Çok çirkinim :(

Balkabagi98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
105
0
46
Kırklareli
Ya benim kendimle ilgili sorunlarım var sanırım
kendimi bazen begenıyorum bazen begenmiyorum,üstelik okul üniformasından da nefret ediyorum beni daha berbat gösteriyorlar
Özgüven eksikligi de basladı böylece,konusurken kimsenin yüzüne bakamaz oldm .

Fotografı kaldırdım .

Son düzenleme:
hhehehe gerçekten hilalcan a katılıyorum ne güzel bir kızsın maşallah Allah nazarlardan saklasın anlamıyorum şimdiki bu gençleri
aa bu arada Merve Boluğur a çok benziyosun ..

Evet fotoğrafta benziyorum baya gerçekten,ama gerçekte aynanın karsısına gectiğim zaman sanki benden tipsizi yokmus gibi geliyo
Hatta bunu cevreden yüzüme söyleyen de oldu

Oyy çok şirinsin canım Nickinden tahmin ettiğim üzre 98 doğumlusun. Kendimi hatırladım da o yaşlarda ben de kendimi beğenmezdim hiç. Hissettiklerinde haklı değilsin ama biz burda ne söylersek söyleyelim ara ara bunları yine düşüneceksin. Bunun bi süreç olduğunu düşün ve fazla takma kafana. Sen gerçekten çok şirin bi kızsın. Biraz değişirsen belki kendini daha iyi hissedersin. Saç şeklinden başlayabilirsin mesela.

Saclarımı sık sık degistiririm zaten bazen ara makas bazen kat attırıyorum kısaltırıyorum kırıklarını alıyorum vs.
Ama okulda kendimi hic de böyle hissetmiyorum. Ne bileyim sevmiyorum işte okul halimi.
Yanımda güzel bi kız durunca kendimi cok sönük hissediyorum ve boyum da kısa
Evet 98 doğumluyum bu arada.
Takmamaya calısıyorum aslında bu durum 1 senedir var bende ama anneme söyleyince gülüyor,ben de buraya yaazaym dedm

canim, öncelikle allaha sükretmelisin ki, yürüyebiliyorsun konusabiliyorsun görebiliyorsun duyabiliyorsun
bunlardan biri olmasaydi, cirkinim güzelim diye dertmi yanacaktin , ki gercekten cirkin filan degilsin..
ben senin yaslarindayken, alnimda sivilceler cikmisti, dolu sivilce.. herkesin sivilcelerim yüzünden
bana bakislari nasil rahatsiz ediyordu bilemezsin.. psikolojim bozulmustu..
sükretki 70 kilo degilsin o yasta, fazla kilolarin yüzünde elbise bulma sorununda yok..
yüzün pürüzsüz.. saclarinda cok hos uzun..
kilonda yok, gayet hossun..
agzin yamuk degil burnun yamuk degil , dert ettigin nedir yüzünde.. anlayabilmis degilim..

Benim de senin yaşında yeğenim var. O da aynı senin gibi. Kendisi dünyalar güzeli ama sürekli arkadaşlarının güzelliğini kıskanıyor. Önce sen kendini beğen ki insanların söylediği umrunda olmasın. Sen üzüldüğünü belli ettikce daha da çok üzerine gelirler.
Ayrıca ; boyum kısa demişsin. Benim de boyum kısa ama vücudum çirkin değil. Uzun boy her zaman güzellik ölçütü değildir ki.. Hem daha çok küçüksün.Çok uzar boyun. Üzülmek için erken..

Fotografta öyle cıkmamıs ama tam aynanın karsısına gecince yüzümün yusyuvarlak oldugunu görüyorum ve kötü hissediyorm kendimi.
Perçemlerim de var ama salınca da cok dagılıyorlar ve derste rahatsız edıyorlar o yüzden tutturuyorum Hem düsünüyorum bi insanın yüzü güzelse neden percem kullanma ihtiyacı duysun ki.
Özendigim bircok kız arkadasım var. Boyları benden uzun gözleri renkli saçları dümdüz vs vs .
Bazen de dusunuyorum cirkinim diye Allah'ın zoruna gitmesin ama böyle düsünüyorum tabi göreceli bi kavram güzellik

Evet fotoğrafta benziyorum baya gerçekten,ama gerçekte aynanın karsısına gectiğim zaman sanki benden tipsizi yokmus gibi geliyo
Hatta bunu cevreden yüzüme söyleyen de oldu

Cevrende bunlari sana söyleyenler kim?

ah be güzelim kafani böyle seylerle doldurman icin ben resminden yola cikarak hic bir sebep görmüyorum....bana kalirsa imkanin varsa resmini kaldir buradan....

yasin galiba 13 degil mi?

yanlis anlama seni kale almiyorum anlaminda degil bu soru,tam aksine bence insanin ergenlik yaslarinda cevresi bircok seyi etkileyebiliyor insanin hayatinda....

bak burada cok ciddi olan ablalarin var....ama senin bu sorunun kulanmak isteyen bile olabilir...

abla diyorsam dedigim gibi sakin deme aman bunlar beni ciddiye almiyor...ben seni ciddiye aliyorum...bende senin yaslarindayken derdim ya büyük olan kizlar beni ciddiye almiyor mu su veya bu konuda ama benden sana samimi bir tavsiye.etrafinda sana tipsiz diyenleri hic dinleme,kendini yorma bu yorumlardan dolayi.

Bundan 2 yıl öncesinde güzellige hic önem vermezdim beni etkilemezdi.
Nese dolu bi kızdım ama önem vermeye baslayalı derslerde basarısızlık özgüven eksikligi asosyallik ne ararsanız var takmayaym dıyorum bı bakıyorum gene cöküslerdeyim .
İnsallah büyüyünce de böyle olmam. yoksa sonum iyi değil.

Tam olarak benim yüzüme söylenmedi,benden hoslanan bir cocuk vardı okulda iste onun arkadası dedi o kız tipsz bırak peşini falan.Duydum kendim yani.
Sonra Benimle bi kız arasında anket yapmıslardı.Sonucu bılmıyorum ama bızm sınftan bı kız Ecem bundan daha güzel falan demisti.Arkamdan da konusan biri var. Adı lazım degil sanki kendisi dünyalar güzeli,hoş kız yine de ama duyunca epey bi üzüldüm Evet yasım 13.

bak ne güzel akkili bir kiza benziyorsun yazisindan,,bence senin tek sorunun cevrendeki o insanin icinden ziyade disni gören...böyle kisilerle pek isin olmamali...

insanin 10 tane yalanci arkadasi olacagina sirf arkadaslik olsun diye,bir tane candan arkadasi olsun daha iyi.

senin icinin güzelliklerini gören,seni oldugun gibi kabullenen.

valla o zaman gayet hoş bir genç kızsın
hiç takma kafana kimseyi
sen komplekse kapıl kendini geri çek diye konuşuyolardır boş boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…