Cok caresiz im

Caresizyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
25
3
1
36
Derdim Cok büyük kafayi yemek üzereyim. Kocamla 10 yildir Beraber 6 yilini evliyiz aslinda Cok iyi biri ama seneler gectikce aramizda Mesafe girmeye basladi cinsellik azaldi hep sordugumda bisey yok deyip gecirdi. Nezaman kavga etsek kapati konuyu herseyi halinin Altina süpürmeyi Cok sever. Artik beni sanki duymuyor gibiydi. Artik Ben kavgalarda cilgina dönüyordum bagirarak kavga ediyor herseyinden süpheleniyor ve dile getiriyordum. Benimle Artik yalniz Bile kalkiyor hep arkadaslarimizla olmak istiyor du. Cinsellik Te Ben söyledigim zaman oluyor du. O yine her kavgada üsten almasina Rahmen Ben hep üstüne gidiyordumcekilmez hale geldim sondern kavgadan sonra benden ayrilmak istedigini söyleyip beni azarladi aglama deyip bagirdi o sakin insan sanki yok oldu. Üstüne Önceden hasta ziyareti Icin annesi yle Önceden ayarladigi yurtdisina gitti bi hafta ne aradi ne sordu. Ailesi benim hatali oldugum Halde ona karsi cikti lar ayrilikt Böyle kolay mi diye. Simdi aile baskisi var o yüzden evde bi hafta misafir odasinda yati. Yalvardim hatami anladim özür diledim bi sans vermesi Icin. Zar zor verdi ama zorla yatagin da yatiyor sende sogudum diyor icime atmaktan biktim, annemin hatrina bi sans veriyorum diyor. Ama ayni bi yabanci ne konusuyor ne ölüyorum öyle 2 haftadir yabanci gibiyiz. Ne yapabilirim etkisi gibi olmasi Icin hatami gercekten anladim ve bunun icin ugrasiyorum. Ama Böyle sans olmazki

Bunlar erkekleri çok yoran konular,hele ki içi boşsa.
Biraz kendi haline bırakın, gerçekten bu davranışlarınızdan vazgeçtiyseniz kendi gözüyle görsün.üstüne gitmeyin

Evet ama benimle konusmuyor Bile Budapest canimi Cok acitiyor yani Neu yapabilirim sogukluk gecmesi Icin onsuz hayat düsünemiyorum

Sürekli baskılamayın. Normal davranın. İletişiminizi kesmeyin. Ama süreklide bu konuyla ilgili konuşmayın. Aradan biraz zaman geçince yatağına dönmesini teklif edin mesela. Yok derse ısrarcı olmayın.biraz daha yol katetiğinizi düşündüğünüzde tekrar teklif edersiniz.

Çok bunaltmış olabilir mısınız??
Kendi haline bırakın
O size nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın

Evet Cok bunalmis hep bunu diyor zaten ama insan hemen bosanmak ister mi? Bi oturup konussa deseydi Artik cekemiyorum felan belki hatami anlardim. Bu yüzden Cok üzgünüm zaten.
Demekki bu konuşmayı yapacak kadar bile tahammül kalmamış adamda??
Veya başka birisi var??
Ama hadi konuşalım deyip durmayın
İlgilenmeyin
evde o yokmuş gibi davranın bı süre
Bide böyle deneyin bakalım

Tabi ki Tam eminim diyemem ama sanmiyorum cünkü evden Ise isten eve. Hersey den korkar oldum Ters teper diye 3 güne dogum günü var ne yapicami bilmiyorum

Tabi ki Tam eminim diyemem ama sanmiyorum cünkü evden Ise isten eve. Hersey den korkar oldum Ters teper diye 3 güne dogum günü var ne yapicami bilmiyorum
Bişey yapma işte
Adamda zaten bişey istemiyor demekki bı pasta al tamamm
biraz bırak kendi haline
Devamlı üstüne gidersen kaçar zaten
Boşanmak istemiş annesinin lafiyla gelmiş birde ayrı yatıyormuşsunuz
Düşünsün kendisi
Daha fazla değerini düşürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…