- 26 Ocak 2023
- 59
- -20
- 1
- Konu Sahibi bebegim hasret
-
Sizin Türkçe anlayışınız yok sanırım düzgün okusaydınız benim bebek sahibi olmak istemediğimi anlardınızBoşuna akıl vermeyin derim. Konu sahibi 20 yaşında hamile kalmak için eltisiyle yarış yapıyor, eski konusunu okuyun tam bir Kezban
Ben uzun bir süredir tedavi oluyordum.ama hastalığımın ne olduğunu bilmiyordum net cevap alamadım en son gittiğimiz doktor bana polikistik over sendromu olduğunu söyledi.tedavi olup öyle hamile kalırsın dedi eşim 6 aylık askerlik görevini yapmaya gitti ve 3ay sonra izin kullandı test yaptım pozitif çıkmıştı askerde sürpriz yaptım bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç boş gebelik
Başka konularınızda eş ailesiyle yaşadığınızı söylemişsiniz evlilik böyle bir şey değil. Çocuk oyuncağı olmuş sizinki.Asker eşi olduğum için iletişim halindeyim
Sizin Türkçe anlayışınız yok sanırım düzgün okusaydınız benim bebek sahibi olmak istemediğimi anlardınız
Herkesi kendim gibi zannetmiştim çok yanılmışımDaha önce eşinizin iyi biri olduğunu yazmıştınız.Eşiniz hiç iyi biri değil.Çocuğunuz olsa da olmasa da sizi aldatacak karatersiz biri.
aaaaa öyle deme ama kocası denemiş kadını
Herkesi kendim gibi zannetmiştim çok yanılmışım
Ben sadece tedavi olmak için uğraşıyorum ve benim ne olduğum sizi ilgilendirmez beğenmiyorsanız yorum yapmayın!Eski konuların hep uzun zamandır hamile kalmaya uğraşıyorsunuz ajitasyon yapmayın yemezler
Benim iyi veya kötü olduğum sizi ilgilendirmez!Sizde iyi biri değilsiniz.Sırf etlinizle yarışmak için böyle bir adama ve ailesine cocuk yapmaya çalışıyorsunuz tüm konularda ana başlık hamile kalamıyorum eşim askerden geldi denedik olmadı üzerine:)
Daha önceki konunda da yazmıştık.Kötü bir ailen var onların yanına dönemezsin.Bir işe girip çalışmayı denesen.Hem para kazanırsın,hem de size değişiklik olur.Bu çocuk meselesini biraz ertelersin.Kocan aldatacak belli ki aranıyor.Ona çok güvenme.O kayınvalide kuma bile getirir evine.Herkesi kendim gibi zannetmiştim çok yanılmışım
Ben sadece tedavi olmak için uğraşıyorum ve benim ne olduğum sizi ilgilendirmez beğenmiyorsanız yorum yapmayın!
Benim iyi veya kötü olduğum sizi ilgilendirmez!
asla asla bizim içimiz kötü yi niyetli mi kötü niyetli mi ona bakacaktır, ay bir de bu tipler kocasına asla laf ettirmez şimdi başlar bize saldırmayaTabi kesin denemiştir. Kadin kotu niyetliyse hemmmeeen engelleyip kaçacaktir. Burdan ekmek cikar mi diye dusunmemiştir asllllaaaaa, asllaaa
asla asla bizim içimiz kötü yi niyetli mi kötü niyetli mi ona bakacaktır, ay bir de bu tipler kocasına asla laf ettirmez şimdi başlar bize saldırmaya
ay bırak eltisiyle hamile kalma yarışına devam etsin kocası şimdi bulur bi kılıf, unutur herşeyi buBana saldırmaya başladı bile yalanlarını ortaya çıkarınca :)
Bize deli yürek, kocaya Fatih ürek
NE ALAKAAA NE ALAKA. asker eşi olunca ailesiyle iletşime mi geçmeniz gereekiyor sürekliAsker eşi olduğum için iletişim halindeyim
ay bırak eltisiyle hamile kalma yarışına devam etsin kocası şimdi bulur bi kılıf, unutur herşeyi bu
Olmak istemeyip de hamile kalma yarışına girmenizdeki mantık nedir?Sizin Türkçe anlayışınız yok sanırım düzgün okusaydınız benim bebek sahibi olmak istemediğimi anlardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?