• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim

hepinize çok teşekkür ederim bazı kıllanan arkadaşlar olmuş bende steyene msn werebilirim açıpda kız olduğumu görelibilirler bu bir
sonra ben kararımı sık değiştiren insan değilm zaten ayrılcaktım fakat sizlerede sormak istedimm sizlerlede aynı şeyleri düşündüğümü gördüm ama burdada gördüm ki bazı insalar okadar acımsız ki saçma sapan konuşabiliyolarlar insanların böle durumlarından faydalanıp üstüne gelebiliyorlar gördüm ki insanın kendinden başka kimse yok aslındaa isteyeen msn werrim onun için bakcam buraya sadecee yoksa bu topiğe girmem bidaaa

valla canım seni ölümle tehdit etmiş biriyle sakın ha evlenme derim. Canını sokakta mı buldun?

Ayrıca çaresiz hissetmen için bir neden göremedim anlattıklarından. Hayatta başarılar dersin yol verirsin.

Böylesine basit bir olayda kudurup tam bir hödüğü dönüşen adamla evlilik nasıl ve ne kadar yürür varın siz karar verin.
Bu olay benim başıma gelseydi, arkama bakmadan bu işi bitirirdim.

:uhm:bişey sormak isterim ama nişalıyım diyorsanız ama evli ev hanımın yazıyor avatarınızda ben mi yanılıyorum:uhm:kafamçokkarıştıfisfisfis

yuh ya o laf nisanliya denilecek kelimemi:1shok:
herkesin ortasinda sana bagirip cagircak sende susdunmu bide tehtid :1shok:
nisanliyken bunu yapani evlenince dusunemiyorum kusura kalmasinda ben boyle nisanliya kendimi mahrum ederim kurban olsun bana!!!!!!!!!!!!!!!!!:1closedeyes:

Aman güzelim aman,,

Hiç düşünmeden koy kapının önüne.

Kadınını el üstünde tutmayan adamdan koca olmaz !

Allah' tan henüz nişanlılık evresinde göstermiş yüzünü,

Son karar senin elbet ama Yol yakınken dönmeni tavsiye ederim.

ben buraya çoktan üye oldum konu okuyorum fakat yazmıyordum geçenlerde başıma benimde kötü bi olay geldi.ben nişanlıyım.nişanlımla nikah için koşturuyorduk.nese ogünde cumaydı dedim sen kılarken bende gelinlik bakayım gelinlikçini adını falan söledi beni bekle orda dedi sonra ara dedi bende dedim sen kılarken bende gideyim dedim işte böle diyalog geçti nese cuma bitti gelmiyo aradım bi kapalıydı 10 dk sonra bida aradım açtı ama müthiş sinirli küfrediyo bağırıyo anlatama size.sonra dediki bi lafı bile anlamıyosun senin gibi öküz biriyle nasıl olacak bilmiyorum dedi yüzüne kapadım.geldi bende çarşıda bi yerde bekliyorumm geldi bağırıyo çarşının ortasında küfrediyo sonra telefonu yere attı kırıldı herkes bize bakıyo sonra kolumdan ttutu çekti ben sinirle çektim koluma ağlamaya başladım yüzüğü çıkardım eline koydum peşimden geldi böle zorda kaçacan mı tak şu yüzüğü falan filan dedi bitirince ewe sağ gidemzsin dedi işte taktım yüzüğü 3 4 gündür konuşmuyoruz lütfen bana akıl werin dewam edeyim mi yoksa bitireyim mi??
kusura bakmayın uzun oldu ama sabrınıza sığınıyoruma.s.

canım bu nasıl bi olay böyle.yani ortada hiç bişey yokmuydu.ya gerçi olsada sana öküz demesi ne büyük saygısızlık ve terbiyesizlik.bide tehdit etmiş.ne sanıyoki kendini bu adamlar.canım bence sen şöyle bi kafanı dinle ve evlilik kararını tekrar değerlendir.çünkü evlilik o kadar zor bi sorumlulukki.allah korusun evlenince bu adam şiddete falan başvurmasın

nişanlıyken ayrılmaya kalktığında eve sağ gidemezsin diyen bir adam evlenince gerçekten büyük bir problemde ayrılmaya kalksan gerçekten sağ bırakmaz sanırım.. çok çok iyi düşün..

ben buraya çoktan üye oldum konu okuyorum fakat yazmıyordum geçenlerde başıma benimde kötü bi olay geldi.ben nişanlıyım.nişanlımla nikah için koşturuyorduk.nese ogünde cumaydı dedim sen kılarken bende gelinlik bakayım gelinlikçini adını falan söledi beni bekle orda dedi sonra ara dedi bende dedim sen kılarken bende gideyim dedim işte böle diyalog geçti nese cuma bitti gelmiyo aradım bi kapalıydı 10 dk sonra bida aradım açtı ama müthiş sinirli küfrediyo bağırıyo anlatama size.sonra dediki bi lafı bile anlamıyosun senin gibi öküz biriyle nasıl olacak bilmiyorum dedi yüzüne kapadım.geldi bende çarşıda bi yerde bekliyorumm geldi bağırıyo çarşının ortasında küfrediyo sonra telefonu yere attı kırıldı herkes bize bakıyo sonra kolumdan ttutu çekti ben sinirle çektim koluma ağlamaya başladım yüzüğü çıkardım eline koydum peşimden geldi böle zorda kaçacan mı tak şu yüzüğü falan filan dedi bitirince ewe sağ gidemzsin dedi işte taktım yüzüğü 3 4 gündür konuşmuyoruz lütfen bana akıl werin dewam edeyim mi yoksa bitireyim mi??
kusura bakmayın uzun oldu ama sabrınıza sığınıyoruma.s.

allah allah bende anlamadim.. durduk yerde neden küfretti sana .. acaba ordan biriylemi tartisti.. ama öyle olsa bile senin ne sucun var.. hmmm... bence bi konus nisanlinla derim ben.. eger böyle bisi ilk kez oluyosa, sana yeni yeni icaatlar cikarmasin... adam akilli derdini anlatsin
allah yrdmcin olsn..

15 dk beklemenin bedeli buysa,kurtul bu hastalıklı insandan.Çok şey yazılmış hepsini okuyamadım ama sanırım ayrıldın.En mantıklısını yapmışsın.

Kusura bakma ama siz evli bile değilsiniz bu hakaretleri duyuyorken, eğerki bu insanlada evlenecek olursan da daha çok şeylere hazırlıklı ol çünki bu insanla evlenmen bir hata bence.Bir arkadaşım anlatmıştı halasının düğününde tam salona girecekken gelin ve damat arabadan inmişler bir kaç adım atmışlarki gelinin ayakkabısı bir yere takılmış ve bir an duraksamış bu arada damat bey geline herkesin içinde mal gibi ne yayılıyorsun orda demiş vede gülmüş bunun üstüne gelin arabaya binip basmış gitmiş vede evlenmemişler.sen sen ol asla ve asla kendini bu anlamda ezdirme.

canim valla simdi böyle diyen evlenince ana avrat düz gider haberin olsun,,, korkma bisi yapamaz dag basimi burasi ailene söle bak kesin söle araya onlar girsin bitirsin isi. böyle sevgimi olur ya...:kızgın:

nisanlin demekki sinirli bi tip bence ayril gitsin hatta gerizekalinin teki oyle olmasa nisanlisina boyle davranmaz ya seni sevmiyor yada ayrilmak istiyor
dedigin gibi bazi arkadaslar acimasiz davraniyor ama bu sitede oyle seyler oluyor ki insanlar neye inanacaklarini sasirdilar dogrusu

gelin ata atlamış ya nasip demiş
erkekler kendilerini garanti altında görüyorlar nişanlanınca heralde bunu yapan adam zaten düzelmez ki
bu yaşa kadar adam olmadıysa sen adam edemezsin zaten kızmayın ama evleneceği insana hakaret eden kişi her şey olur ama adam olamaz
bas tekmeyi gitsin

ya durduk yerde bu ne tavır öncesi falan var mı bu olayın..ilk küfürü mü bu sana?
parası mı yoktu acaba?hayır kıldıgı namazın hayrı ne anlamadım..
yolda kavga ne ayıp bi şeydir ya vallahi ben olsam çok düşünürdüm bu olayı..ayrıca aradı mı 3gündür ve özür diledi mi yani affet diye ne yaptı?

ÖKÜZ lafı başlangıç kısmı hayatım..sinirlendiğinde verdiği tepkinin en yumuşatılmış hali..evlendiğinde duyacağın kelimeleri sen hayal bile edemezsin,şimdiden bunu dedi ise..balık baştan kokuyor canım dikkatli ol..değişir diyede düşünme..adam genel yapısını ortaya koymuş,anlayana....küfür tehdit..ohh maşallah,ben daha ne diyimki..bu adam evlenince şiddette uygulamazsa iyidir..ki bence yapısı müsait,yol ver gitsinnnnnn..hayatını zehir etme,sonra k imseciklere diyecek sözün olmaz,çünkü sinyali vermiş adam,daha ne yapsın demi ama.:?

:uhm:bişey sormak isterim ama nişalıyım diyorsanız ama evli ev hanımın yazıyor avatarınızda ben mi yanılıyorum:uhm:kafamçokkarıştıfisfisfis

bu soruya cevap bekliorum valla benimde kafam karıştı:uhm:
evlimisin nişanlımı?böle bi çelişki varken kandırılıyor olmamızı düşünmemiz çok doğal ama...CADIARZU

Back
X