- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
E ne olmuş bu hayatta herkes bi adriana lima olmak zorunda mı ? Elim ayağım tutuyor gözüm görüyor sağlığım yerinde diye sükretmektense isyan ediyorsun senden daha kötü duruma olanları bi düşün yürümek isteyipye yuruyemeyenleri yada göremeyenleri onlar bile hayata daha çok bağlı allah yeter ki sağlık sıhhat versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin en büyük güzellik en büyük zenginlik budur yüzü güzeldir ama karakter berbat kimseyi kendinle kıyaslama herkes çok güzel olmak zorunda diye bi kaide Yok bence kendine ceki düzen vermek zorundasın ailenin söyledikleri de çok saçma insan evladına bu sekil de konuşmazcok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
sinir koya koya cevremde bir kisi bile kalmadiAsla çirkin olduğunuzu düşünmüyorum ama size kendiniz böyle hissettiren insanların ruhlarının çok çirkin olduğunu düşünüyorum. Lütfen kendinize değer verin, kimsenin sizinle bu şekilde konuşmasına izin vermeyin. Ne münasebet ya! Size çirkinsiniz diyenlere "kimsenin kusurlarını dile getirecek kadar çirkinleşmedim henüz" deyin ve gerekirse sınır koyun
cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
Günah konusunda böyle bilinçsiz yorumlar yapmazsanız keşke. İkisi de günahsa peki? İkisinden birini seçmek zorunda değil. Özgüvenini düşüren ınsanlardan uzak durmalı. Gerekirse bir uzmandan yardım almalı bu psikolojiden kurtulmak için.Ölmek mi günah estetik miaklını başına topla bence mantıklı düşün ve mğmkünse resim paylaş o da olmazsa estetiğe hemen bşvur
Dindar bir ülkede (dindar ülke nasıl oluyorsa) insanlar estetik yaptırıyorlarsa bu günah olmaktan çıkıyor yani. Estetik yaptir falan diyenlere kızmıyorum ama sizin gibi bu durumu o kadar da günah değil sınıfına sokmaya çalışanlara sinir oluyorum. Allah'ın emirleri de yasakları da belli ve bunlar yoruma da açık değil. Yorumunuzu din üzerinden yapacaksanız yorum katmayin lütfen.İran mesela aşırı dindar bir ülke ama kadınların yarısı estetikli mesela. Bence sen yaşadığın yerde uzman bir cilt ve estetik uzmanı bul .Bak sana ne harikalar yaratıyor. Bir çocukluk arkadaşım vardı pek güzel sayılmazdı. Şimdi kızı tanıyamıyorum resmen başka biri olmuş. Ama tabi bu işler de ciddi para tutuyor.
Şimdi ben anlamadım kim beğenilmedi boya mı? Boyacı mı?cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
Ahkam kesmek yada bilmislik taslamak istemem ama estetik yaptrmak eger kisi kendisini gercekten mutsuz hissediyorsa yasamini etkiliyorsa diger insanlardan yasamdan soyutlanmasina sebep oluyorsa yani basli basina kisiyi mutsuz ediyorsa estetik diger hastaliklarin tedavisi gbi oluyor yani bir tur tedavi gbi dusunun bazi din gorevlileri daya iyi anlatmslar dilimn dondugu kadr yazmaya calsdim bu konuyu arastra blrsnzcok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
Ama fotoğrafını görenler çok güzel olduğunu söylüyorcok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
sinir koya koya cevremde bir kisi bile kalmadi
gecmis olsuunnHiç kimseyi takma bırdahamı gelicez dünyaya boşverr. Ben eskiden cokk güzeldim. Vitiligo diye bir hastalıga yakalandım butun vücüdüm yama yama beyaz lekeler var ve ben sokakta özgürce şortumu giyiyorum makyaj dahi yapmıyorum. Elalem beni çirkin görse nolur görmese nolur ben yaşamaktan zevk alıyorum. 2 senedirde vertigo dıye illet bir hastalıkla ugrasıyorum kortizonlat yüzünden 15 kilo aldım şişko oldum (şiddetli baş dönmesi kusma günlerdir yataktan kalkamıyorum). Halimize şükretmek gerek. O güzellerinde 1 saat sonra ne olucagı belli değil kimseyle kıyaslama kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?