Çok çaresizim...

dısardan konsmak kolay olr hep ama esnzn psıkolojık sornları ılerı derecedeyse cocugunuzada zararı dokunabılr sızı zatn mtlu edemez... allah yardmcınz olsn ewde huzurszluk btmek bılmeyen sorunlar cok zor...

Doğru dışardan konuşuyoruz bizsenin yaşadıklarını bilmeyiz ama buraya konu âçıp yorum bekliyosan çare bekliyosan biz de kaďinlar kulübü üyesi olarak seninderdime yorum yaparak care ve çözüm uretmeye calisiyoruz tarafsız olarak gerçi sadecesenin yazdiklarina karşı yorum yapıyoruz ne seni nede o adamı taniyoruz bilmiyoruz sadece iyimser bi şekilde dertlere çözüm üretmeye calışıyoruz dertlerimize yani sonuçta hepimiz akıl akildan üstündür deyip dertlerimizi birbirmize açıp çözüm ariyoz bence dişardan konuşmak kolay dememelisin çünkü herkesin başında bi dert var yani anlıyorum senin derdini simdi senin yerinde olsaydım yazďıklarımı aynen uygulayıp yapardim ne güzel ailen de sahip çıkıyo benim ailem ise beni kapiya atan eski eşimle bir olup kv ile kol kola gezip benisamsuna deli hastanesine yatirmaya calıştı çünku beni çocuklarımla kabul etmediler yani beni eşimin aileside benim kendi ailem de bir olup beni bütün haklarım dan mahrum edip çocuklarımı elimden almakti amaçları benim ve eski esimin ailesinin işine geliyodu benim deli hasyanesine yatmam amaben onlardan daha akılli davranarak bu dert lerden lurtuldum halada benimle ugrasiyorlarya neyse çok uzun oldu ama senin ailen sana ve bebeğine sahip çıkıyo bundan daha güzel ne olabilir ki ...

Baba cocugu dudagından öptü düye sapıkmı olur.... Öpmek var öpüsmek var bence cok tuaf yargılar bunlar. Baba da anbede bebeğini öper dudagınıda bacagınıda kolunuda sapık damgası vurmak icin yetersiz konu sahıibi sahlıklı düsünemiyor...
Mahremiyet eğitimi denen bir şey var. Ben kesinlikle doğru bulmuyorum bu davranışı. Sapık olabilir demek için tek delil bu değil elbette . Konu sahibinin yazdığı başka durumları da göz önünde bulundurarak yazdım bunu.
Yine de kesinlikle doğru bulmuyorum ben bu konuda guvenmem kimseye psikolog arkadaşım aile içi yaşanan istismarlari anlattıktan sonra özellikle.

Back
X