Öncelikle Allah kolaylık versin. Acaba okuluyla arkadaşlarıyla ilgili br sorun mu var. Bir uzmana mı görürseniz.merhaba arkadaşlar benim 11 yasında oglum var gecen sene sınıfı şök le gecti milli eğitim bakanı yardımıyla zorla gecirdim bu sene 7.sınıf, ve yine aynı şekilde calısmıyo dinlemiyor okulu bir türlü sevdiremedim bu sene yine kritik durumu sınıfta kalma durumu söz konusu ne yapmalıyım bilmiyorum psikolojm bozuldu
okuma hevesi hiç yok bir senesi gidecek yazık cok üzülüyorumÖncelikle Allah kolaylık versin. Acaba okuluyla arkadaşlarıyla ilgili br sorun mu var. Bir uzmana mı görürseniz.
Türkce ingilizce sosyal ve secmeli ingilizceHangi dersleri zayif?
bana calısıyor gibi görünüyor ama benim baskım altında okulda derslerle alakası yok sözlü notu 36 girilmiş fenden artık siz düşünün ne kadar alakalıBen öğretmenim bazı öğrenciler malesef böyle. Genel olarak ya ailesi ilgisiz ya da öğrenci arkadaş çevresi sıkıntılı. Çocuğunuz evde çalışıyor mu yoksa çalışmadığı için mi yapamıyor?
Öğretmenleri ne diyor davranış bozukluğu var mı? Ders düzenini bozma vb.bana calısıyor gibi görünüyor ama benim baskım altında okulda derslerle alakası yok sözlü notu 36 girilmiş fenden artık siz düşünün ne kadar alakalı
keske sadece İngilizce olsa ama neredeyse bütün ana dersler düsükMerhaba çocuklara özel ingilizce dersi veriyorum. 5 öğrencim var biri aynı sizin oğlunuz gibi . İlk dersine gittiğimde çocuk koltuklardan zıplıyordu. Birkaç ders sonrası çocukla iletişim kurmayı başardım ve beni dinlemeye başladı. Dersten nefret eden çocuk verdiğim kelimeleri ezberleyip ödevleri yapıyor artık.
Eğer özel ders düşünürseniz yardımcı olabilirim.
Özel ders harici nasıl sevdirebileceğinize dair de özelden yazarsanız fikir verebilirim.
ilgisiz sadece matematikte cok iyi sevdiği tek dersÖğretmenleri ne diyor davranış bozukluğu var mı? Ders düzenini bozma vb.
İngilizce öğretmeni misiniz?Merhaba çocuklara özel ingilizce dersi veriyorum. 5 öğrencim var biri aynı sizin oğlunuz gibi . İlk dersine gittiğimde çocuk koltuklardan zıplıyordu. Birkaç ders sonrası çocukla iletişim kurmayı başardım ve beni dinlemeye başladı. Dersten nefret eden çocuk verdiğim kelimeleri ezberleyip ödevleri yapıyor artık.
Eğer özel ders düşünürseniz yardımcı olabilirim.
Özel ders harici nasıl sevdirebileceğinize dair de özelden yazarsanız fikir verebilirim.
Psikolojik testler , zeka testleri yapıldı mı ?merhaba arkadaşlar benim 11 yasında oglum var gecen sene sınıfı şök le gecti milli eğitim bakanı yardımıyla zorla gecirdim bu sene 7.sınıf, ve yine aynı şekilde calısmıyo dinlemiyor okulu bir türlü sevdiremedim bu sene yine kritik durumu sınıfta kalma durumu söz konusu ne yapmalıyım bilmiyorum psikolojm bozuldu
Öncelikle başarısız olmak dünyanın sonu değil lütfen böyle düşünmeyin ve böyle hissettirmeyin. Sınıfta kalması normal toparlar geçer bunda sorun yok . İsterseniz okulu değiştirin farklı bir ortam olur , çocuğunuzu sevdiği bir spor branşına yönlendirebilirsiniz sevdiği bir şeyle ilgilenirse başarılı olur ve bu özgüvenini geliştirir başaracağına olan inancı gelişirmerhaba arkadaşlar benim 11 yasında oglum var gecen sene sınıfı şök le gecti milli eğitim bakanı yardımıyla zorla gecirdim bu sene 7.sınıf, ve yine aynı şekilde calısmıyo dinlemiyor okulu bir türlü sevdiremedim bu sene yine kritik durumu sınıfta kalma durumu söz konusu ne yapmalıyım bilmiyorum psikolojm bozuldu
evet yapmak istediği zaman yapıyor matematik ten 85 alan ögrenci de zeka sorunu olamaz bence yani ben öyle düsünüyorumPsikolojik testler , zeka testleri yapıldı mı ?
Tek sebep okulu sevmemesi mi ?
Genellikle matematiği sevmez sıpalar, alanım matematik. Baba ilgili mi erkek çocuklarda baba faktörü baya önemli ortaokul dönemindeilgisiz sadece matematikte cok iyi sevdiği tek ders
galiba Baska care kalmayacak bana okulu degiştirnekten Baska ama oda korkutuyor beni simdiden böyleyse seneye lgs sınavında ne olacak sonrası derken bende duygular karmaşık bir hal alıyorÖncelikle başarısız olmak dünyanın sonu değil lütfen böyle düşünmeyin ve böyle hissettirmeyin. Sınıfta kalması normal toparlar geçer bunda sorun yok . İsterseniz okulu değiştirin farklı bir ortam olur , çocuğunuzu sevdiği bir spor branşına yönlendirebilirsiniz sevdiği bir şeyle ilgilenirse başarılı olur ve bu özgüvenini geliştirir başaracağına olan inancı gelişir
matematik konusunda aynı babası :) ama diger ana dersler umrumda bile degil özellikle matematik te zorlanır cocuklar benimki Türkce de İngilizce de 35Genellikle matematiği sevmez sıpalar, alanım matematik. Baba ilgili mi erkek çocuklarda baba faktörü baya önemli ortaokul döneminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?