- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Şart bir estetik ameliyat göremedim açıkçası ben. Fotoğrafta biraz kilolu duruyorsunuz eğer öyle ise, kilo verin ve saçınızı daha doğal bir renge boyatın, daha iyi olacaktır.Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
Gönderebilirsin. Çok açık sözlü olacağım. :)merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
ameliyat olmaya geldi artık is gercekten sadeNeden kendinize haksızlık yapıyorsunuz ? Çirkin falan değilsiniz.
Gönderebilirsin. Çok açık sözlü olacağım. :)
Terapiye git, net.ameliyat olmaya geldi artık is gercekten sade
Ben çok açık sozluyumdur.
neden öyle düsündünüz pskolojim gayet normalTerapiye git, net.
Aynı mesajı 100 kere gönderme artık, gördük.
Hayır değil. Olmayan kusurları görüyorsunuz. Saç rengini koyultun, bir iki kilo verin, o da çok şart değil.neden öyle düsündünüz pskolojim gayet normal
kesinlikle pskolojim normal kendi kararım ameliyat olmakYa dur niye spam mesaj atıyorsun haha.
Çirkin değilsiniz, proporsiyonlarınız gayet yerli yerinde. Saç rengini beğenmedim sadece, yakışmamış. Çirkin deyince insanlar geriye doğru bir çene, kocaman burun, birbirine yakın gözler filan bekliyor. Saçmalamışsınız. Yaşınız küçük de değil, aşın bunları. Ya terapiye ihtiyacınız var ya da sadece canınız sıkıldı.
abarttıgımı düşündünüz sanrımHayır değil. Olmayan kusurları görüyorsunuz. Saç rengini koyultun, bir iki kilo verin, o da çok şart değil.
Neyi ameliyat ettireceksiniz tam olarak? Kırışıklıktan rahatsızsanız botox yaptırın. Yüzünüzün kendi yapısında bir problem yok. Umarım iyi bir doktora gidersiniz de o da söyler bir kusur olmadığını. Yoksa bu psikolojiyle michael jackson'a dönersiniz.kesinlikle pskolojim normal kendi kararım ameliyat olmak
ben destek aldım ama gercekten ameliyat olmaya karar verecek kadar ilerledi işşinstagram filtreleri yasaklanmalı gayet de güzel karakteristik bir çene düzgün sorunsuz bir surat sadece saç renginiz tek renk olsa daha güzel olur gibi
tamam da ne ameliyatı olacaksın? Sen ne yaptırmak istiyorsun mesela? Bize sordun , benim çok açık cevabım, estetiğe ihtiyacın yok, kilo ver ve saçını dooğal bir kahverengiye boyat.kesinlikle pskolojim normal kendi kararım ameliyat olmak
işte bende onu sordum size yüzümde çirkinliğe sebep veren uzuvu mu burnum nmeselatamam da ne ameliyatı olacaksın? Sen ne yaptırmak istiyorsun mesela? Bize sordun , benim çok açık cevabım, estetiğe ihtiyacın yok, kilo ver ve saçını dooğal bir kahverengiye boyat.
cevremde neden çirkin oldugumla alakalı yorum aldım acaba anlamıyorumNeyi ameliyat ettireceksiniz tam olarak? Kırışıklıktan rahatsızsanız botox yaptırın. Yüzünüzün kendi yapısında bir problem yok. Umarım iyi bir doktora gidersiniz de o da söyler bir kusur olmadığını. Yoksa bu psikolojiyle michael jackson'a dönersiniz.
Sizin gibi olmayan kusurları görenler şuna dönüşüyor:ben destek aldım ama gercekten ameliyat olmaya karar verecek kadar ilerledi işş
Biz de sana çirkin değilsin dedikişte bende onu sordum size yüzümde çirkinliğe sebep veren uzuvu mu burnum nmesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?