süper dese gülerim sadece, ben buzdolabını piyasanın yarı fiyatına aldım araştırıp, uyuz olduğum hısım akraba cinsi eve geldiğinde illa bir fiyat sorulur ya hani, ucuzdu dedim geçtim, markasına laf edene servise sen mi götürüceksin, ben mi götüreceğim dedim bozulunca, sen istediğini al dedim.

Kvnin durumunu zora soktuysa kendi düşünsün, siz düşünmeyin, o aldırdı diye kıymetli olmayacak, iki gün sonra saçma sapan bir laf ederse kv zamanında öptüm şimdi kızmayayım mı diyecek, yoo. O kadar para harcadım ama bu ettiği laf neydi diye bozulacak. Evlerine ne kadar maaş girerse girsin, mutlular mı değiller mi o önemli. Sizin için de öyle.

Açık açık "hayırdır ne bakıyon?" denilebilir. Ben olsam derdim. Vereceği cevaba göre de ilişkimi sınırlardım. Ne münasebet bana tip tip bakacak? Dönsün totosuna baksın saygısız.

insanlar kendilerine bakmadan sırf yorum yapmak için yorum yapıyorlar. Bizde yeni evliyiz bize geldiler ne bir hayırlı olsun ne başka birşey oturdu ölece sadece. Kendi evlerinde de açık açık öğrenci evi dedi bizim eve.

Açık açık "hayırdır ne bakıyon?" denilebilir. Ben olsam derdim. Vereceği cevaba göre de ilişkimi sınırlardım. Ne münasebet bana tip tip bakacak? Dönsün totosuna baksın saygısız.
insan kötüyle karşılaşmasın napcanı bilemiyo vala ben şaşırıp kalıyorum

gerçekten varmı dedigin gibi bi kaynana hayal bile edemiyorumm benim kara yılan kaynanadan çektiklerimin üstüne

Siz kendi kendinizi doldurmuşsunuz bence kız daha yeni evli doğru düzgün tanımuyorsunuz ve tanımak için şans da vermiyorsunuz hemen yapıltırmışsınız yaftayı bir dolu şey yazmışsınız ne var bir dolu şey hemen kıskanan elti durumuna sokmuşsunuz. Kaynananız onu sevmesin öpmesin tüm aile sizi sevsin istiyorsunuz herhalde. Kaynanam da sevmiyor dediniz ama gelinin öpüyor mutfakta demek ki öyle birşey yok siz öpmesine gıcık olmuşsunuz ee gelip sizi de öpmüi ayrım yapmıyor kız daha yeni yabancılık çekmemesi için yakın duracağınıza fesatlık yapıyorsunuz öptü diye deliriyorsunuz. Aynısını küçük kuzenim de yaşadı. Kızın orada kına oldu yemeğiyle eğlencesiyle öbür gelin beğenmemiş de etmemiş de. Yok evine aldığı eşyaların parasına kadar laf yaptı. Kameralar fotoğrafçı düğünde hep onları çekti bizi çekmedi dedi oysa tabii ki damatla gelin çekilir. Neler neler dedi. Daha dün bir bugün iki biraz yapıc olun kıskanç olan sizsiniz bence öptü diye böyleyseniz hediye filan alsa kaynananız ne yaparsanız acaba.

gerçekten varmı dedigin gibi bi kaynana hayal bile edemiyorumm benim kara yılan kaynanadan çektiklerimin üstüne
her ailede biri tuhaf çıkıyor desenize. Kayınvalimde bir sorunum yok bende güler yüzlüyüm zaten. Şunu isterim bunu isterim de hiç olmadı bende. Şu takılsın bu takılsın vs. Hatta kayınvalidem hiçbirşey istemedim diye artık kendisi okul mezuniyetimde küçük bir kolye almıştı. Bende anlayışlıyım onlarda öyle. Eltime takılmıştım aman onuda takmıcam hiç gerek yok:)

ben kimseye laf yapmadım buraya yazdım kimseye sölememek için. Ayrıca kıskanan taraf ben değilim en baştan beri geri çeken kendisi. Bir yıldır tanıyorum kızı zaten bir yıla yakın nişanlı kaldırlar. Eltim eşimin kardeşine annen hep beni çirkin buluyor onu beğeniyor beni sana yakıştaramıyor vs diye kendi kendine laflar çıkartıyordu. Benim kendi düğünümde ben salık saç kullanmıştım topuz sevmiyorum diye. Gelin saçı konusu oldu. Bende ben açık saç kullanmıştım düğünde dedim. Yine herkes toplu oturuyordu ay ben hiç sevmem açık saç ne o öyle gelin dediğin topuzlu olur demişti. Herkes sustu kaldı.

ayrıca nasıl okudunuz anlamadım bizim evin eşyalarına laf eden o. Biz zaten görmedik onların evini de eşyasını da.

ya tek kendisi de değilki eltimin annesi de düğünde kız tarfından kuzeni falan beni sevdiler düğünde karşılıklı oynuyoruz. Eşimin kardeşinin en yakın arkadaşı duyuyor bunu. Eltimin annesi gelip o bizle oynayan kuzenine oynamıcaksın onlarla diye kızmış. Zaten bir daha da yanaşamadı bile kız bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…