Çok çirkin değilsin bence peşini bırakmayan bir sevgilin olduğuna göre..
Her gün bir konu açıp bırakıyorsun, devamı yok.
Bu ne saçmalık anlamadım onu da belirteyim.
Birincisi sana bunları söylemelerinin sebebi sensin. Kimse bu kadar kolay çirkin v.b kelimeler kullanamamalı sana karşı. Tavrını koy öncelikle. Sonra da fiziki olarak güzelleşmek için bir şeyler yapmak senin elinde. Burada görüyorsundur; kilolu bayanlar kilo vermek için çabalıyor, zayıflar kilo almak için, burnu kendisine çirkin gelenler burnunu yaptırmak için fikir alışverişinde bulunuyor, gögüsleri küçük olanlar büyütmek için konuşuyorlar, cildi problemli olanlar cilt bakımı bölümünde geziyor. Kısacası bütün bayanlar kendine bakmak için zamanının büyük bir bölümünde çaba harcıyor. Sen ben çirkinim diyip kendini bırakırsan maalesef bir şey elde edemezsin.
Valla ben de cevap yazdım ciddiye alıp ama bu üyenin sahte veya psikolojik problemleri olan birisi olduğunu düşünüyorum. Açtığı konulara/yazdığı cevaplara bakarsanız az çok ne demek istediğimi anlarsınız.
Bak güzelim,diğer konularına baktım şimdi tuhaf bi durum var...yargılamıyorum seni ama sanırım psikolojik bazı sorunların var..bence burda durmadan konu açmak yerine bi uzmana görünmen senin için daha yararlı olur.Bizler bu durumunla ilgili yardımcı olamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?