Çok çirkinim

Selam cherry ben bu pudradan almak istiyorum ama netten alcagim icin rengine nasil karar vercem bilemedim sen beyaz tenli misin:dondurma:

Valla panpa buğday tenliyim
Çok çok açık tenli değilim. Ama koyu renkli de hiç değilim. Açık tenliyim ama nasıl diyeyim sıcak bir renk. Bende Natural var. Genel olarak çoğu marjada Natural veya Beige ikilisini kullanıyorum oluyor:KK200:

Ben deneyerek aldım deneme şansın yok mu?

Valla panpa buğday tenliyim
Çok çok açık tenli değilim. Ama koyu renkli de hiç değilim. Açık tenliyim ama nasıl diyeyim sıcak bir renk. Bende Natural var. Genel olarak çoğu marjada Natural veya Beige ikilisini kullanıyorum oluyor:KK200:

Ben deneyerek aldım deneme şansın yok mu?
Sagol zuzu en iyisi ben kicimi kaldirip denemeye gideyim yoksa o kadar para verecegim :bicak:Baktim simdi bulundugum sehirde varmis magazasi.Bi kac kisiden duydum cok memnunlar sende yazinca yarin hemen alcam:dondurma:

Kiz kim o kadar güzel de kendini gömüyorsun.
Sen kendini kemiklerim iri diye salmisin sucu cirkinlige atiyorsun. Yok öyle bisiy.
Sen dirayetli ol da ver o kiloyu bak aynanin önünde ayrilmazsin.
Dogumdan sonra geldigim sekli görünce ben de iflah olmaz bir sekilde kendimi gömüyordum icten ice nasil düzelcem ben diye. Ama ne oldu, bir sene sonra kendime dikkat ederek ideal kiloma döndüm aynalara doyamiyorum.
Bak cicim hiiiic cirkinim ben demeden o kiloyu verceksin, basta saglik. Ki boyun selviymis uuu beybi, tas olursun bak.
Saclarin seyrek mi, seyrek saca iyi giden sac modellerine bak kestir.
Cogu guzel dedigin kiz kendine bakiyordur, dikkat ediyordur da o.
Ha ama klasik güzellerden olcam hokka burun silikon dudak ne bileyim hani ayni fabrikasyon, onun yolu da belli.
Ama bu güzellik anlayisi gercekte var olan degil bize kakalanandir cicim.
Yani güzel cirkin yoktur, güzel olani ortaya cikartmak sanattir.
Herseyin bir güzelligi vardir.
Ya hepimizin mi her yeri mükemmel olmali?
Benim dudaklarim sahanedir mesela ama dislerim.. yani bir yamukluk var, disleklik var ama ne yapalim ynai.
Rujumu sürerim o sahane dudaklari düsünürüm disleri degil.
Ama herseyin böyle orta yolu vardir ama kilona dikkat edicen arkadas, yani obezlige yaklasmiycan. Saglikli olcan. O kadar.

Ben zayifim bende bile catlaklar var niye takiyorsunuzki catlaklari bu kadar allah baska hastalik vermesin. Goguslerinin sarkikligi icinde basla bakalim duzenli spor yapmaya kalacak mi. Ne guzel toplanir yukariya sikilasir onlar. Ayrica sporun yuz guzelligine de iyi geldigini dusunuyorum sanki yuzdeki problemlerde duzelne oluyor boyle isildiyor saglikli gibi kendimde boyle gozlemledim ben tavsiye ederim

Gayet 75 kiloyum, boyum da uzun değil, çok da çirkinleştim vücudumun her yeri çatlak folı, bacaklarım nine bacağı gibi varis içinde ve sarkık ama umurumda mı?
Tabi ki hayır.
Zamanında 48 kiloydum da alkışlayan olmadı, ya da ben bir faydasını da görmedim.
Burada direkt konuya zayıfla diyen algıyı da ayıplıyorum çünkü herhangi bir sağlık sıkıntısı yok ise kimse zayıf olmak zorunda değil, hele zayıflık eşittir güzellik hiç değil.
İşte bu baskı zaten insanın özgüvenini kıran ve toplumdan soyutlayan şeyle burada da karşılaşmış olduk.
Size tek diyeceğim Fil Adam filmini izleyin ve ne büyük şeylere sahip olduğunuzu görün.
Umarım ufkunuzu genişletebilir bu film aynı zamanda duygusal açıdan da çok yaralayıcı ve sorgulayıcıdır.
Ötekileştirilmeyi dibine kadar anlatır ve insanı düşüncelerinden utandırır.

Sonuç olarak nesef almak başlı başına bir şükür kaynadığıdır ve herkesin en başta sizin benliğinize sonra da bedeninize saygı duyması gerekir, huzur, sağlık, başarı ve mutluluk için nasıl göründüğünüzün hiçbir önemi yok.

Son düzenleme:
sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Sen kendin hakkında böle düşümürsen kimse seni sevmez.önce kensini sev.allah yarattı seni.mutlaka güzelsindir.

evt kilon var ama fazla degl boyuna göre . ortaokulda sen erkeklere göre büyüksün boy olarak tabiki öyle der . hep dersim bir uzun arkadasıma senin kulvarında erkek az diye . kendine güven . insanı güzel gösterwn en önmli sey özgüven basını fik tut genelde gülümse. zatn kısmet bu işler cok hakısıklı veya cok güzel kızlar bile ha diyince birini bulmuyor cevresinde aday olmadıgı için

sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Hayır tatlım çirkin değilsin. Dön de kalbine bak. Eminim yüzüne de yansımıştır. Saç seyrekse saç bandını kendinle özdeşleştirebilir, iriysen iri hatunun makbul olduğuna öz güvenini inandırabilirsin. Yemiş yemiş sıçmamış diyenler de basur olur inşallah. Her şey kendine güvenle alakalı. Bakışını gülüşünü değiştir, azcık girişken ve birazcık da oynak ol bak gör neler değişiyor :)

evt kilon var ama fazla degl boyuna göre . ortaokulda sen erkeklere göre büyüksün boy olarak tabiki öyle der . hep dersim bir uzun arkadasıma senin kulvarında erkek az diye . kendine güven . insanı güzel gösterwn en önmli sey özgüven basını fik tut genelde gülümse. zatn kısmet bu işler cok hakısıklı veya cok güzel kızlar bile ha diyince birini bulmuyor cevresinde aday olmadıgı için
sadece konu sahibi için söylemiyorum 173 e 85 çok fazla bence.Benim boyum 172 kilom 50 çok takıntı yapmak istemem önemli olan kendimi nasıl gördüğüm ama bu kilo fazla.Bence konu sahibinin pek birşey yapmaya niyeti de yok.Oyle olsa kendi farkeder çoktan kilo vermeye çalışırdı.Kilolulara lafım yok.Herkes istediği gibi olabilir bu benim gorusum kilo sevmiyorum.

sadece konu sahibi için söylemiyorum 173 e 85 çok fazla bence.Benim boyum 172 kilom 50 çok takıntı yapmak istemem önemli olan kendimi nasıl gördüğüm ama bu kilo fazla.Bence konu sahibinin pek birşey yapmaya niyeti de yok.Oyle olsa kendi farkeder çoktan kilo vermeye çalışırdı.Kilolulara lafım yok.Herkes istediği gibi olabilir bu benim gorusum kilo sevmiyorum.
hayr canm ben diyetisyenmim evet 1. derece kilolu ama oga degil ayrıca siz boyunuza göre cok az kilodasınız .

kilo demek bööö demek degildir bu özgüven meselesi .

hayr canm ben diyetisyenmim evet 1. derece kilolu ama oga degil ayrıca siz boyunuza göre cok az kilodasınız .

kilo demek bööö demek degildir bu özgüven meselesi .
55 kiloda ideal oluyo aslında haklısınız.Asla bö diye bakmam.Heekes nasıl mutluysa zaten oyle olsun.Sanki ben biraz zayıf daha beğeniyorum.Ama dediğiniz de doğru.Annem cevrem de oyle söylüyor.

Çirkin kadın yoktur diyeyim önce. Sen beynine o şekilde kodladığında kendini beğenmiyorsun.
O çok güzel dediğin hatunlar aslında bakımlı.
Boyun çok güzelmiş bu büyük avantaj senin için. Kilo fazlan var evet. Onu da hazır havalar güzelleşiyorken sağlam bir programla halledersin. Benim de boyum 168 geçen yaz 82 kiloydum ve inan gözüme o kadar iri görünürdüm ki dev gibi gelirdim... Sonra kafamdaki kiloya düşünce ufaldım. O bana deevv görünen bedenim gitti. Boyum ortaya çıktı. En azından artık aynaya baktığımda öyle görüyorum.
Sen de ilk olarak fazlalıklarından kurtul. İnanılmaz bir özgüven geliyor gerçekten. Bununla beraber eğer genetik bir sıkıntın yoksa saçın için uygun bir yöntem bulunabilir. En kötü nolur? Saçını gür gösterecek modeller seçmeye çalışırsın kuaför yardımcı olur... Dışarı çıkarken de özenerek çıkarsan oldu bitti.
He bunların hiçbirini yapmak zorunda mısın? Tabii ki değilsin. Sen başkalarının güzellik kıstaslarıyla ölçülemeyecek kadar kıymetli. Kendin için yapmak istersen bi yerlerden başlaman gerekir sadece...

Buraya üye değildim, dayanamadım sırf öneride bulunmak için üye oldum. Benim saçlarım 3 yıl baya döküldü, öncesinde çoktu saçlarım . Şu an 19 yaşındayım ve eski saçlarımın yarısı kalmış nerdeyse. Ben de önce vitamin ve demir tahlillerimi yaptırıp ilaç tedavisine başladım . Bunu daha önce de yapmıştım ama sonra yine düşüyordu değerlerim ama bu defa daha kararlıyım dogru beslenip eski halime dönmemek için. Önce ilaç tedavisiyle saçlarımın dökülmesi baya azaldı. Sonra dökülmüş saçlarımı geri çıkartmak için (eski hali kadar çoğalmayacak olmasına ragmen) yağ karışımı hazırladım. Aynı zamanda saçlarımı da güçlü ve sağlıklı gösteren bir karışım. 1 lt şişe kadar (en fazla) Saf zeytinyağı, 1 adet kırmızı biber, biberiye yağı,1-2 dal zencefil ,1-2 dal zerdeçal ve dövülmüş 4 adet sarımsak karıştırıp 15 gün güneşte beklettim. Sonra kullanmaya başladım haftada 2 kez uygulamak üzere. 3 saat bekletip saçlarımı yıkıyorum ama su aşırı sıcak olmamalı. Hindistan cevizi yağını da saçlarımın ucuna kadar uyguluyorum. Saçlarım çıktı baya, kısa kısa saçlarım var ama hala pek gürleşmedi. 6 aydır yapıyorum bunu.Ama saçları hacimli yapan bir şampuan keşfettim artık benim şampuanım o kesinlikle tavsiye ediyorum bu sorunu yaşayanlara.Softto Plus 5 in 1 şampuan :)

İri olman konusuna gelirsek; benim bir arkadaşım var çoçukluğumuzdan beri hep aramızda en uzun ve en irisiydi. O da ben iri yapılıyım kilolu olmaktan ziyade derdi.Biz de öyle düşünüyorduk. Ama şimdi büyüdük dış görnümümüze çok daha önem vermeye başladık. Kendisi spora gitti, kilo verdi ve şimdi gayet ince görünüyor. İri yapılı olduğunu düşünmen normal 85 kilo az değil , bu bahaneyle bütün umudunu yitirmemelisin. Önce bir dene sonra kararını ver bence.Boyun da gayet iyi 25 kilo verirsen ve vücut çalışırsan bence fiziğin çok güzel görünür. Saç ve fiziğin için önerilerim böyle. Yüz güzelliğine gelirsek temiz ve pürüzsüz bir cilt, güzel alınmış veya biraz düzeltilmiş kaşlar, saçlarının rengi ve hafif bir makyaj bile insanı değiştirir. Makyaja abanıp güzelleş demem çünkü o tür güzellik bir nevi sahtelik ve kandırmaca. Dudak dolgusu veya botoks yap diye de öneride bulunmam çünkü estetik harikası olmayı pek istemem kendimde. Tabi istersen yaparsın ama ben önermem, ama burun için öyle düşünmüyorum. Çünkü çoğu insanın burnu yaş ilerledikçe büyür ve burnun kemiği yamulabilir , çıkabilir bende öyle oldu maalesef lise 1'den sonra. Burnu eski haline getirmek için burun estetiği yapılmasına karşı değilim çok yapma durmadığı sürece. Ve burun da insanı baya değiştiriyor . Ve çoğu zaman güzel bir kombin , fit bir vücut ve bakımlı saçlar yetiyor estetik açıdan göz doldurmaya. ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :) bir de şunu söylemek isterim : hayatta güzellikten, dış görünüşten çok daha önemli şeyler var . Sen bunlardan yakındığın için öneride bulunmak istedim. Her zaman için özgüvenimizin olması şart. Ve dış görünümümüz çoğu zaman bizi özgüvenli/özgüvensiz hissettirir.Ama her şeyden önce sağlıklı beslen; cildinde güzelleşir, hafızan da güçlenir, kilon da yerinde olur, kendini de istediğin alanda geliştirebilirsin . Güzel görünerek sevilmektense , sen sen olduğun için ve yapıp yapmadıkların için sevil.

Canım benim, doktor kontrolünde kilolarında kurtulabilirsin sabır gerekli bu süreç için de. Fazlalıklarından kurtuldugunda göreceksin nasıl özgüven sahibi biri haline geldiğini.

Gayet 75 kiloyum, boyum da uzun değil, çok da çirkinleştim vücudumun her yeri çatlak folı, bacaklarım nine bacağı gibi varis içinde ve sarkık ama umurumda mı?
Tabi ki hayır.
Zamanında 48 kiloydum da alkışlayan olmadı, ya da ben bir faydasını da görmedim.
Burada direkt konuya zayıfla diyen algıyı da ayıplıyorum çünkü herhangi bir sağlık sıkıntısı yok ise kimse zayıf olmak zorunda değil, hele zayıflık eşittir güzellik hiç değil.
İşte bu baskı zaten insanın özgüvenini kıran ve toplumdan soyutlayan şeyle burada da karşılaşmış olduk.
Size tek diyeceğim Fil Adam filmini izleyin ve ne büyük şeylere sahip olduğunuzu görün.
Umarım ufkunuzu genişletebilir bu film aynı zamanda duygusal açıdan da çok yaralayıcı ve sorgulayıcıdır.
Ötekileştirilmeyi dibine kadar anlatır ve insanı düşüncelerinden utandırır.

Sonuç olarak nesef almak başlı başına bir şükür kaynadığıdır ve herkesin en başta sizin benliğinize sonra da bedeninize saygı duyması gerekir, huzur, sağlık, başarı ve mutluluk için nasıl göründüğünüzün hiçbir önemi yok.
2 bebek kolay değil normal deformeler.güle güle buyutun bebeklerınızi

2 bebek kolay değil normal deformeler.güle güle buyutun bebeklerınızi
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Üst üste 2 çocuk doğurunca bedenimi zorlamıyorum ne zayıflamaya, ne de spora.
Normal hormonlara dönebilmek için inzivadayım, bu süreçte gayet çirkinim ama halime de binlerce şükür çünkü sağlıklıyım.

canim daha yasin cok genc .arkadaslarinda dedigi gibi ne iriler var kilo verip tig gibi olan. en guzeli ne yap biliyomusun. imkanin varsa spora git orda zaten yardimci olurlar. sacin mi seyrek al benden sana tavsiye. kullan hint yagini hindistan cevizi yagini ve corekotu yagini karistir kullan haftada iki defa. saclarin 3 ayda etkisini gosterir.kasina kirpigine uygula sacina yaparken ..bakimida yaptin mi oh mis. cirkin degilsin seni gormeyen gozlere yaziklar olsun. ne guzeller var icinde pislik tasiyan.bosver.

Lütfen böyle düsünmeyin evet kilolu olabilirsiniz fakat bundan mutsuzsanız lütfen tembellik yapmadan buna bi adım atın kesinlikle altında bu var gidin hatta bi ig sayfası açın burda diyette yediklerinizi paylasın diyet sayfaları takip edin orda cidden inanç ve azimle istedikleri hedefe ulaşan birsürü insan görebilirsiniz. Sadece üşenmeyin. Ayrıca güzelliğe de gelince ben kilo verdikten sonra gayet güzel bi hanımefendi göreceğimize inanıyorum cünkü güzellik algısı herkes için çok farklı olan bi şey. Birisinin beğendiği kişiyi 10 kişiden 7 sinin beğenmeyeceği de aşikar bi durum siz önce her şeyi bırakın kilonuz sağlığınız için harekete gecin ve inanın.

Back
X