- 27 Temmuz 2019
- 67
- 18
- 3
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
sizin profilinize ulaşılamuyorKuzumm yaşın daha küçük o yüzden sana çirkinsin gibi geliyor. Bu yaşlarda insanın yüz hatları hem çocuksu hem de yetişkin oluyor. O yüzden böyle geliyordur sana. Sana çirkin diyen kişi de üzüldüğünü fark etmiştir seni gıcık etmek için diyordur.
Akılsız insanlar toplumda dominant olmak, sözlerini geçirmek için başkalarını fiziksel olarak eleştirerek üstünlük kurmaya çalışır. Bu senin güzelliğinden bağımsız bir şey. Amaç seni eksik hissettirmek. İş hayatında da bunun başka bir versiyonu var. Yaptığın işi ilerde patronun küçümseyerek seni bastırmaya çalışabilir. Başarılı olduğunu gören arkadaşların senden not saklayabilir. Bunlar birbirinden farklı gözükse de amaç aynı. Birileri hayatta hep seni bir şekilde sindirmeye çalışır. Bunları takmadan mücadele etmen önemli.
Sakıncası yoksa bana özelden fotoğrafını atabilir misin bi canım gerçekten merak ettim.
Dur ayarları değiştireyim öyle atsizin profilinize ulaşılamuyor
Şimdi dener misin?sizin profilinize ulaşılamuyor
Saçmalama arkadasiimyaa ne demek çirkinim emibimki senin kendine özel guzelligin var.allah yarattiysa güzelini yaratmistircok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?