Çok çirkinim :(

98 doğumlusun sanırım yani daha 13 yaşındasın yani çocuksun.
Yüz hatların zamanla oturacaktır tabi hal ve davranışlarında.Belki ergenliğe bile girmedin ama şimdiden komplekse girmişsin.
Ben 23 yaşındayım geçen yılki resimlerime bakıyorum kendimi beğenmiyorum.Bir yaşa kadar beklemen lazım bunun için,20yi gördükten sonra birdaha bak kendine o zaman karar ver tatlım

Ben de sivilce yok zaten,olsa da dert etmem ki , ben sadece yüzüm güzel olsaydı diyorum . Perçemlerimi tutturmaktan korkuyorum cidden.Herkesin yüzü meydanda.Percem yok bir sey yok. Ama ben illa ki kapatmak zorunda kalıyorum. :/

eğer 13 yaşındaysan gerçekten bunlara takılman normal.

Birde benim küçüklük resimlerimi görseniz :))

Birde bana ortaokuldayken 2 tane çocuk ' Seni kim sever ne kadar çirkinsin derlerdi '

Ama gel zaman git zaman ne oldu ?

Uzun boylu saçlarım belime kadar gelen fıstık gibi bir kız oldum.Her gören hayran kalıyor.Çok çekici biri oldugumu söylerler.

O zamanlar üzüldüm tabi içime attım.Duymamazlıktan geldim.

Zaten böyle saçmalayan çocuklar çok oluyor.

şuan yaşın itibariyle ergenlik dönemindesin
bütün ilgin kendine odaklı normal olarak
durumun tamamen hormonal yani
problem yapacak bir şey yok
zaman ilerledikçe normal düşünmeye başlarsın

canım ben 18 yaşındayım yani senden çokta büyük sayılmam. 13 yaşındaymışsın sanırım yani tam ergenlik çağındasın bu tür şeyler hissetmen çok doğal vucudun değişiyor ve büyüyorsun sanırım ben bile hala ergenlik çağında oluyorum :) sonlarında olsam bile... ergenlik çağında çoğunlukla zaten herkesde bu tür şeyler olur fotografında gördüğüm kadarıyla sivilcen yok ve gerçekten güzelsin asla böyle düşünmemelisin.senin hakkında kötü konuşanlar ise eminim seni kıskanıyorlardır kendimden örnek vereyim ben senin yaşındayken kendimi çok beğenirdim hep güzelim derdim aynanın karşısından ayrılmazdım bu iyi bir şey mi? açıkcası pek zannetmiyorum ama yinede kendine karşı güvenin olmalı moralin hiç bozulmasın bir kaç yıl sonra (16 yaşımdayken falan..) 12-13 hatta 14 yaşımdaki fotograflarıma baktığımda kendimi hiç beğenmemiştim insan o kadar değişiyor ki anlatamam ergenliğimde benim hiç sivilcem bile yoktu ama büyüdüğün için bir takım değişiklikler oluyor ve bence sen şanslı kısımdansın.. o kadar güzel geldin ki bana son diyeceğim şey kendine güven ve asla çirkin olduğunu düşünme

Kendini olduğun gibi kabul edip biraz da insani noktalarına odaklanmalısın.
Herkes çok güzel olmak zorunda değil.
Hem zevk meselesi bu, sen beğenmezsin kendini ama belki bi başkası beğenir.

Son düzenleme:
Bende 17 yaşındayım 18 'e giricem yakında seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende 3-4 sene önce öyleydim kendimi hiç güzel bulmazdım her şeyi sorun ederdim herkesten utanırdım falan.
Ama şuanda bunların hiç biri kalmadı ve gayette güzel bi kızım arada arkadaşlarımı kızdırmak için ay ne kadarda çirkinim derim onlarda saçmalama diye gülerler artık bende gülüyorum :)

Bunlar herkesin yaşadığı gelip geçici küçük sorunlar bence.

Cok tesekkür ederim,ama fotografına bakılırsa cok güzelsin :))

demekki bak bende kendimi kötü hissediyorum ama sen beni beğenebiliyosun :) güzellik göreceli heleki senin yaşıtların güzelliği havalı saçlar bi karış makyaj mini etekler markalı giysiler zannediyo kşke seni bi 6-7 yıl sonra görsemde gördünmü bak desem ama sen kendine diyceksin emin ol ve kendini bil ilerde pişman olucan hareketler yapma ben ergenlkte yaptıklarımı çok saçma buluyorum mesela ki halada ergenlkteym erkeklerle çıkma olayları fln zamanı gelince olucak sakın bu yaşlarda bunlara merak sarma çouklukta ulaşıcan hiç bişey olmuycak çünkü

Yok zaten cıkma olaylarıyla falan ugrasmam , bi erkek beni begensin de demiyorum öyle bir derdim de yok . Ama kendimi cirkin hissetmem arkadaslarımla iletisimimi de etkiliyor.
Bazen cok cirkin hissediyorum bazense güzel.
O zaman bi 3-4 sene bekleyip tekrar yazayım ben buraya :)

bence kendine bir meşgale bulmalısın ,çok aylak kalmışsın

güzel veya çirkin olman önemli değil

senin beyin güzelliğine önem veren insaları önemseyip ufkunu geliştirmeye çalışmalısın,

aynanın karşısında 1 saat harcadığın zamanı araştırarar ve okuyarak geçirmeni tavsiye ederim...

bak yaşına göre ne kadar olgun konuşmuşsun ama güzelliğinin veya çirkinliğinin arkadaşlarınla iletişimini neden etkilesin ? karşı cinsle etkiler belki ama yyakın arkadaşlarına ne ki bundan bende ilkokulda çok çirkindim ama bir sürü arkadaşım vardı

Kendimi cirkin hissedince suratsız oluyorum,dolayısıyla iletisimim de pek saglıklı olmuyor. Ama kendimi güzel hissettiğim zaman ( ki kendimi her zaman salık düz sacla güzel hissetmisimdir,topladıgım zaman kendimi hiç beğenmem. ) daha bi sıcakkanlı oluyorum cunku moralim yerinde oluyor. :/ Moralimi etkilemesini hiç istemiyorum ama karsı tarafa nasıl göründügümü cok takıyorum :S

kendini nasıl hissedersen öyle davranırsın
benimde güzel giyindiğimi bakımlı olduğumu düşündüğüm anlarımla apar topar dışarı çıktığım anlarım bir olmuyor tabi
bu yüzden kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmalısın
özgüvenin olması için önce kendi kendini beğenmelisin..

Ben yüzümün tamamını gösterebilecek kadar kendime güvenmiyorum. ya salıyorum, toplarsam da mutlaka percemlerimin acık kalması gerekiyor.
Acaba bu yüzümün cirkin oldugunu mu gösterir ? yoksa yüz sekline baglı bi durum mudur? cözemedim :/

yüz şeklindendir bende genelde kendime yakıştırmam öyle tüm saçı toplamayı ki genelde hep açıktır da
toplasam da dağınık ve gevşek modelleri kullanıyorum
ama yüzüme güvenmemek değil bu sadece yakışmadığını düşünüyorum iyi hissetmiyorum kendimi
nasıl beğeniyorsan öyle yap canım benim..

Benim de aynen öyle ben de cok sık toplayamam , gevşek modeller evet hoş oluyo hatta bir kere denedim evden cıkarken cok beğendim. Tepeden topladım baya . Cok güzeldi ama evden bi cıktım,sacımda aramakas oldugu ıcın hep dağıldı aralardan cıktı . Ne yapmam lazım ?

ALLAH başka dert vermesin... güzel olmak niçin bu kadar önemli ki çook çirkinim çook çirkinim sanki herkes angelina jolie insanları güzellikleri ölçüsünde yargılayan zihniyete sahipsin anladıgım kadarıyla bu yzdende çirkin hissettiğinde kendini degersiz hissediyorsun bence de kendinle sorunların var mutlaka yardım almalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…