- 1 Şubat 2019
- 1.616
- 4.292
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Neyin linkini? Klavyede prt sc tuşu var, foto açıkken ona bas, painti açıp ctrl+v yap, resmi kırp, jpg olarak kaydet.link atar mısın bilgisayardan giriyorumda
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürler
attımı kimseeye çatlıcam
Bu siz misiniz?Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
Burdaki siz misiniz ?Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
Psikolojik destekle falan cozulecek bir şey değil kendini begenmiyorsan begenmiyorsundur estetikle duzelince herkes de herkesi cok da güzel beğeniyor. Psikolog sorunu ortadan kaldirmayacak bu konuda. Istiyorsan yaptır estetiğini bir güzel. Fotoğrafı da gonderebilirsin yorumlarım
bana da at açık sözlü olacağımmerhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Psikolojik destekle falan cozulecek bir şey değil kendini begenmiyorsan begenmiyorsundur estetikle duzelince herkes de herkesi cok da güzel beğeniyor. Psikolog sorunu ortadan kaldirmayacak bu konuda. Istiyorsan yaptır estetiğini bir güzel. Fotoğrafı da gonderebilirsin yorumlarım
bana da at açık sözlü olacağım
evetBurdaki siz misiniz ?
instagram filtreleri yasaklanmalı gayet de güzel karakteristik bir çene düzgün sorunsuz bir surat sadece saç renginiz tek renk olsa daha güzel olur gibisöyleyin sizde kurtulun bende
Sivri çene
Merak ettik atta bakalım
Neden kendinize haksızlık yapıyorsunuz ? Çirkin falan değilsiniz.
at bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?