- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Zaten iyi bir estetik cerrah yüzünüzde problem yoksa gereksiz olduğunu ve ameliyat yapamayacağını söyler. Onun da eğitimini alıyorlar.Psikolojik destekle falan cozulecek bir şey değil kendini begenmiyorsan begenmiyorsundur estetikle duzelince herkes de herkesi cok da güzel beğeniyor. Psikolog sorunu ortadan kaldirmayacak bu konuda. Istiyorsan yaptır estetiğini bir güzel. Fotoğrafı da gonderebilirsin yorumlarım
o kimSürekli fotoğraf paylaşıp “Çirkin miyim?” diye soran üye misiniz acaba?
degılim asla rsim yükleyemiyorum resim büyük dediği içinSanki üye erkek gibi geldi nedense
Özel foto atabileceği ihtimalini düşünüyorum
Tamam at bana dadegılim asla rsim yükleyemiyorum resim büyük dediği için
valla tüm forumu merakta bıraktındegılim asla rsim yükleyemiyorum resim büyük dediği için
Dün +18 konusunda " b.kunuzda boğulun, çok azgınsınız " diyen bi erkek üye vardı. O geldi aklıma direk..Sanki üye erkek gibi geldi nedense
Umarım kıllı pipisini atmıyordur millete...Sanki üye erkek gibi geldi nedense
Valla benim de aklıma o geldi hsahshkjjjdaUmarım kıllı pipisini atmıyordur millete...
Resmin boyutu büyükse en basitinden resmin screenshotını (ekran görüntüsü) alarak boyutunu küçültebilirsiniz.olmuor arkadaşlar aksama gönderecegim size tek tek
olmuor arkadaşlar aksama gönderecegim size tek tek
link atar mısın bilgisayardan giriyorumdaResmin boyutu büyükse en basitinden resmin screenshotını (ekran görüntüsü) alarak boyutunu küçültebilirsiniz.
Profil resmine koy. Bu seklde hepimiz yorumlarizlink atar mısın bilgisayardan giriyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?