- Konu Sahibi Balkabagi98
-
Ya benim kendimle ilgili sorunlarım var sanırım
kendimi bazen begenıyorum bazen begenmiyorum,üstelik okul üniformasından da nefret ediyorum beni daha berbat gösteriyorlar
Özgüven eksikligi de basladı böylece,konusurken kimsenin yüzüne bakamaz oldm .
http://c1110.hizliresim.com/q/l/vs2.jpg fotografım.
Saclarımı sık sık degistiririm zaten bazen ara makas bazen kat attırıyorum kısaltırıyorum kırıklarını alıyorum vs.
Ama okulda kendimi hic de böyle hissetmiyorum. Ne bileyim sevmiyorum işte okul halimi.
Yanımda güzel bi kız durunca kendimi cok sönük hissediyorum ve boyum da kısa
Evet 98 doğumluyum bu arada.
Takmamaya calısıyorum aslında bu durum 1 senedir var bende ama anneme söyleyince gülüyor,ben de buraya yaazaym dedm
Evet fotoğrafta benziyorum baya gerçekten,ama gerçekte aynanın karsısına gectiğim zaman sanki benden tipsizi yokmus gibi geliyo
Hatta bunu cevreden yüzüme söyleyen de oldu
Benim de senin yaşında yeğenim var. O da aynı senin gibi. Kendisi dünyalar güzeli ama sürekli arkadaşlarının güzelliğini kıskanıyor. Önce sen kendini beğen ki insanların söylediği umrunda olmasın. Sen üzüldüğünü belli ettikce daha da çok üzerine gelirler.
Ayrıca ; boyum kısa demişsin. Benim de boyum kısa ama vücudum çirkin değil. Uzun boy her zaman güzellik ölçütü değildir ki.. Hem daha çok küçüksün.Çok uzar boyun. Üzülmek için erken..
Cevrende bunlari sana söyleyenler kim?
ah be güzelim kafani böyle seylerle doldurman icin ben resminden yola cikarak hic bir sebep görmüyorum....bana kalirsa imkanin varsa resmini kaldir buradan....
yasin galiba 13 degil mi?
yanlis anlama seni kale almiyorum anlaminda degil bu soru,tam aksine bence insanin ergenlik yaslarinda cevresi bircok seyi etkileyebiliyor insanin hayatinda....
bak burada cok ciddi olan ablalarin var....ama senin bu sorunun kulanmak isteyen bile olabilir...
abla diyorsam dedigim gibi sakin deme aman bunlar beni ciddiye almiyor...ben seni ciddiye aliyorum...bende senin yaslarindayken derdim ya büyük olan kizlar beni ciddiye almiyor mu su veya bu konuda ama benden sana samimi bir tavsiye.etrafinda sana tipsiz diyenleri hic dinleme,kendini yorma bu yorumlardan dolayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?