Çok çirkinim :(

sana katılıyorum kendimi okul forması içinde çok çirkin hissediyorum mesela saçlarım hemen yağlanır ıyyy okul formasıyla berbat biri oluyorum ama eve geldiğimde üstüme evde giydiğim rahat giysilerimi giyince sacımı yağlı olsada tepeden toplayınca çok güzel olduğumu düşünüyorum.Kendimi beğenen birisi değilim ama diyorum bana forma yakısmıyor.Saysam bir sürü kusurum var allahın gücüne gitmesin...ama napim öyle iste

bende çirkinim kısayım yaşamaya engel mi yaw mutlu huzurlu ol yeter.saçlar hormonel değişikliklerden yağlanıo saçını temiz tutmaya bak örgü felan yaparsan saçın çabuk yağlanmaz pudrad dökebilirsin yağını alıo azbuçuk.

mesala 1.83 boyundasın sarışın mavi gözlü yani afetsin.40 yaşından sonra güsellik kalmıyacak önemli huzur verebilmek huzurlu olabilmek.

haline şükretmelisin..
Rabbim bence herkesi çok güzel yaratmış..
kendini çirkin hissediyorsan da bizim yapabileceğimiz birşey yok. bir kaç estetik operasyonla güzelleşebilirsin :)

kuzum benim daha çok küçüksün sen ,bende ciddi bi konu diye girip okudum ama tebessüm ederek devam ettim:) çok güzel bi kız olacaksın büyüyünce, o yaşlarda daha ilerde nasıl olacağın tam net olmaz ama potansiyel var, yüzün yusyuvarlakmış ne güzel benimde yanaklarım tombiş ama çok seviyorum bu halimi,küçükken zayıftım bende kendimi çok çirkin hissederdim ama büyüdükçe kendine daha farklı bakım yapmaya başlıyosun ve bence çok güzel bi genç kız olacaksın sen,düşüncelerinin saçma olduğunu göreceksin...

Tatlımmm bir kere yüzünde sivilceler yok, olsa bile zaten geçici bir durum, kaşların çok şekilli, daha 13 yaşındasın boyunun uzaması devam ediyor, en az gün aşırı banyo yaparsan hem kendini iyi hissedersin, hem de saçların yağlı olmaz. Son derece tatlısın, çooookkk daha güzelleşeceksin de emin ol. Genelde herkes senin yaşlarında kendini beğenmeme sorunu yaşıyor, ben de öyleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…