çok cirkinim güzel kadınlara özeniyorum

Aynada bi bak kendine hangi yonlerin guzel.o yonunu on plana cikar.
Gozlerin kucukse buyutucu makyaj hileleri var
Gozrengini mi sevmiosun lens takabilirsin.
Saclarini havali hale getirebilirsin.
Yapilabilecrk cok sey var yeterki sen iste

Ben biraz gercekci olacagim arkadaslar. Her ne kadar kisilik onemli isede guzel bir kisiligi olanin guzel olmayacagi bir gercek. Bazi insanlar bakimli da olsa temiz de olsa altin kalpli de olsa cirkin maalesef. Tamam giyinmis suslenmis goruyorsunuz ama cirkinse cirkin maalesef. Bazi bayanlari bakim vs bile kurtarmiyor. Bunun yaninda hic caba sarfetmeden dogal olarak guzel gozuken bir kadin grubu da var bunda alincak birsey yok ki...

Benim en sevdigim arkadaslarimindan birinin saci o kadar guzel ve sekle oyle kolay girer ki yatsin kalksin saclari hafif dalgali, parlak ve guzel gozukur.Ben sabah kalkayim sacim darmadagin yikayip bir suru urun kullanmazsam maalesef cadi gibiyim.Diger bir ortak arkadasimizda guzeldi ama burnu buyuktu kiz burnunu yaptirdi tum guzelligi ortaya cikti.

Bende bir kac estetik operasyon dusunuyorum yasim 27 e geliyor botox dusunuyorum.Dudagima juvaderm istiyorum. Burnumunda ucu top gibi biraz darattirmak istiyorum ki daha hos gozuksun. Sende bence estetik yaptir sonuclar muhtesem!Iyi bir doktor buldun mu gercekten o burnundan kurtulabilirsin. Burnunu yaptirdin mi hem o kadar cirkin gozukmezsin...

Maalesef guzel olmak istiyorsan, cilt bakimi, estetik,spor ve kuaforden cikmicaksin. Bazi bayanlarin dogustan bazilarinin sonradan. Bunda utanip kisisel almana gerek yok. Guzel kadinlar bile daha da guzellesmek icin estetik yaptiriyor. Benim goguslerim orta beden oldugu halde daha da buyuyttursm super olacak diye dusunuyorum. Bunu bir nevi vucudumu upgrade olarak dusunuyorum.

Insanlar dis gorunusunu elestrirken ,senin kisiligine bakmicaklar maalesef. Iyi biri olsanda bu sefer evet cok iyi biri ama cirkin iste naparsin diycekler. O yuzden sen hemen doktora git, kuafore, cilt bakimi makyaj malzemesi almaya...cok degisecegine eminim bu sekilde goze guzel gorunursun.

Son düzenleme:
insanların herşeyi bu kadar kolay söyleyebilmelerine çok şaşırıyorum. çirkinsin nedemek ya.

Çok çirkin değilsin bence peşini bırakmayan bir sevgilin olduğuna göre..
Her gün bir konu açıp bırakıyorsun, devamı yok.
Bu ne saçmalık anlamadım onu da belirteyim.

Birincisi sana bunları söylemelerinin sebebi sensin. Kimse bu kadar kolay çirkin v.b kelimeler kullanamamalı sana karşı. Tavrını koy öncelikle. Sonra da fiziki olarak güzelleşmek için bir şeyler yapmak senin elinde. Burada görüyorsundur; kilolu bayanlar kilo vermek için çabalıyor, zayıflar kilo almak için, burnu kendisine çirkin gelenler burnunu yaptırmak için fikir alışverişinde bulunuyor, gögüsleri küçük olanlar büyütmek için konuşuyorlar, cildi problemli olanlar cilt bakımı bölümünde geziyor. Kısacası bütün bayanlar kendine bakmak için zamanının büyük bir bölümünde çaba harcıyor. Sen ben çirkinim diyip kendini bırakırsan maalesef bir şey elde edemezsin.

Çok çirkin değilsin bence peşini bırakmayan bir sevgilin olduğuna göre..
Her gün bir konu açıp bırakıyorsun, devamı yok.
Bu ne saçmalık anlamadım onu da belirteyim.

hey allahım kendime gülüyorum şu anda konuya yorum yaptığıma pişman oldum :) birde boş yere vakit ayırıp okudum üzüldüm kendisi için

Bence uzulmesin eger cidden cirkinse biz ona burdan yardim edelim. Benim makyaj cilt bakimi konusunda bilgim genis. Bana foto atarsa ben yardimci olurum. Estetik topiginde de burnunu yaptirip guzel sonuc alan pek cok uyemiz var devlet hastanelerinde anlasmali uygun fiyata da yapiliyormus artik. Guzel bir doktor da buluruz. Sac konusuna gelirsek bir suru arkadasimiz nasil sac sekillendirilir topicler acmislar. Kilolu ise zayiflatiriz bi sekilde...Kil tuy derdi varsa onunda lazer cozumu var, ben izmirde gitmistim divan pastanesi yani cok memnun kaldim. Onerebilecegim yerler var.

Yeterki istesin biz yardim ederiz . Alisveris deseniz stil ikonu arkadaslar dolu burada cok zevkli hanimlar var. Ciddiyse yarim edelim herkes bi yerden tutsun kizlar artik ne biliyorsak.

Ben yardim etmek isterim,sahsen ergenlik caginda iken, sisman, gozluklu sivilceli ve kaslari kapkalin bi kizdim. Yuzum belli olmuyordu kaslarim kalindi e haliyle guzel degildim ama zamanla cok degistim beni sonradan taniyanlar ahh ne guzel kiz diyor ama ben cirkindim diyenler inanmiyolar. Simdi her biri guzelsin dediginde cirkin oldumu hatirliyorum. Insan cirkin olabilir ama guzelde olabilir! Calisacaksin yavrucugum ben guzel dogmadim sahsen.

Son düzenleme:
Valla ben de cevap yazdım ciddiye alıp ama bu üyenin sahte veya psikolojik problemleri olan birisi olduğunu düşünüyorum. Açtığı konulara/yazdığı cevaplara bakarsanız az çok ne demek istediğimi anlarsınız.

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ayrıca her topalın bir kör alıcısı bulunur merak etme
yaşın daha küçükmüş beni kimse neden almıyor diye hayıflanacağına az biraz kafa kullanda ben evlilik için nasıl kendimi geliştirirm diye bir yön çiz kendine

Burnuna gelince estetik yaptırabilirsin ama ben estetigede karşıyım rabbim öyle uygun görmüş öyle yaratmış amenna deyip şükretmen lazım...

eyeliner herkes cekemez inan kimseyede yakışmıyor zaten her önüne gelen onu konduruyor gözüne eyeliner iri gözler için bence...

sen gözlerini biraz büyük göstermek için içine beyaz kalem vs çekebilirsin.....

Gerisi ona kalmis ben yardim eli uzattim... bundan sonra da boyle bi konu acarsa fena kizarim tepki veririm orasida oyle ama!

Arkadaşlar yeterince anlatmışlar, estetik konuları, makyaj türleri..vs yardım etmek isteyenler olmuş. İlk önce onlara cevaben dönmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü şuan bunlar sizin elinizden gelebilecek konular.

İkinci söyleyeceğim konu kendi adıma şöyle diyeyim.

Ben güzel bir kadın değilim, fakat asla çocukluk günlerimin dışında kendime çirkin diye bir yakıştırmada bulunmadım, başkasına da bulundurtmam. Nedeni şu. Bu görüntünüz yaradandan ötürüdür. Kendinize çirkin demekle, Allahım beni çirkin yaratmışsın demeye getiriyor ve haksızlık ediyorsun. Milyonlarca liraya bile tercih edemeyeceğin iki gören gözün, sağlıklı çalışan uzuvların var. Öncelikle şükretmek şart.

Yani arkadaşlarım, şu dünyada sağlıklı ve kazasız yaşasak topu topu 70-80 yıllık bir dünyamız var ve onda da kendimizi perişan ediyoruz. Yani kiracıyız burda gideceğiz. Yarın ne olacağımızı bilmezken diyoruz ki "burnum büyük, gözüm şaşı..vs"

Bence bir düşünün bu söylediklerimi :) kendinize haksızlık etmeyin eminimki Allahım sizi aslında çok güzel yarattı ve siz keşfedemiyorsunuz.

Bak güzelim,diğer konularına baktım şimdi tuhaf bi durum var...yargılamıyorum seni ama sanırım psikolojik bazı sorunların var..bence burda durmadan konu açmak yerine bi uzmana görünmen senin için daha yararlı olur.Bizler bu durumunla ilgili yardımcı olamayız.

Tamamen katiliyorum.
Bir uzman destegi almali

bızım çirkin tabır edebılecegımız bir komşumuz var ama o kadar tatlı dıllı guler yuzlu ki ilk baslarda çirkin gelen kadın bıze suan çok guzel gelıyor, kendısıde kendını acayıp begenıyor,

sen kendını begenmezsen ınsanlarda begenmez..

Güzellik/çirkinlik göreceli kavramlar. Herkesin kafasında oluşturduğu bir profil var.

Eğer bir insan çirkin olduğunu düşünüyorsa, beğenmediği yerleri değiştirme ya da güzelleştirme yoluna gidecek.

Bu kadar uzun, meşakkatli bir yola girmek istemeyenler için ikinci seçenek;

Sürekli çevrenize "Allah'ım ben ne kadar güzelim." deyin. Bizim bir arkadaş vardı, güzel bir kız değildi; ama aksine hep öyle olduğundan bahsederdi. Zamanla bizim gözümüze güzel görünmeye başladı, hatta bir ara "ne güzel kız be" dediğimizi bilirim. Valla yalan değil, beynimize yerleşmişti bu fikir:)

Sekerim, birincisi bu kadar olumsuz dusunme. Kendine guvenli olmazsan, omuzlarin dusuk, ezik yurursen tabi ki kendini cirkin bulursun. Hep Kate Moss ornegini veririm, yuzu, vucudu hic guzel degil ama o kadar ozguvenli ki ona cirkin demeye dilim varmaz. Bana sorarsan hayattaki en onemli sey guzellik degil, insanin kafalsinin dolu olmasi. Dunyanin en guzel kadini olsan da dis gorunusunden baska bir seyin yoksa, 2 cift laf edemiyorsan, gorgun ve genel kulturun yoksa cekici degil boskafali olursun. Dis gorunusune guvenip kendin i gelistirmemis bosbeyinli erkekler bana cok itici geliyor. Bana sorsalar yakisikli mi hossohbet mi diye ben 2yi tercih ederim.

Acaba ozel hayatinda kimse olmadigi icin mi bu kadar kotu hissediyorsun kendinle ilgili? Ben de 26 ve son 4 yildir sevgilisizim ve ben de berbat hissediyorum. Lakin ben senin cok sansli olarak gordugun guzel dogan insanlardanim galiba, insanlar genelde yuzume iltifat ederler, gecen gun isyerimde yasli basli patronlardan birinin Kleopatra demisligi var Yine de yillardir hayatimda kimse yok, etrafimda da kimse yok, hatta bu aralar yapayalnizim arkadasim bile yok. Yani hayatta sans senden yana olmadikca istersen dunya guzeli ol fark etmez. Iltifatlari toplayacagima guzel bir evliligi olan, 2 cocuklu ve siradan gorunumlu bir hanim olmayi tercih ederdim. Insan mutlu olmadiktan sonra ne guzellik ne para 5 kurus etmiyor. Kendimi o kadar kismetsiz ve kadersiz buluyorum ki, aynaya bakmak canimi yakiyor....kader olmadiktan sonra guzellik para etmiyor Cherry diyorum kendi kendime.

Ben stil konusunda tavsiye vermek istiyorum. Zevkli ve guzel giyinmek bence isin %50si. Etrafimda yuzu benden daha guzel olan insanlar var ama ben uzun boylu oldugum halde genelde topuklu ayakkabi giydigim icin insanlar bana daha cok dikkat ediyor sankim. Durus ve yuruyus de cok onemli, yoga, dans ve bale cok etki ediyor.

Tekrar soyleyeyim en onemlisi bosbeyinli olmamak. Sanat, siyaset, gundelik olaylar hakkinda konusabilmek , yuz yuze bakinca 2 cift laf edilebilecek bir insan olmak.

Kendini sev ne olur, ben gercekten cirkin bir insan oldugunu sanmiyorum ama kendini sevmeni tipine endeksleme. Kimse mukemmel guzel degil, herkesin ksuurlari var. Arkadaslarin dedigi gibi kusurlarindan cok mutsuzsan gider istedigin bicime sokarsin kendini ama once bir kendinle baris.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…