Çok çirkinim

Birsey daha eklemek istiyorum..

Ergenlige girdigimden bugune binlercesi cok guzel bir kiz oldugumu soyledi...

Burnum buyukk , boyum kisa , gozlerim şaşi , bir gozum digerinden kucuk, saclarim cok segrek , goguslerim kucuk ve dumduz bir vucuda sahiptim...

Neden bu insanlar benim guzel oldugumu soyluyorlar biliyormusun ?

Cunku bu saydiklarima ragmen kendimle barisigim kendimi seviyorum kendime deger veriyorum ve gülüyorum...

Evet gülüyorum.. o kadar cok gülümsüyorum ki insanlara pozitif enerji saçiyorum. Insnlar bana cok guzelsin dediklerinde diş gorunuşume burnuma agzima yuzume degilde pozitifligime iltifat ediyorlar..

Ve sana bir sey itiraf edeyim mutsuzken o kadar çirkinim ki aynada kendimi gordugumde bile korkuyorum.

Yani velhasil son ses aç en sevdigin sarkiyi gec aynanin karsisina...

Ben cok guzelim , mutluyum , umutluyum , kendimle barisigim de. Ve bunlarin verdigi enerjiyla disari cik...

Cunku bir insanin dis gorunusu ne kadar kotu olursa olsun , onu iç guzelligiyle hos sohbetiyle seversin :)))

Sevgiler

Yaşin genc olmasa inan bu kadar uzun yazmazdim hayatinizin kiymetini bilin. Cunku ben o yasima geri donmeyi cok istiyorum :)

Birsey daha eklemek istiyorum..

Ergenlige girdigimden bugune binlercesi cok guzel bir kiz oldugumu soyledi...

Burnum buyukk , boyum kisa , gozlerim şaşi , bir gozum digerinden kucuk, saclarim cok segrek , goguslerim kucuk ve dumduz bir vucuda sahiptim...

Neden bu insanlar benim guzel oldugumu soyluyorlar biliyormusun ?

Cunku bu saydiklarima ragmen kendimle barisigim kendimi seviyorum kendime deger veriyorum ve gülüyorum...

Evet gülüyorum.. o kadar cok gülümsüyorum ki insanlara pozitif enerji saçiyorum. Insnlar bana cok guzelsin dediklerinde diş gorunuşume burnuma agzima yuzume degilde pozitifligime iltifat ediyorlar..

Ve sana bir sey itiraf edeyim mutsuzken o kadar çirkinim ki aynada kendimi gordugumde bile korkuyorum.

Yani velhasil son ses aç en sevdigin sarkiyi gec aynanin karsisina...

Ben cok guzelim , mutluyum , umutluyum , kendimle barisigim de. Ve bunlarin verdigi enerjiyla disari cik...

Cunku bir insanin dis gorunusu ne kadar kotu olursa olsun , onu iç guzelligiyle hos sohbetiyle seversin :)))

Sevgiler

Yaşin genc olmasa inan bu kadar uzun yazmazdim hayatinizin kiymetini bilin. Cunku ben o yasima geri donmeyi cok istiyorum :)
Çok teşekkür ederim iyiki siz ve sizin gibiler var

Bence bütün iş çevreyi takmamaktan ve kendini sevmekten geçiyor.kaç tane kilolu insan tanıyorum kendileriyle o kadar barışıklar ki hiç kimse onlara kilolarıyla ilgili tek laf edemez.allah aşkına siz zannediyormusunuz ki herkes güzel kalacak hiç yaşlanmayacak yada hep zayıf kalacak.öyle bir dünya yok.bu arada ben asıl sağlık sorununuz olabilir onu dert ettim.bir doktora gidin danışın durumunuzu anlatın.daha yaşın genç ve erkenden yapılacak birşeyler vardır hem sağlığın hem kilonla ilgili.

sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
doktora gidin vücudunuz da belkide hastalıktan kaynaklı kilo veremiyor saçlarınız seyrek olabilir spor yapın ama spor salonunda değil besyoya hazırlananlarla yapın sporu çünkü savaşırsınız orda hoca bırakmanıza izin vermez saçlara bakım kür saç ekimi uygulayın bol bol bakım yapın sanatçıların birçoğu kiloluyken bu hale gelmişler sakın zayıflama hapı yada ilacı içmeyin kilodan değil kandan kaybedersiniz sağlığınız bozulur sağlıklı kilo verin kiloyla kemiklerin iri olmasının bi alakası yoktur bunun farkına varın

Ayol bende iriceneyim 105 kg170cm bende hep kuloluyum ama etim sıkı heral dağınık durmuyo vucudum ayrıca herkesin bir kusuru oluyor. İnsan birşeyi takiyorsa kolay yenemiyor değişmek istiyorsan isteğin şeyleri bir kağıda yazıp gözünün önüne koy hep oku mesala ben güzelim ben zayıflatabilir gibi

Back
X