cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben asırı zayıfladım cevremden cok kötu oldun cok çirkinsin tarzı yorumlar aldım .doğal olarak kendimi çirkin görmeye başladım

Bence çirkin değilsiniz sadece saç renginizi değiştirin saça bakım vs yapın makyajınızı ve tarzınızı değiştirin yeterli hiç bir müdahaleye gerek yok bence rahat olun :)

öncelikle çirkin değilsiniz. ama arzu ettiğiniz güzelliği tahmin ediyorum. bunun için öncelikle kesinlikle bişektomi ameliyatı olun. ve göz kapağı ameliyatı. isterseniz biraz çektirip badem göz de yaptırın. son olarak burun ameliyatı olsa güzel olur olmasa da olabilir ama. ve medikal estetik olarak dudak dolgusu. belki çene dolgusu ama ona bişektominin sonucuna göre karar vermek gerekli. üzmeyin kendinizi eğer istiyorsanız bunlar tek ameliyatla çözülecek şeyler. tabi eğer istiyorsanız ve daha iyi hissedecekseniz. iyi günler.

Selam güzelim, resimde ki sensin sanirim? Sen bu halinle kendini çirkin mi buluyorsun? Ciddi olamazsın dimi? Bi bak bakalim resmine, iyice bi bak. Ben resimde gayet güzel ve alımlı bir hanimefendi görüyorum, ciddiyim. Sen tam olarak nereni cirkin buluyorsun? O noktaya yoğunlaşıp estetik, makyaj gibi şeylerle düzeltebilirsin. Ha ben fotoda bakımlı birisini görüyorum, o ayri. Seninkisi psikolojikte olabilir. Çirkin hissetmen için hiç bir sebep yok, zaten çirkin insan da yok. Bunu aynanın karşısina geçip kendine bol bol hatırlat olur mu

Herkese açık platformda resminiz olması tehlikeli, bi tanıdığınıza falan denk gelir tüm sırlar ifşa olur. Kaldırın isterseniz resminizi

Üst düzey bir güzellik beklemiyorum sadece çirkin yerimi söylemeleri için sordum üyelere iyisin diyen oldu, gerek yok diyen, burnun diyen değişik yorumlar aldim

Evet canım haklısın kesinlikle pskolojik ama geçeceğine inanıyorum

Kendini değiştirmişsin. İşe yaramış daha güzel olmuşsun. Zaten çirkin değildin ama değişime ihtiyacın vardı. Eski saçın demodeydi. Burnunda hızma var sanki. gereksiz bir aksesuar bence ve sende demode durmuş. Topuz yakışıyor yapabilirsin ama sarı saç olmamıştı sana, bir daha tercih etmeni önermem. Spor giyinmiyorsan spor giyin. Arabesk tarzdan kurtul

o 2 yıl önceki halimsi bitan3m.

aynen sorun sadece tarzında.hızma iyi durmuyor saçlar koyultulmalı makyaj fresh yapılmalı.çirkin falan değil kendisi bir inandıramadık.

aynen sorun sadece tarzında.hızma iyi durmuyor saçlar koyultulmalı makyaj fresh yapılmalı.çirkin falan değil kendisi bir inandıramadık.
olur mu canım. neden inanmiyayim makyaj tarzımı değiştirmeye başladım. neden inanmiyayim canım düzelmeye başladım lütfen öyle düşünme iyi ki varsiniz

olur mu canım. neden inanmiyayim makyaj tarzımı değiştirmeye başladım. neden inanmiyayim canım düzelmeye başladım lütfen öyle düşünme iyi ki varsiniz
bu yeni profil resmin diğer resminden valla en az 10 yaş genç duruyor.o derecede büyük bir fark var yanii.biraz da kilo versen fıstık gibi olacaksın

bu yeni profil resmin diğer resminden valla en az 10 yaş genç duruyor.o derecede büyük bir fark var yanii.biraz da kilo versen fıstık gibi olacaksın
Teşekkür ederim. canım bu resime bile 4 ay oldu kiloda vericem kesinlikle size inanıyor ve sizi seviyorum iyi ki varsınız

aslında her türlü giyinirim evet alaturka modele gerek yok bencede makyajımı. biraz daha düzeltirsem sorun kalmiyacak teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…