Çok çıkmazdayım

Esmeraldaa_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
22
2
36
32
11 ay önce biriyle tanıştım ve 3. Ayda nişanlandık. Benim için çok şey yapıyor maddi manevi inkar edemem ama tartışmalarda artık birbirimize hakaret etme boyutuna kadar geldik. Annem yok babamla kardesim var kendileri bana maddi manevi oek destekleri yokken o vardı. En son ayrılmak istedigimde babama birlikte olduğumuzu söyledi. Babam benimle irtibati kesti evden git dedi erkek kardesimde arayip sormuyor. Böyle olunca evlenicez diye ev tuttuk eşyalarımızı yerlestirdik birlikte yaşamaya basladik. Sevgisinden suphem yok en ufak bir gulumsemeye kanan bir insan ama gecmiste olanlari unutamadigim icin icim öfke dolu bu yüzden ufak şeyleri buyutup hakaret boyutuna ben getiriyorum. Bu akşam ikinci kez suratıma koluma vurdu. Kendi hakaret ettiği zaman sorun yok ama ben ettigim zaman yaptigim hicbir şeye degmezsin hak etmiyosun nankörsün hazmedemiyorum elimden bi kaza çıkacak diyor sürekli. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Sen beni rezil ettin bu yaşımda maskara ettin bende seni rezil edecem diyo. Blöf yapmiyo yapar biliyorum birkac yapmisligi var. Ama arkamda kimseninde olmadigin farkinda. O işteyken aliyim valizimi gidiyim diyorum eşyası batsin diyorum ama sonrasi ne olacak korkuyorum. İstemiyorum ama ileriye adim da atamiyorum..

Büyük ihtimalle senin için de adalet arayışına gireceğiz.

İğrenç pislik bi adamla berabersin haberin olsun. Egitimin meslegin var mi? Kendini kurtaramiyor musun?

İğrenç pislik bi adamla berabersin haberin olsun. Egitimin meslegin var mi? Kendini kurtaramiyor musun?
Ne yapıyım peki beş parasız aile desteği olmadan nereye gideyim. Ya aileme zarar verirse ya her sey daha kotu olursa. Öfke kontrolu yok çünkü kestiremiyorum yapacaklarini

Gidip hemen uzaklaştırma kararı çıkartın ve uzak durun

yere batsın sevgisi..
yere batsın maddi manevi desteği..
daha beterini de söylerim de neyse kalsın bende.
13 yaşında mısınız? böyle saçma şey duymadım yahu. alın başınızı gidin bir ay çalışsanız kalacak yer için para biriktirmiş olursunuz. işinize gücünüze bakın..
inanamıyorum ya bazıları gerçekten aklı yok gibi davranıyor

Ne yapıyım peki beş parasız aile desteği olmadan nereye gideyim. Ya aileme zarar verirse ya her sey daha kotu olursa. Öfke kontrolu yok çünkü kestiremiyorum yapacaklarini
İşte diyorum 32 yasinda koca kadinsin. Hic bi işin gücün meslegin olmadı. 20 yasinda naptin 25 yasinda naptin 30 yasinda naptin

Başka bir şehirde yatılı çocuk,hasta, yaşlı bakımıyla ilgili bir iş bulacaksın.Telefon numaranı da değiştireceksin.Asla ama asla kimseye nerede olduğunu demeyecek,sosyal medya kullanmayacaksin.Bu süreçte de para biriktirmeye bakacaksın.Merak edilmeyecek beş para etmez seni evden kovan baban,arkanda durmayan kardeşin ve en rezili nişanlın var.Hicbiri de arkanda bırakılmayacak adamlar değil.

13 yaşında değilim gittigim zaman geride neler yaşanacak onları dusunuyorum. Babam kardesim mesela. Yasadigimiz ilcedeki itibarimiz mesela. Öfke kontrolu yok kestiremiyorum neler olacak

Evet senin için çok şey yapmış haklısın.
Seni tehdit etmiş. Vurmuş. Kötü konuşmuş.
Sevgisinden şüphe etmemeye devam.

13 yaşında değilim gittigim zaman geride neler yaşanacak onları dusunuyorum. Babam kardesim mesela. Yasadigimiz ilcedeki itibarimiz mesela. Öfke kontrolu yok kestiremiyorum neler olacak
bırakın onuda size sahip çıkmayan babanız kardeşiniz düşünsün

Seçeneklerin belli aslında. Farkında olduğun gibi çıkış yolu bulup kendini kurtarmak. Diğer seçenek ise kendine bulduğun bahanelerin arkasına sığınıp doğru olanın bu olduğuna inanıp her geçen gün dozu artan duygusal, fiziki şiddete devam etmek. İkinci yolda yine o bahanelerin hepsini yaşayacaksın çok bariz görülüyor. Bize sordugun ne peki? Zaten ağzınla kuş tutsan değişmeyecek ilişkiniz.

Allah yardımcın olsun hangi ildeysen yaşlı bakım yapabileceğin belki kasiyerelik yapabileceğin bir iş bul kendıne 1 göz ev tut aç kal açıkta kal ama ordan kurtul yoksa gencecık yasta ölüm haberın gelır arkandan 1 gun yas tutar 2. gun yanına aldıgıyla gezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…