çok çirkinim artik dayanamiyorum

sizin profilinize ulaşılamuyor

Bende çok üzülürdüm eskiden hatta burda konum bile var ama inan ki böyle ömür geçmez güçlü dur hedeflerin hayallerin olsun bir beden den çok daha fazlasının kimsenin dediğinde insan hiç bir şey olmuyor kendine güven bana da eskiden çirkin derlerdi ama bunu umursamamaya başlayınca artık dememeye başladılar isterse desinler umrumda değil .Bizim okulda güzel kıza bile oğlanın biri çirkin diyor.Hem güzellik göreceli bir şey .Ailenide uyar kimse nin sana öyle demeye hakkı yok bitenem ve makyaj gerçekten ışıltı katıyor ama eminim ki doğal halinle de güzelsindir bana fotoğrafını gönderebilir misin?çok merak ettim eminim ki güzelsindir kendine güven gerisi gelir.

Şekerim kimse 4 4 luk degil bazimiz kilolu bazimizin burnu cirkin bazimizin yuzu lekeli
Nolucak ki hersey dis gorunuz degil belki sohbetin cok tatli belki cok iyi kalplisin mutlaka seni diger insanlardan ayiricak guzel bir tarafin vardir
Çevrendekiler enerjini dusurmus senin izin verme boyle konusmalarina

Kız cok guzel arkadaşlar dert etmiş belli başka bişeyi. Daha cok genç

Kendini sevmeye basladiginda guzellesmeye baslayacaksin hicbirimiz kusursuz degiliz kaldiki hepimiz yaslanacagiz guzellik gecici pskolojik destek Al kendine acimasizlik yapma Guzellerde baht olmaz derler Allah sansini bahtini guzel yazsin illaki birisi cikar seni seven bu kadar takinti kendi kendini dislamak kisiligine verdigin buyuk ziyan

İnanamıyorum cidden sen güzel bir kızsın dalga mı geçiyorsun anlamadım. Seni kıskandıklarından öyle diyorlar estetiğe filan zaten ihtiyacın yok.

Ah neden düşünüyorsun boş yere yıpratıyosun tamam herkes çokkk güzel olcak die bişey yok ama herkesin normal bi güzelliği vardir, bi kadını Kalıcı güzelleştiren edebi ahlakı zarifliği uyumu hertürlü okumasıdır e bide üstüne günlük bakımını yapiyosa tamamdır, bunları yaparsan özgüven gelir , devamında herşey de gelir haşa Allah sen çirkin ol dünyada acı çek die yaratmadı hepimizi bi amaç için yarattı buna odaklan

Bir insanı fiziken güzel yapan şey özgüven ve kendini sevmedir.
Bunlar yoksa dünyanın en güzel kızı ol kusur bulursun kendinde, özgüvenin için bir adım at mesela kendini tanımakla ve sevmekle başla..

Saçmalama arkadasiimyaa ne demek çirkinim emibimki senin kendine özel guzelligin var.allah yarattiysa güzelini yaratmistir

Toplumdaki beyinler acil degismeli. Bi insanin annesi de mi iter cocugunu nice insanlar var. Cocuk sahibi olmak isteyen. Eminim onlar daha iyi yetistirir. Canm sen bu insanlara inat estetigini ol neresi gunah. Kendini gelistir

Bir guzelken cirkinim vakasi daha.ne diyorlar acaba bu insanlara da boyle hissetieiyorlar.bur deney vardi o geldi aklima.otenazi ile olecek bir hastanin bileklerini kesmedikleri halde simdi kaniyor binkac sn sonra oleceksin vs derken adam gercekten ölüyor bilegi kesilmedigi halde.gercekten disardan alinan uyaranlar cok etkili.burqda eskiden bir kiz daha vardi cirkinim de cirkinim diye her konusu.o da guzelim kizdi.deryaydi adi galiba.yani size ne yapiyorlar

bence sen manevi bosluktasin kendini bu kadar yiyip bitirme ve estetik gerçekten senin bu ruh halini duzeltecekse bence yaptirmalisin çünkü ben çok rahatsızlık duyulan yerler için estetik günah değil diye biliyorum.. yani ailende neden meymenetsiz diyor anlamadım ne üzücü kendini bırakma topla güçlü ol .. şu günah bu günah diyorsun ama Allah'ın verdiği şeyleri begenmiyorsun bence bu daha da günah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…