Ben biraz gercekci olacagim arkadaslar. Her ne kadar kisilik onemli isede guzel bir kisiligi olanin guzel olmayacagi bir gercek. Bazi insanlar bakimli da olsa temiz de olsa altin kalpli de olsa cirkin maalesef. Tamam giyinmis suslenmis goruyorsunuz ama cirkinse cirkin maalesef. Bazi bayanlari bakim vs bile kurtarmiyor. Bunun yaninda hic caba sarfetmeden dogal olarak guzel gozuken bir kadin grubu da var bunda alincak birsey yok ki...
Benim en sevdigim arkadaslarimindan birinin saci o kadar guzel ve sekle oyle kolay girer ki yatsin kalksin saclari hafif dalgali, parlak ve guzel gozukur.Ben sabah kalkayim sacim darmadagin yikayip bir suru urun kullanmazsam maalesef cadi gibiyim.Diger bir ortak arkadasimizda guzeldi ama burnu buyuktu kiz burnunu yaptirdi tum guzelligi ortaya cikti.
Bende bir kac estetik operasyon dusunuyorum yasim 27 e geliyor botox dusunuyorum.Dudagima juvaderm istiyorum. Burnumunda ucu top gibi biraz darattirmak istiyorum ki daha hos gozuksun. Sende bence estetik yaptir sonuclar muhtesem!Iyi bir doktor buldun mu gercekten o burnundan kurtulabilirsin. Burnunu yaptirdin mi hem o kadar cirkin gozukmezsin...
Maalesef guzel olmak istiyorsan, cilt bakimi, estetik,spor ve kuaforden cikmicaksin. Bazi bayanlarin dogustan bazilarinin sonradan. Bunda utanip kisisel almana gerek yok. Guzel kadinlar bile daha da guzellesmek icin estetik yaptiriyor. Benim goguslerim orta beden oldugu halde daha da buyuyttursm super olacak diye dusunuyorum. Bunu bir nevi vucudumu upgrade olarak dusunuyorum.
Insanlar dis gorunusunu elestrirken ,senin kisiligine bakmicaklar maalesef. Iyi biri olsanda bu sefer evet cok iyi biri ama cirkin iste naparsin diycekler. O yuzden sen hemen doktora git, kuafore, cilt bakimi makyaj malzemesi almaya...cok degisecegine eminim bu sekilde goze guzel gorunursun.
yazdıklarının bir kısmına katılıyorum, bir kısmına da katılmıyorum.
evet Allah herkesi farklı yaratmış. herkese farklı noktalarda güzellikler ve artılar vermiş.
ama şu konuda eminim ki, yaratan bizi adil ismine yakışır bir şekilde asla birimizi birimizden üstün yaratmamış.
güzel olan birinin hayatını zorlaştıracak başka birşey vardır elbet. o yüzden bu konuda düşüncem güzel olanların bu hayatta daha şanslı oldukları yönünde değilllll..
bakımlı olmak farklı güzellik farklı gerçekten. yani yüzünde makyaj olmadan saçını bir toplamayla güzel olan kadınlar mevcut.
ama estetiğin ise kadını güzelleştirdiğine asla inanmıyorum. işte bu noktada yazdıklarına asla katılmıyorum.
estetik yaptırmış tek ünlü isim yok ki eskisinden daha güzel diyebilelim. hepsi yamulup çarpılıyorlar, hatta ve hatta bazıları kusura bakmasınlar da maymuna benzetiyor kendilerini. aklıma örnekleri geliyor da vermeyeceğim bu ramazan günü.
sonuç itibariyle, bakımlı olmak "in" , estetik müdahale "out" bana göre
evet Allah herkesi farklı yaratmış. herkese farklı noktalarda güzellikler ve artılar vermiş.
ama şu konuda eminim ki, yaratan bizi adil ismine yakışır bir şekilde asla birimizi birimizden üstün yaratmamış.
güzel olan birinin hayatını zorlaştıracak başka birşey vardır elbet. o yüzden bu konuda düşüncem güzel olanların bu hayatta daha şanslı oldukları yönünde değilllll..
bakımlı olmak farklı güzellik farklı gerçekten. yani yüzünde makyaj olmadan saçını bir toplamayla güzel olan kadınlar mevcut.
ama estetiğin ise kadını güzelleştirdiğine asla inanmıyorum. işte bu noktada yazdıklarına asla katılmıyorum.
estetik yaptırmış tek ünlü isim yok ki eskisinden daha güzel diyebilelim. hepsi yamulup çarpılıyorlar, hatta ve hatta bazıları kusura bakmasınlar da maymuna benzetiyor kendilerini. aklıma örnekleri geliyor da vermeyeceğim bu ramazan günü.
sonuç itibariyle, bakımlı olmak "in" , estetik müdahale "out" bana göre [/QUOT
aynı msj ))):
moralim cok bozuk şuan iş yerideym ve kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum
eski calıstıgım yerde bana cirkin bety die cagırıtlardıfotolarda hiç güzel cıkmıyorum burnum cok cırkın nefret edıyorum cok uzun kocaman. güzel kızlar öyle şanslı ki
makyaj yapmak ıstıyorum özeniyorum ama gözlerim çökük çökük oldugu için yakışmıyo igrenc duruyo o eyeline
artık nefret edıorum aynalardan sürekli intertten güzel kadınların yüzlerini inceliyorum benımki hep sivilce dolu hiç gecmiyo gözlerimin altı mor hiç bi kapatıcı kapatmıyo cok cirkinim bıktım bıktım
moralim cok bozuk şuan iş yerideym ve kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum
eski calıstıgım yerde bana cirkin bety die cagırıtlardıfotolarda hiç güzel cıkmıyorum burnum cok cırkın nefret edıyorum cok uzun kocaman. güzel kızlar öyle şanslı ki
makyaj yapmak ıstıyorum özeniyorum ama gözlerim çökük çökük oldugu için yakışmıyo igrenc duruyo o eyeline
artık nefret edıorum aynalardan sürekli intertten güzel kadınların yüzlerini inceliyorum benımki hep sivilce dolu hiç gecmiyo gözlerimin altı mor hiç bi kapatıcı kapatmıyo cok cirkinim bıktım bıktım
sonuç itibariyle, bakımlı olmak "in" , estetik müdahale "out" bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?