moralim cok bozuk şuan iş yerideym ve kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum
eski calıstıgım yerde bana cirkin bety die cagırıtlardıfotolarda hiç güzel cıkmıyorum burnum cok cırkın nefret edıyorum cok uzun kocaman. güzel kızlar öyle şanslı ki
makyaj yapmak ıstıyorum özeniyorum ama gözlerim çökük çökük oldugu için yakışmıyo igrenc duruyo o eyeline
artık nefret edıorum aynalardan sürekli intertten güzel kadınların yüzlerini inceliyorum benımki hep sivilce dolu hiç gecmiyo gözlerimin altı mor hiç bi kapatıcı kapatmıyo cok cirkinim bıktım bıktım
peki bişey sorcam sen kendinden bıkarsan tabiki de insanlar çirikin der ben güzel bir kız değilim çirkin de değilim başkalarına göre çirkin olabilirim ama ben bana göre bak bana göre güzelim çünkü kendimi seviyorum bence sen kendini sevmeyi öğren cnm bak herşey yoluna girer . bişey merak ettim yaşın ve evli misin ? :) :)
yasım 25 ama 30 gösteriyomusum 25 deyince sasırıyolar
bekarım kım alır benı bu cirkinkikle kımseyle aynı kareye yakısmam ben
cnm ne alakayaa sen kendini niye bu kadar üzüyorsun sanki hepimiz çok güzeliz yapma lütfen olbilir bende 23 yaşındayım nişaanlımın ailesi ilk gördüğünde 28 sanmıştıama önemli olan benm yaşımı doğru bilmem yaşım gibi hissetmem anlayacağın kendini üzmne gerek yok hem ne iş yapıosunda seni o kadar rahat çağırabiliolar ?
Güzel düşünen güzel görür denir ya sen ilk önce kendinde uygulamaya başlamalısın bunu.İnsanlar güzel olsan bile illa bir şey bulur konuşacak.Burda birsürü cilt bakımıyla, sporla ilgili konular var önce onları takip etmekle başlayabilirsin.Eyeliner demişsin birçok sürüş şekilleri var göz yapısına göre sen yanlış bir seçim yapmışındır sürme konusunda yada yakıştırmamışsındır kendine baştan kötü görünür.Hergün birkaç saatini ayırabilirsen bir ayda ne kadar değiştiğini göreceksin.Son olarakta beni kim alır deme böyle şeyler güzelliğe bakmaz öyle olsaydı güzel dediğimiz insanların hepsi evlenmiş olurdu:))Örnekleride mevcut:))
eskı caıstıgım yer bı magzaydı. sımdı muhasebe bürosundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?