cok cirkinim :(

Bir baska basliga ithafen acilmis bu konu bence de.
KK kadinlarimizin ben cirkinim diyene zorla "guzelsin" demesi, ama "evet, guzelim" diyeni linc etmesi meshur ne de olsa. :)

Bu gayet doğal bişey,çünkü iyi-kötü anlayışı diye bişey var dünyada.
Dert,sıkıntı,üzüntü olarak bize geri dönen durumlar kötü,dezavantajlı durumlardır,bu da çare bulma gerektirir ve insanlardan yardım ya da destek istenir.
İyi,avantaj ya da şans olarak nitelendirdiğimiz durumlar hakkında kötü bişeymiş gibi dert yanmak her insana garip gelir,bi artniyet aranır doğal olarak.

sanırım hamileydiniz en son okudugumda
sanırım duygusallıktan ötürü böyle düşünüyorsunuz ama ben sizi görmustum bence guzelsiniz

bahsedilen konuyu bilmiyorum okumadım ama tahmin etmesi zor değil, kız güzelim demiş ve herkes hoppa atlamış kızın üstüne.. ama çirkinim diye bir başlık açmış olsaydı aaa olurmu öyle şey eminim çok güzelsindir bak elin ayağın tutuyor tarzı ne çok yorum duyardık, kızı zorla güzel yaparlardı yani. çok ilginç ya...

Bu gayet doğal bişey,çünkü iyi-kötü anlayışı diye bişey var dünyada.
Dert,sıkıntı,üzüntü olarak bize geri dönen durumlar kötü,dezavantajlı durumlardır,bu da çare bulma gerektirir ve insanlardan yardım ya da destek istenir.
İyi,avantaj ya da şans olarak nitelendirdiğimiz durumlar hakkında kötü bişeymiş gibi dert yanmak her insana garip gelir,bi artniyet aranır doğal olarak.

iyi de arkadaş ben güzel olduğum için çok dertliyim çok mutsuzum dememişti ki.erkeklerin taciz etmesinden yakınmıştı sadece, güzelim bile dememişti.millet ona "vay erkekler sana bakıyor ha güzelsin yani,bize hava mı basıyon yani" şeklinde yaklaştılar.anlatmak istediği çok başkaydı halbuki.

bahsedilen konuyu bilmiyorum okumadım ama tahmin etmesi zor değil, kız güzelim demiş ve herkes hoppa atlamış kızın üstüne.. ama çirkinim diye bir başlık açmış olsaydı aaa olurmu öyle şey eminim çok güzelsindir bak elin ayağın tutuyor tarzı ne çok yorum duyardık, kızı zorla güzel yaparlardı yani. çok ilginç ya...

kiz güzelim dememis cirkinim demis zaten :1:

iyi de arkadaş ben güzel olduğum için çok dertliyim çok mutsuzum dememişti ki.erkeklerin taciz etmesinden yakınmıştı sadece, güzelim bile dememişti.millet ona "vay erkekler sana bakıyor ha güzelsin yani,bize hava mı basıyon yani" şeklinde yaklaştılar.anlatmak istediği çok başkaydı halbuki.

Ben o konuyu bilmiorum,okumadım.
Genel olarak konuştum sadece.

Halinize ve sağlığınızın yerinde olmasına şükredeceğiniz yerde isyan ediyorsunuz
sizin gibi düşünen insanların sadece devlet hastanelerinin acil servis bölümünde 1 ya da 2 saat bulunup, o ortamı izlemelerini öneririm.o zaman kaşmış gözmüş burunmuş göbekmiş umrunuzda olmaz eminim...
Bence sağlığınız yerinde diye şükretmelisiniz.
..

Back
X