- 26 Ocak 2023
- 59
- -20
- 1
- Konu Sahibi bebegim hasret
-
Asker eşi olduğum için iletişim halindeyimSiz neden sürekli eş ailesi ile iletişim halindesiniz kendi özel hayatınız yok mu?
bir de utanmadan sen bana güvenmiyorsun mu dedi. sende akşam arama bir adamı beğendigini söyle bakalım birşey söylerse de sende bana güvenmiyorsun dersin.Benim eşim askerde şuan eşimin ailesi bana karşı iyi değiller 2 ay kaldı gelmesine kendi ailemle ilgili sorunlar var eşimin bana yardımcı olması gereken yerde dün akşam konuştuğumuzda bana bir kadını sosyal medyada beğendiğini söyledi o bayan onun uzak akrabası kayınvalidem eşimin fotoğraflarını sosyal medyaya koyuyor o bayanda beğenmiş eşim bunun altında bişey aramış ve bayanın fotoğrafını beğenmiş bana dedigi kelime ise onu denemek için yaptım bana karşı kötü bir düşüncesimi var diye merak ettiğini söyledi bana bnde telefonu yüzüne kapattım sonra tartıştık biraz ve hiç konuşmadık sen bana güvenmiyorsun dedi ne yapmam lazım çok çaresiz kaldım
Hiç konuşmuyoruz şuanbir de utanmadan sen bana güvenmiyorsun mu dedi. sende akşam arama bir adamı beğendigini söyle bakalım birşey söylerse de sende bana güvenmiyorsun dersin.
bir de utanmadan sen bana güvenmiyorsun mu dedi. sende akşam arama bir adamı beğendigini söyle bakalım birşey söylerse de sende bana güvenmiyorsun dersin.
Hasret ismi vefat eden kardeşim bebekken vefat etti konuyu bilmeden yargılama yapmayın!Diğer konunda da dedik. Eltinle hamile kalma yarışı yapma. Git okul oku meslek edin diye. Yoksa böyle şamaroğlanına dönersin.
Bir de rumuz: bebeğime hasret sanki 45 yaşında tüp bebek deniyen abla
Çok vizyonsuzsun. Eşin ve ailesi sana zerre değer vermiyor değer verilmediğin yerde kalma, hamile de kalmaaaa
aaaaa öyle deme ama kocası denemiş kadınıBu ne bicim hastalikli bir kafa ya.
Bu adama yoldan geçen bi kadin yanlişlikla baksa peşine takilir oyle birini bulup evlenmişsiniz .
Bu kişiyi hak etmiyorsun kendine gel
Çok doğru tespitBu ne bicim hastalikli bir kafa ya.
Bu adama yoldan geçen bi kadin yanlişlikla baksa peşine takilir oyle birini bulup evlenmişsiniz .
Hasret ismi vefat eden kardeşim bebekken vefat etti konuyu bilmeden yargılama yapmayın!
Yüzsüzler ailesi resmen. Boşan direk bir saniye dahi düşünme.Benim eşim askerde şuan eşimin ailesi bana karşı iyi değiller 2 ay kaldı gelmesine kendi ailemle ilgili sorunlar var eşimin bana yardımcı olması gereken yerde dün akşam konuştuğumuzda bana bir kadını sosyal medyada beğendiğini söyledi o bayan onun uzak akrabası kayınvalidem eşimin fotoğraflarını sosyal medyaya koyuyor o bayanda beğenmiş eşim bunun altında bişey aramış ve bayanın fotoğrafını beğenmiş bana dedigi kelime ise onu denemek için yaptım bana karşı kötü bir düşüncesimi var diye merak ettiğini söyledi bana bnde telefonu yüzüne kapattım sonra tartıştık biraz ve hiç konuşmadık sen bana güvenmiyorsun dedi ne yapmam lazım çok çaresiz kaldım
Yok onu denemek için yaptım, yok o beni sosyal medyada beğendi, saçma sapan şeyler. Yani bir ilişkide böyle saçmalıkların olmaması gerekiyor. 15 yaşındaki ilişkilerde böyle şeyler yapılır, size de ama en çok eşinize bol olgunluk ve sorumluluk diliyorumBenim eşim askerde şuan eşimin ailesi bana karşı iyi değiller 2 ay kaldı gelmesine kendi ailemle ilgili sorunlar var eşimin bana yardımcı olması gereken yerde dün akşam konuştuğumuzda bana bir kadını sosyal medyada beğendiğini söyledi o bayan onun uzak akrabası kayınvalidem eşimin fotoğraflarını sosyal medyaya koyuyor o bayanda beğenmiş eşim bunun altında bişey aramış ve bayanın fotoğrafını beğenmiş bana dedigi kelime ise onu denemek için yaptım bana karşı kötü bir düşüncesimi var diye merak ettiğini söyledi bana bnde telefonu yüzüne kapattım sonra tartıştık biraz ve hiç konuşmadık sen bana güvenmiyorsun dedi ne yapmam lazım çok çaresiz kaldım
Boşuna akıl vermeyin derim. Konu sahibi 20 yaşında hamile kalmak için eltisiyle yarış yapıyor, eski konusunu okuyun tam bir Kezban
teşekkür ederim inceledim şimdi allah akır fikir versin ne diyeyim. gençler 20 yaşında eglenir gezer tozar bu da eltisiyle hamile kalma yarışı... yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?