çok cirkinim güzel kadınlara özeniyorum

kendinizi kozmetiklere, ameliyatlara servetlerini döken kadınlarla kıyaslamaya devam ederseniz daha çok üzülürsünüz. bazı kadınlar da doğal güzeldir tabii ki ve onları da öyle kabul etmek gerekiyor. ama sürekli göz ucuyla onda var bende yok yaparsanız hayattan zevk almanız imkansız. size çirkin diyenlerin hiçbirinin de internetteki kadınlar kadar güzel olduğunu sanmıyorum. belki öz güven sorununuz vardır. herkes güzel olacak diye bir şey yok ama bakımlı olmak zaten daha önemli. kendinize bakın, vücudunuzu tanıyın yakışanı yakışmayacak olanı görün. iyi bir kuaföre gidin, kaşlarınıza güzel bir şekil verin. profesyonel makyaj yapan birilerine gidin güzel bir makyajla yüzünüze bakın, siz de birkaç teknik öğrenin. deneme yanılma bunlar. hemen pes etmeyin.

Böyle demeyin ama Allah'ın gücüne gider..İnsanlar kolsuz,bacaksız yada herhangi bi uzvu eksik doğuyor da yüzündeki gülümseme eksik olmuyor.Hala hayata sıkı sıkıya tutunup gülümseyebiliyorlar.Böyle düşünmeyin.Önemli olan iç güzelliktir ne kadar klişe olursa olsun bu laf o kadar doğru ki...

Kendinizi böyle şeylerle üzüp dertlendirmeyin lütfen.Akıl sağlığınız yerinde herşeyiniz tamken şükredin.Kendinizi değiştirmek sizin elinizde.

siz de çok haklısınız, sağlık önemli bir mevzu ama onu mutsuz ediyorsa kolum var bacağım tam diye muhtemelen sevinmeyecek. bu sözlerin onu sakinleştirebileceğini sanmıyorum. kendine bakması, kendi için çabalaması ve biraz da güzel olduğunu karşı cinsten ya da hiç ona yalan söylemediğini düşüneceği birinden duymaya ihtiyacı var. bundan ötürü sağlığının yerinde olması ya da uzuvlarının tam olması onun da eminim farkında olduğu bir şanstır ama kendisi mutsuz.

doğru diyosun haklısın tabiki de ama emel acar'ın programını izledin mi hiç ya da denk geldi mi bilmiyorum bi aralar tvde vardı.ki bende oturup baştan sona izlemedim ama tvde denk geldiğim zamanlar oluyordu.insanlar saçıyla başıyla kıyafetiyle bakımıyla tamamen değişebiliyorlar gerçekten.ben bu yüzden dedim.akıl sağlığın yerinde,iyi kötü çalışıp para kazanıyosun.bakımlı olmak bunlara harcamak senin elinde..bunları yapabilir.kendini daha iyi hisseder en azından.böylelkle karşı taraf bu pozitifliği algılar.

Ben senin eski konularına yorum yapmışım
Amacım dedektiflik yapmak değil ama ben bu çelişkiyi anlamadım cidden :44:

Mayıs ayında evli bir adama takılmışsın kafayı

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/621412-evli-adam.html

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/621078-cok-yanlis-yapiyorum.html

sonraki konunda da 1.5 yıldır devam eden ilişkim falan demişsin :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/629304-kullaniyor.html

bi' de arada seni tehdit eden biri var kim kimdir anlamadım, merak ettiğim için soruyorum yargıladığım için değil ama kafam karıştı :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/629413-pesimi-birakmiyo.html

Konu sahibinden farkınız yok!!!

ahaha aynı şeye ben de takılmıştım. sonra yav he he dedim içimden :d

eski konularınızın asla silinmeyeceğini unutmamalısınız!!! O konuları açan kişi gerçekten siz misiniz?

Son düzenleme:

Hey maşallaaah
Kime yazdığıma,ne konuları açtığına bakmadan nacizane fikirlerimi yazarım.Bunları görünce motivasyonum düşüyor yahu.
Teşekkürler dikkatiniz için

Hey maşallaaah
Kime yazdığıma,ne konuları açtığına bakmadan nacizane fikirlerimi yazarım.Bunları görünce motivasyonum düşüyor yahu.
Teşekkürler dikkatiniz için

Ben de öyleydim ilk kez bir bakayım dedim :44:
Artık paranoyak olduk yahu sahte konulardan

Güzellik bence insanın içindedir. Sen güzel düşün mutlu ol bak aynaya baktığında kendini nasıl güzel hissedeceksin. Belki klasik bir cümle ama bütün kadınlar güzeldir çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Hoşlandığın şeyleri yapmayı dene içine kapanık olma gez toz dolaş. Muhabbetinden hoşlandığın insanlarla takıl. Kendine vakit ayır tabi bu saatlerce ayna karşısına geçip şuram kötü buram kötü demek değil. çünkü her insanın kusurları olacaktır elbette öenmili olan bunları görmeyip kendini diğer yönlerinle geliştirmek.Mutlu olabileceğin şeyler yap o zaman kendini dünyanın en güzel kadını hissedeceksindir. Mutluluk mutluluk mutluluk..

o ne özgüven ooo !!!!

ben olayı anlamadım? yani eski konularından konunun fake olduğunu nasıl çıkardınız :44:
çok abes konular değil açılan eskileri hani..

ben olayı anlamadım? yani eski konularından konunun fake olduğunu nasıl çıkardınız :44:
çok abes konular değil açılan eskileri hani..

Fake mi değil mi bilemem, çok da ilgilendirmiyor açıkçası ama bu karışıklığı anlamadım ve açıklamasını istedim kim kimdir yani, sevgilisi varmış 1.5 yıldır evli adama kafayı taktım falan demiş arada :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…