• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çirkinim

Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
Ah be canım. O sana iğrençsin dedi sen de inandın mı. Seni kırmak için söylemiştir ya da kurduğu cümlenin ne kadar kötü olduğunun farkında değildir. Çocukken çıkma teklifi aldım demişsin ama zaten çocuksun. Yüzün şu an gelişiyor. Gelişmeye de devam edecek. Şu andaki halinin de çirkin olmadığına eminim ama büyüyünce zaten değişeceksin. Bak sana iki fotoğraf ekliyorum. Tülin Şahin'in senin yaşındaki fotoğrafı ve şimdiki hali. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Bu arada emin ol Tanrının yarattığı her kul güzeldir. Önemli olan karşındakinin nasıl baktığı.
 

Eklentiler

  • hqdefault.webp
    hqdefault.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 147
Ah be canım. O sana iğrençsin dedi sen de inandın mı. Seni kırmak için söylemiştir ya da kurduğu cümlenin ne kadar kötü olduğunun farkında değildir. Çocukken çıkma teklifi aldım demişsin ama zaten çocuksun. Yüzün şu an gelişiyor. Gelişmeye de devam edecek. Şu andaki halinin de çirkin olmadığına eminim ama büyüyünce zaten değişeceksin. Bak sana iki fotoğraf ekliyorum. Tülin Şahin'in senin yaşındaki fotoğrafı ve şimdiki hali. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Bu arada emin ol Tanrının yarattığı her kul güzeldir. Önemli olan karşındakinin nasıl baktığı.
bence küçüklük hali daha güzelmiş :dondurma: yani güzellik görecelidir küçük hanım.. mesan mesan
ayrıca kovacım hatuncum ne güzel demiş, keşke ben de 15 olsammm :eek:
 
15 ne ki daha guzelleseceksin seepileceksin daha nerde bende o yaşlar da çok çirkin kara mara biseydim şimdi herkes çok güzel olduğumu söyler
Çocuk yaşta biri teklif etmişti demişsin sen hala çocuksun canım 15 nedir ki
 
Bence guzelsindir.Ayrica guzelliğinin olcutu çıkma teklifi alıp almaman olmamalı.
Hep ergenlikten geçer bunlar
 
Canim daha ergenlik dediğimiz cagdasin . Eminim ki cok guzelsindir Allahın yarattığı her şey güzeldir muhakkak. Kendini bu düşüncelerle demoralize etme lütfen . 15 yaşında bir kızın teklif almamış olması gayet normal çünkü çok erken. Senin simdi öncelikli dusuncen eğitimin olsun, zamanı gelince en güzel şekilde olacaktır herşey .
 
Kız hangi küçükken aldın teklifi? Zaten minnaksın daha :-)

Yahu ben kendime 18 yasimda yapmıştım ilk sevgili o da 4 yıl gitti sonrada bitti , bu yaşta ne sevgilisi dusunuyorsun. Ders çalış güzel bi fakülte tuttur ne erkekler var orada :rolleyes:
 
Senin bu konuda alınganlığını farketmişlerdir de ondan diyorlardır. Ben geçen lisede (15 yaş takribi) bir resmimi buldum da sınıfta yüzüne bakılır kız yokmuş dedim :D büyüyünce geçer , takma sen kafana şimdi bunları.

İnsanı güzel yapan kendine güvenidir. Kendine güveneceğin bir hayat oluştur kendine. Derslerine çalış, hobilerinle ilgilen. Daha bu yaşta erkekleri kafana takıp zamanını boşa harcama ;)
 
Aslında bazen kendimi beğeniyorum ama bugün arkadaşımın öyle demesi beni üzdü. Yoksa şükürler olsun yüzüme benimkisi bir çok derdin yanında dert bile değil. Belkide ergenlikten böyle düşünmeye başladım. Önceden düşünmezdim bile.Birinden hoşlanıyorum birde onun için de üzülüyorum. Bu arada yüzümde sivilce falan çok yok.Kiloluda değilim boyum falan da iyi
Hmmm 15 yaşın olmazsa olmazı platonikler:KK36: ama şimdi takılma bunlara dediğimi yap kendine güveneceğin bir hayat hazırla kendine, bak 5-10 yıl sonra o platonikler bir bir seni bulup "aslında ben de sana çok aşıktım" diye dizilecekler :-)

Bakınız bir tanesi eşim:KK30:
 
Sen degil oyle konusanlar cirkin. Icleri pis bunlarin. Kalp kirmaktan korkmazlar. 15 yasindaki kizi nasil etkileyeceklerini bilmeden konusurlar. Bunlar her zaman karsina cikacak. Onlara diplomalarinla ve sayginliginla cevap ver. Gerisi biraz bakimli olmaya bakar.
 
15 yaşında çirkin hissetmen normal biz de aynı yollardan geçtik aynı hormonları biçtik , ben hala çirkinim mesela :))) ayrıca çirkinlik güzellik görecelidir tek bir hareketinle , davranışınla oturuşun kalkışınla konuşmanla çok daha güzel olabilirsin... Sen böyle şeylere kafanı takma yoksa çok kibirli bir kız olursun ister kendini çok güzel hisset ister çirkin ikisi de kibirlendirir. Arada çirkin arada güzel hissetmek iyidir bu tür şeyler şekillenen karakterine iyi özellikler katar... Mesela herkesi dış görünüşü ile yargılamamayı diğerleri gibi olmamayı öğrenirsin... Kendine ben ne kadar güzelim değil , ne kadar bilgiliyim diye sor bu hayat felsefenin olsun öyle çok daha güzel olursun ;)
 
Öyle bir yastasinki çirkinlik güzellik önemli değil demenin bir anlamı yok biliyorum.su an senin için çok önemli.cirkin de değilsindir belki de bu yaşta böyle dusunceler olur çıkma teklifi daha çook alırsın kaç yasindasinki daha.lisenin başında cirkin olup sonradan çok güzelleşen bir suru kişi tanıyorum.saclarin mutlaka bakımlı olsun spor yap vücudun guzellessin esas bu çok önemli.fizigi güzel olan kız güzeldir zaten.boyun nasıl bilmiyorum ama uzamaya çalış daha zamanın var.uzun fiziği düzgün bir kız olursan çok begenilirsin saçlar da havalı olsun.en havali kız sen olursun.bu arada bunu daha yaşça büyük bir insan yazsa daha farklı şeyler yazardım ama 15 yaşındaki bir kızın ihtiyacı olan bu sozler
 
Şimdi böyle en son çocukken deyince sandım ki 30 yaşlarındasın filan. Ben öğretmenim yani 15 yaşta çocuk benim gözümde. Daha vücudun oluşmamış, hatların belli olmamış neyin çirkinliği bu? O sana çirkin diyen boş konuşmuş. Ben öğrencilerime hep diyorum üniversite bitene kadar vücudunuz yapım aşamasnda inşaat halinde eksik gedik çıkıntı yamukluk olur 20 yaşlardan sonra oturur artık o zamana kadar bekleyin moralinizi bozmayın diye sana da diyeyim normal yani.
 
lise 1 de sınıfın en çirkin kızı seçmişlerdi beni.seneler geçti şimdi de işyerindeki en güzel kız sensin diyolar.insan değişiyor lisedeki halimiz heralde en çirkin halimiz olsa gerek.hiç takma kesinlikle değişeceksin.
 
Daha minnaciksin sen 15 yaşındayken lisede erkekleri ezik cirkin dedikleri kizlar şuan afet degiseceksin daha önünde uzun yıllar var 15 yaşımdaki halimle suanki halim evrim geçirmiş gbi sende degiseceksin ayrıca şuan bile çirkin olduğuna inanmiorm özguvenin yüksek olsun sen kendini begenmzsn kmse seni begenmz
 
Sen hala çocuksun farkında misin?
 
Aslında bazen kendimi beğeniyorum ama bugün arkadaşımın öyle demesi beni üzdü. Yoksa şükürler olsun yüzüme benimkisi bir çok derdin yanında dert bile değil. Belkide ergenlikten böyle düşünmeye başladım. Önceden düşünmezdim bile.Birinden hoşlanıyorum birde onun için de üzülüyorum. Bu arada yüzümde sivilce falan çok yok.Kiloluda değilim boyum falan da iyi
Ben de bazen kendimi çirkin bulurum.Bu çok normal.Sana çirkin olduğunu (!) söyleyenlerden uzak dur.Söylenenleri önemseme.
Bu arada ben 21 yaşındayım.Bana hiç teklif eden olmadı.Napayım yani?:)
Ahh ahh ben de senin gibi birinden hoşlanıyorum.Hoşlandığın kişinin seni beğenmemesi güzel olmadığın anlamına gelmez,sadece o seni güzel bulmuyordur.Mesela sen de tüm erkekleri beğenmezsin,hoşlanmazsın.Sadece birinden hoşlanırsın.Bu,diğer erkek çirkindir mi demektir?Tabii ki hayır.

Bir tek dış görünüşle de olmuyor.Karakter de önemli.Karakter olmadıktan sonra ben napayım yakışıklı erkeği?Ancak öte git haydi derim.:D
Özetle çok takılma böyle şeylere.
 
bu yaşta bu hisler normal zamanla kendinin güzel ve çirkin yanlarını görüp hepsini sevmeyi öğreneceksin.

güzel yönlerine odaklan sadece fiziksel değil manevi anlamda da. pozitif yönlerin seni olduğundan güzel gösterir. iyi bir kariyer güzel yetenekler iyi kalp karakterli olmak seni dünya güzeli yapar.

cilt bakımını ihmal etme ve spor yap bunlar sana alışkanlık olarak kalsın. daha sonra yaşın büyüdükçe beğenmediğin yerleri ufak müdahelelerle düzeltebilirsin. diş teli makyaj saç kesimi modeli insanı çok değiştiren basit müdahaleler. çok sıkıntı veren bir kusurun varsa ona bile estetik müdahele edersin. sen yeter ki kendini sev.
 
ben lisedeyken sınıfımızda güzel kızlar vardı. öyle güzellerdi ki erkekler sadece onlara çıkma teklif ederdi. diğer kızlara mahmut abi gibi davranırdı. aradan zaman geçti. üşenmeden hepsinin facebookunu buldum. hepsine baktım. birinin tipi kaymış, birinin dötü başı dağıtmış, felaket çirkinleşmişler. güzelim diye ortada gezenler kendilerini ilk salanlar olmuş. sen şimdi 15sin. 20li yaşlarda yüzün değişecek, hep böyle kalmayacaksın ki.
 
Back
X