çok çirkinim artik dayanamiyorum

E ne olmuş bu hayatta herkes bi adriana lima olmak zorunda mı ? Elim ayağım tutuyor gözüm görüyor sağlığım yerinde diye sükretmektense isyan ediyorsun senden daha kötü duruma olanları bi düşün yürümek isteyipye yuruyemeyenleri yada göremeyenleri onlar bile hayata daha çok bağlı allah yeter ki sağlık sıhhat versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin en büyük güzellik en büyük zenginlik budur yüzü güzeldir ama karakter berbat kimseyi kendinle kıyaslama herkes çok güzel olmak zorunda diye bi kaide Yok bence kendine ceki düzen vermek zorundasın ailenin söyledikleri de çok saçma insan evladına bu sekil de konuşmaz

Bu kadar kötüledin kendini insanın özgüveni kendine bağlı siz kendinizi sevin ve ona göre kendinize yakışan makyaj ve kıyafet giyin bende güzel olacaksınız. Ayrıca erkenlik çağlarındasınız anneninizin size bu tarz yaklaşması çok yanlış. Her şeyin çözümü kendine zarar vermekden geçmez.

Asla çirkin olduğunuzu düşünmüyorum ama size kendiniz böyle hissettiren insanların ruhlarının çok çirkin olduğunu düşünüyorum. Lütfen kendinize değer verin, kimsenin sizinle bu şekilde konuşmasına izin vermeyin. Ne münasebet ya! Size çirkinsiniz diyenlere "kimsenin kusurlarını dile getirecek kadar çirkinleşmedim henüz" deyin ve gerekirse sınır koyun

sinir koya koya cevremde bir kisi bile kalmadi

Çok çirkinim artık dayanamıyorum değil psikolojim çok bozuk artık dayanamıyorum daha doğru olur. Böyle bir şey için kendine zarar vermeyi düşünmüşsün. Herkesin kendine has bi güzelliği olduğuna inanıyorum. Kendini sevmek, kendinle barışık olmak, gülümsemek bile güzelleştiriyor insanı. Ayrıca herkes çok güzel olmak zorunda değil ki.

İran mesela aşırı dindar bir ülke ama kadınların yarısı estetikli mesela. Bence sen yaşadığın yerde uzman bir cilt ve estetik uzmanı bul .Bak sana ne harikalar yaratıyor. Bir çocukluk arkadaşım vardı pek güzel sayılmazdı. Şimdi kızı tanıyamıyorum resmen başka biri olmuş. Ama tabi bu işler de ciddi para tutuyor.

Ölmek mi günah estetik mi aklını başına topla bence mantıklı düşün ve mğmkünse resim paylaş o da olmazsa estetiğe hemen bşvur
Günah konusunda böyle bilinçsiz yorumlar yapmazsanız keşke. İkisi de günahsa peki? İkisinden birini seçmek zorunda değil. Özgüvenini düşüren ınsanlardan uzak durmalı. Gerekirse bir uzmandan yardım almalı bu psikolojiden kurtulmak için.

Dindar bir ülkede (dindar ülke nasıl oluyorsa) insanlar estetik yaptırıyorlarsa bu günah olmaktan çıkıyor yani. Estetik yaptir falan diyenlere kızmıyorum ama sizin gibi bu durumu o kadar da günah değil sınıfına sokmaya çalışanlara sinir oluyorum. Allah'ın emirleri de yasakları da belli ve bunlar yoruma da açık değil. Yorumunuzu din üzerinden yapacaksanız yorum katmayin lütfen.

Bende çirkinim.
Ama çok iyi dostlarım var, çok güzel bir çevrem var. Bana değer verdiklerini hissedebildiğim bir ortam mevcut. Arkadaşlarım ya da sevgilim güzelliğime değil huyuma,suyuma,konuşmama ve anlaşabilmemize bakıyor. Mesela çevremdekiler hep der ki, bi gülümsediğinde gözlerin içi gülüyor cıvıl cıvılsın vallahi bende mutlu oluyorum anında derler, bu tamamen enerjiyle alakalı. Çok ama çok yanlış düşünüyorsun. Dolgulu dudaklar,dövme kaşlar, salt bi güzellik.. zorunda değiliz, güzel olmak zorunda değiliz ki. Çevreni bi değiştir, bu kadar karamsar olma lütfen. Kendini sevmeyi dene, öğren..

Fotosunu görsek ona göre yorum yapsak daha doğru olur , örneğin kaşını şu şekilde al saçını şu şekilde kes alnını daha fazla göster.
Ayrıca herşey güzellik değildir ne güzel insanlar var ama hayatı boyunca hiç yüzü gülmemiş.
Öncelikle öz güvenini kazanmak senin için en önemlisi

Bu nedir çirkin muhabbeti herkes güzelsin diyor ısrarla çirkinim diyosun bence pskolojin bozuk arkadaşım. Sana değer vermeyen insanlar istese de sendeki güzelliği göremez ki. Önce kendine değer verecek insanları bulmalısın. Hatta daha önce sen kendine değer vermelisin. Kim ne derse desin umursama . Çirkin bile olsan bu senin suçun olmazdı. Sonuçta hepimizi Allah yarattı.

Ayrıca çok merak ettim gerçekten inanmıyorum çirkin olduğuna bana da foto atabilir misin rica etsem.

Şimdi ben anlamadım kim beğenilmedi boya mı? Boyacı mı?

Kollarıma jilet derken? Bence ınsanlar cırkın oldugunuz için değil davranıslarınız , karakteriniz , huylarınız vs yuzunden sızden uzak duruyordur. Yoksa ben cevremde güzel olmadıgı ıcın yalnız kalan kımseyı gormedım. Gayet populer olabiliyorlar.

Ahkam kesmek yada bilmislik taslamak istemem ama estetik yaptrmak eger kisi kendisini gercekten mutsuz hissediyorsa yasamini etkiliyorsa diger insanlardan yasamdan soyutlanmasina sebep oluyorsa yani basli basina kisiyi mutsuz ediyorsa estetik diger hastaliklarin tedavisi gbi oluyor yani bir tur tedavi gbi dusunun bazi din gorevlileri daya iyi anlatmslar dilimn dondugu kadr yazmaya calsdim bu konuyu arastra blrsnz

Kaç yaşındasın? Yüzün de neyi çirkin buluyorsun cilt yapın gözlerin çenen burnun nasıl? Saçların ne renk hangi boyda ten rengin ne? Biraz tarif etsen kendini ve çirkin yerlerini bende güzelleşme taktiği çoook işimden ötürü insanları güzelleştiririm.. Sana tavsiyeler verebilirim. Yok kendini öldürmekmiş depresyona girmekmiş hiç gerek yok bunlara. Özelden fotoğrafını da yollayabilirsin istersen

Ama fotoğrafını görenler çok güzel olduğunu söylüyor
Bana da atarsan ben de söylerim

Hiç kimseyi takma bırdahamı gelicez dünyaya boşverr. Ben eskiden cokk güzeldim. Vitiligo diye bir hastalıga yakalandım butun vücüdüm yama yama beyaz lekeler var ve ben sokakta özgürce şortumu giyiyorum makyaj dahi yapmıyorum. Elalem beni çirkin görse nolur görmese nolur ben yaşamaktan zevk alıyorum. 2 senedirde vertigo dıye illet bir hastalıkla ugrasıyorum kortizonlat yüzünden 15 kilo aldım şişko oldum (şiddetli baş dönmesi kusma günlerdir yataktan kalkamıyorum). Halimize şükretmek gerek. O güzellerinde 1 saat sonra ne olucagı belli değil kimseyle kıyaslama kendini.

sinir koya koya cevremde bir kisi bile kalmadi
gecmis olsuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…